Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Persze. Mert minden játékkedvelőnek van napi 6-7 órája gémelni. Én hetek óta nem tudtam leülni egy kiadósat játszani.
Néhány észrevétel: A csillagok gyűjtögetése sokkal fontosabb a pénz gyűjtögetésénél, a versenyek jó része úgyis kirendelt kocsival zajlik. Szerintem nem célszerű nagy számú autót vásárolni, egyik sem lesz versenyképes hosszú távon.
A másik meg: a nehézség és a segédletek részt nem értettem, a játék eleji teszt csak irányadó, bármikor bármilyen tekintetben szabadon állítható. Ja igen, és a gyári beállításoknál (alulkormányzottság, kerék-dőlésszög) sokkal jobbakat is be lehet állítani, olyanokat, amikkel tán már kormány híján is végig lehet játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- OTP Bank topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest