Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen admin-nel jelentkezem be.
Nem sikerült semmit sem elérnem ezekkel a parancsokkal. És most ott tartok hogy még csak screenshot-ot sem tudok a hibaüzenetről, mert nem érem el a NAS-t ssh-n.Ez azután történt hogy érkezett egy második meghajtó. HD sentinel írás/olvasás teszt, semmi bajt nem talált.
Majd így nyersen partíció nélkül beleraktam a (kikapcsolt) NAS-ba. NAS menüjében kötet létrehozása. Végeredmény.
Aztán szeretném ha ezen az új meghajtón lenne egy mappa, amit NFS-sel megosztok, és látja a médialejátszóm (továbbiakban ML), és elérem Windows-ból is mint ahogyan az egyes köteten levő mappát is.
Ugyan úgy beállítottam mindent mint az első köteten levő NFS megosztásnál, valami még sem klappol.
NFS
NFS ML-ról
Illetve ha a NAS menüjében nézem a megosztásokat sem stimmel számomra valami.
1es kötet/2es kötet
Aztán ott van az a problémám is hogy Windows alatt így néz ki a dolog:
1es kötet: Z:\Mede8er\Zyxel\
2es kötet: Y:\Mede8er2\ ---> itt miért nincs Zyxel2 nevű mappa? Logika szerintem nem kellene hogy lássam?
Korábban nem csináltam semmit (külön csatolás ssh-n vagy akármi), simán létrehozta win alatt is. Tudom hogy amit win alatt látok az nem nfs, hanem smb, de akkor is látom, és tudom kezelni.
Mi okozhatja a bonyodalmat? Régen mikor az első nfs megosztást beállítottam, semmi bonyolult dolog nem volt. Azóta működik rendesen a mai napig. Valamit rosszul csináltam?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ukrajnai háború
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest