-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hodostamas #16580 üzenetére
Budapest, XI. ker, UPC net. Párhuzamosan UPC topikban is kérdezősködök, ott az IP-ket hoztam fel, illetve a port forwardingra onnan kaptam segítséget. Ezáltal értem el, hogy legalább helyi hálózatban működik az ftp funkció, tehát valószínűleg nem eszközhiba van.
Itt még annyi sincs, hogy a nason futtatott alkalmazások elégségesek-e egyáltalán ahhoz, amit akarok, vagy valami pluszt kéne telepítenem.A DDNS pont arra jó jó, hogy a dinamikus IP-t egy fix domainhez rendeli. Vannak jó minőségű fizetős szolgáltatások, pl a dyndns.org is ilyen, régen használtam is, de nincs kedvem a nas árának kb negyedét évente rákölteni a nasra ahhoz, hogy használható legyen. Ezt figyelembe véve egy tetszőleges árú synology ára is belátható időn belül megtérül, de egy DS216-é biztosan.
A titkosított ftp létezéséhez is volt kérdés, onnan sincs válasz, de a syno ezt is alapárasan tudja.
Ha a héten nem oldódik meg, majd hétfőn visszaviszem.CoolBoy323: akkor vedd a fáradtságot és segíts!
Jelen pillanatban el tudom fogadni a 70k-s árat egy működő rendszerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- E-roller topik
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Suzuki topik
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged