Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Gargouille #54 üzenetére
markdown. én már egy ideje markdownt használok erre, de vicces módon nem használok markdown megjelenítőt sem.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Gargouille #51 üzenetére
a formázott szövegnek egész egyszerűen az esetek túlnyomó többségében nincs értelme.
-
fatpingvin
addikt
engem az egyetem első éveiben találtak meg azzal hogy mit művelek a laptopomon... (virtuális terminálban, GUI nélkül jegyzeteltem)
mivel biológia szakon a hallgatók gyakorlatilag 100%-a microsoft wordöt használ erre a feladatra (amiről amúgy is megvan a véleményem) az értetlenség némileg érthető is volt.
mindenesetre számos mókás helyzetet eredményezett. legtöbben látványosan nem tudtak mit kezdeni azzal a válasszal hogy "jegyzetelek", akármennyire is tényszerű volt.
egy idő után lett egy standard válaszom arra a burkolt kötözködésre hogy miért nem úgy csinálom mint ahogy "kéne", mégpedig az hogy nem látom be hogy egy egyszerű plain text beviteléhez mi szükség lenne a nano-nál bonyolultabb szoftverre. -
fatpingvin
addikt
az Alpine-t szívből javaslom. igazi svájci bicska az a disztró, a fontosabb modern architektúrák mindegyikére van portja, letisztult és könnyű használni. manualt persze kell olvasni, de megéri.
az Archot nem szeretem. használtam egy ideig de valahogy mindig az volt az érzésem hogy a füstje sookal nagyobb mint a lángja. egyetlen architektúrát támogat, igazából a fapados telepítőn kívül nagyon mást nem kínál... az AUR koncepciója meg nekem nagyon nem szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest