Új hozzászólás Aktív témák

• szaszlaci

addikt

válasz dabadab #70 üzenetére

"1366x768."
    Köszi!

"S-Video":
    A tapasztalat azt mutatta, hogy vagy működik, vagy nem. Nem találtunk összefüggést, hogy mi alapján jön össze vagy sem. Valamilyen TV-vel, DVD. Video, merevlemezes cuccok közt volt kapcsolat, valahol nem, látszólag teljesen logikátlan rendszer szerint.
    Természetesen átalakítók nélkül, közvetlen kapcsolattal.
    Illetve ott van még a színek hiánya, mikor csak fekete fehérben megy át. Nem NTSC/PAL és érintkezési, vagy gagyi kábel problémák.

"VGA":
    Ezt a gyakorlati felhasználásra értettem.
    Nem akarnak menni a felbontások,
    nem nagyítja a képet,
    el van tolódva,
    rettenet homályos sokszor,...
    Persze meg lehet csinálni, hogy jó legyen, csak rengeteg szenvedés van vele. Szín és élességbeli gyengeség a HDMI-hez képest látható. Monitoron jobban mennek, ott nincs velük gond, de TV-n van sajnos.

Scart-nál nem írtam, bocsánat, "RGB-jelátviteles-kábelre" gondoltam.

Persze, hogy nincsenek egy kategóriában, az összehasonlítás csak azért volt részleges. (szín, élesség,..)
    Kábel nem gagyi - bár túl van fújva a 8 ezres scart összekötővel - , de a komponensen fakóbbak sokkal a színek, 100%-ban így volt.

Jó dolog elméletben kitárgyalni, hogy melyik kábel is a jobb és hasonlóak, és egyet is értek az érvekkel, de a gyakorlat sosem azt mutatja.
    Ki kell őket próbálni sok TV-n, aztán lehet csodálkozni.
    Én is szkeptikus voltam szinte minden téren, aztán szép lassan rájöttem, hogy mégse úgy van, mint ahogy annak lennie kellene.

Új hozzászólás Aktív témák