Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- iPad topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A moto már csak egy tartalék telefon, nincs rajta semmi kritikus, simán formázok mindent róla telepítésnél. Nem tudom mire gondoltál a béna miui multitaszkkal. Nekem ugyan nem lett rátelepítve sok minden, de nem volt gondom a multitaszkkal. Nyilván nem vált olyan gyorsan az 1 giga ram miatt mint a redmi telómon a gyári miui, de különösebb gond nem volt vele.
Nézelődtem az xda-n, tudom már mi lesz a következő próbám. Vannak már modolt gyári kernelek, amiben annyi lett módosítva, hogy a gyári 4.4-es romok nem villognak/töredeznek a lollipop bootloaderes telón.
Keresek olyan gyári 4.4.4-et (valószínű gpe lesz) ami nem téglázza a telefont ha downgradelem, és kipróbálom a flicker mentes kernelt. Azért a 4.4-el még egész jól ment a teló. [link]Már többször gondolkoztam rajta hogy ki kéne cserélni benne az 1 giga ramot 2 gigára, és akkor még simán lehetne egy jó kis napi használatú készülék belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest