Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Projektor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lompos48 #630 üzenetére
"A camera obscura – (latinul sötétkamra) vagy lyukkamera optikai eszköz..."
A lényeg ottvan, hogy a fényképezőgép őse, és nincs benne lencse, maga lyuk az "optika". A működési elvük viszont teljesen ugyanaz. Lehet venni DSLR gépre is vázsapkát, amin csak egy lyuk van, de mobilra is készíthetsz lyukobjektívet ha nagyon akarsz. De lényegtelen mert valóban a méretre értettem, szóval ez már nagyon off.ON viszont, ami érdekel: A fényképezőgép védőüveg is gorilla glass lehet? Mert lehetséges, hogy kicsit vastagabb üveget/műanyagot raktak elé, pont ezért csökken optikailag a kamera teljesítménye. Lehet kijelzőnél fel sem tűnik, de a kamera teljesítményét már ronthatja egy erősebb, vastagabb vagy más szerkezetű üveg.
Másik meg, hogy az N8-ban pl egy Carl Zeiss Tessar 2.8 28 van, és azért az tényleg jobb minőséget produkál, ezt elismerem. De jóval drágább is a telefon, és nem IP67-es.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lompos48 #519 üzenetére
írtam, hogy nekem új még ez az okostelefonos világ, hátha másnak is, ezért megosztottam veletek.
SymbianOS: sms írással nincs gond, megszokod és kész. állítva jobb hüvelykujjal vagy fektetve párhuzamosan két kéz hüvelykujjával. 3,7 col nem kicsi.
UPDATE: ja és a videólejátszás, végül rockplayer mellett döntöttem, mert mindent visz és ésszel csak a 720p-s the walking dead mkv szaggatott (avi, mpg, mov, asf, flv, mp4 amit próbáltam)
plusz feliratkezelése is normális. már csak meg kéne tudni venni mindenféle hekk nélkül, várok a google magyarországra, intézzenek már valamit hogy legyen marketünk...
-
Aureal
őstag
válasz
Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Ford topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Külpolitika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest