- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lompos48 #630 üzenetére
"A camera obscura – (latinul sötétkamra) vagy lyukkamera optikai eszköz..."
A lényeg ottvan, hogy a fényképezőgép őse, és nincs benne lencse, maga lyuk az "optika". A működési elvük viszont teljesen ugyanaz. Lehet venni DSLR gépre is vázsapkát, amin csak egy lyuk van, de mobilra is készíthetsz lyukobjektívet ha nagyon akarsz. De lényegtelen mert valóban a méretre értettem, szóval ez már nagyon off.ON viszont, ami érdekel: A fényképezőgép védőüveg is gorilla glass lehet? Mert lehetséges, hogy kicsit vastagabb üveget/műanyagot raktak elé, pont ezért csökken optikailag a kamera teljesítménye. Lehet kijelzőnél fel sem tűnik, de a kamera teljesítményét már ronthatja egy erősebb, vastagabb vagy más szerkezetű üveg.
Másik meg, hogy az N8-ban pl egy Carl Zeiss Tessar 2.8 28 van, és azért az tényleg jobb minőséget produkál, ezt elismerem. De jóval drágább is a telefon, és nem IP67-es.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lompos48 #519 üzenetére
írtam, hogy nekem új még ez az okostelefonos világ, hátha másnak is, ezért megosztottam veletek.
SymbianOS: sms írással nincs gond, megszokod és kész. állítva jobb hüvelykujjal vagy fektetve párhuzamosan két kéz hüvelykujjával. 3,7 col nem kicsi.
UPDATE: ja és a videólejátszás, végül rockplayer mellett döntöttem, mert mindent visz és ésszel csak a 720p-s the walking dead mkv szaggatott (avi, mpg, mov, asf, flv, mp4 amit próbáltam)
plusz feliratkezelése is normális. már csak meg kéne tudni venni mindenféle hekk nélkül, várok a google magyarországra, intézzenek már valamit hogy legyen marketünk...
-
Aureal
őstag
válasz
Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged