-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
Valaki megtudja mondani ,hogy mennyit ér el Neocore-ban a Defy?? köszi előre is!
Amúgy olvastátok a mobilport tesztjét a Defy-ről tegnap? Jobban bejött a tesztelőnek ,mint a saját Samu Galaxy S-e!! Ez nem kis dolog!!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz zsirfecske #2234 üzenetére
Okés köszi a Desire nagyon gyenge, viszont nekem az X8-am hozza a 47fps-t Neocore-ban?? (2.1-el)
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz sagesz93 #2244 üzenetére
Persze ,hogy tisztáben vagyok! Ebben azért van erősebb proci 800mhz-s és gondolom erősebb 3d gyorsító és nagyobb memória ,hogy ezt próbálja kiküszöbölni!!
Különben nagyon jó ez a teló és 2.2-vel sokat fog gyorsúlni!!
(viszont a videón valami lehetett a Desire-el ,mert 2.2-vel 22 fps nagyon rossz)
Nemsokára ha minden jól megy én is belépek a Defy klubba!![ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Akinek nem sikerült Android Mini figurát szerezni és szeretne ,az írjon PÜ-t!
(ha sokan összegyűlünk akkor jobban megéri rendelni ,mert elosztanánk a postát)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
Ez azért nem véletlen ,hogy a tesztelő lecserélné a Galaxs S-ét a Defy-re!! (aki a két modell közöt vacilál ,azok könnyen dönthetnek)
Legjobb teló a picon! (ár-értékben meg magasan a legjobb a Vodánál)
[link][ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
Jahm am még időben leesett ,hogy április 1-je volt!!!
Kicsit én is bolondítottalak titeket..............>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz mézespálinka #14729 üzenetére
Figyu a 360-nál külön a beállításoknál is bekell állítani a képméretet!
Arra érdemes figyelni ,hogy milyen szögben esik az optikára a fény!! Ezzel lehet játszani is nagyon jó képeket is lehet rögzíteni! (Mert ha rosszul esik a fény az optikára akkor zajosabb fotókat kapsz vagy teljesen kiég az ég)
Csak a fénybeállítással lehet még játszani hogyha nagyon túz a nap akkor lejjebb veszed így szebb színeket és élesebb képeket kapsz!
A Motok közül a Zn5-nek van nagyon jó kamerája!!!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz Creech85 #14752 üzenetére
Sajnos ezért aki venni akar muszáj lesz függetlenül...........Így nem lehet előfizura,de részletre ezzel is meglehet! Már én is nagyon fogdoznám ,de sztem még 2hónap kell ,hogy összejöjjön rá a keret! (sajna laptop és bringa kellett)
Am sztem ez a legjobb ár/értékű android teló!!!!>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Danny750
őstag
válasz feketepeti #18441 üzenetére
Ez a teszt óriási!! Van röntgen kép is a Defy-ről!!
[link]>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest