Hirdetés
- Projektor topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
Neil Watts #46003 üzenetére
Jobban jársz, ha vársz még vele. Nem igazán stabil, néha döcög is, én pl. 1 nap után hívást nem tudtam felvenni, és a wifit eldobálta.
-
vazzz
őstag
válasz
Docky_SD #37169 üzenetére
Próbáld ki még az én variációmat is:
- Töltsd le ezt 3.4.2-179-002_CEE_deodexed-signed.zip és ezt Fixed sbf
-Másold a 3.4.2-179-002_CEE_deodexed-signed.zip-et az sd kártyára.
-Ha rootolva van a teló, és van 2ndinit fenn, akkor ott custom recovery, wipe data, wipe cache, advanced-wipe dalvik cache, majd install zip from sd card, itt válaszd az sd-re másolt zip-et. Ha kész, akkor reboot. (Ha nincs rootolva, stb. akkor értelemszerűen először rootold és rakd fel a 2ndinitet)
- Bootloader módba lépsz (reboot, közben hangerő fel nyomvatart)
- RSD lite-al felrakod a fixed sbf-et (előtte csomagold ki a zip-ből a pc-n)
És ha minden jól megy, akkor egy működő froyot kaptál. Ha bootloop van ismét, akkor stock recovery, és wipe data/ wipe cache.
Remélem sikerül. -
vazzz
őstag
Kijött a hivatalos stable verzió a cm7-ből.
Próbálgassátok. -
vazzz
őstag
válasz
TheSaurus62 #23079 üzenetére
Vedd meg az androidos SPB Shell 3D-t, Marketen fenn van... ha ahhoz vagy hozzászokva.
-
vazzz
őstag
A mai nekem nem nagyon jött be, zöld lencsés az enyém és lefagy fotózáskor. Volt két restart is, random 2 óra alatt. A tegnapi jobb volt. Ami a legstabilabb volt nálam az a 20-ai nightly, de most visszaraktam a beta6-ot, hogy összehasonlítsam az akksit. Amúgy nem kell már a nightly buildekben a fixbrightness, most olvastam.
Most látom, hogy ma kinn van a második nightly is, lehet mindjárt meglesem. -
vazzz
őstag
válasz
Pistakiss #21970 üzenetére
Végtelen türelmem van... legalábbis eddig azt hittem. Megkérnélek, hogy privátban reagálj azoknak, akiknek úgy érzed, nincs igaza. Nem akarom ezt a f@szságot olvasni többet, de nem hagyom itt a fórumot (pár emberke kérésére) csak emiatt. Légyszíves gondolkodj már el azon, hogy ez egy fórum, egy közösség, vannak írott és íratlan szabályok, amiket mindenki köteles betartani. Ha nem megy, jön egy modi, és töröl. Lehet, hogy a végén kihajítja azt, aki szerinte megérdemli, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy szét lesz cseszve a topic és ez a kis közösség. Egyúttal megkérném a többieket is, hogy a nézeteltéréseket ne ebben a topicban próbáljátok megoldani, hanem privátban, vagy más módon.
KÖSZÖNÖM. -
-
vazzz
őstag
Legújabb cm7 nightly egész jó lett, perpillanat (3 óra használat után) úgy veszem észre, nincs komolyabb problémája. Talán annyi, hogy az aura 3 nem megy rajta (kilép induláskor), de a többi navi fut rendesen (aura 2 is), agps is teszi a dolgát. Végre a kamera is működik rendesen, min 1500kb képeket készít szobában és a videofelvétel sem szaggat zöld lencsés defy-on.
-
vazzz
őstag
Szerintem az xda-n fellelhető baseband switcher alkalmas a frekvenciák közti váltásra. Nem hinném, hogy egy ilyen kategóriás telefon ne tudná az összes hálózatot kezelni, úgy ahogy azt sem, hogy az amerikai piacra más rádióval szerelnék a defy-t...
-
vazzz
őstag
Ez a nightly builds tulajdonképpen Quarx munkássága. Minden nap feltölti azt a verziót, amit aznap alkotott. Ezt azért teszi, hogy teszteljék minél többen, és a következő build még tökéletesebb legyen, amit ki fog rakni xda-ra is.
roypapa: nem raktam fel, nem szoktam piszkálni az automatikus fényerőt... de ha te manuálisan szoktad állítgatni, akkor tedd fel, biztos ami biztos.
-
vazzz
őstag
Ha valakit érdekel, a tegnap esti CM7 Nightly builds elég jó, végre min. 1,5mb-os képeket csinál a zöld lencsés Defy-al is. (Eddig ~400-1300kb volt minden kép, csak camera360-al tudott nagyobbakat csinálni) Minden működik, ami a beta6-ban is, nem kell külön felrakni a google apps-t. Alakul....
-
vazzz
őstag
Hú de uncsi... ha kérhetném, privátban folytassátok.
-
vazzz
őstag
A mai Nightly Build elég ratyi. Sok a force close, gps abszolut nem működik, minden gps-el kapcsolatos program hanyatt vágja magát. Felejtős.
-
vazzz
őstag
válasz
rum-cajsz #20711 üzenetére
Kb egy hete próbálgatom a Nightly buildeket, minden nap felrakok egy újabbat. Igazából nem látok érdemi változást. Pl. a mostani force close-al kezdett a beállítások résznél, és semmilyen launcher nincs alatta. Viszont a baseband egyből jó volt... Múlt héten volt egy RC0, talán az volt a legstabilabb eddig, de azon még nem volt jó az automatikus fényerő állítás. Mindjárt feldobom a legfrissebbet, hátha van valami újítás...
-
vazzz
őstag
Sajna nem alkalmas... arra ott van az a ~600k értékű kütyü, ami ~0,1m pontossággal mér. Win alapú cucc, activesync kell az adatok feltöltéséhez, amit központi szerverre kell eljuttatni.
Ahhoz, hogy kb-re megnézd, hogy mekkora a területed, talán alkalmas lehet. (bár a földeknél sokszor 1m-en is vitáznak a gazdák) -
vazzz
őstag
Fussunk neki mégegyszer:
Rakd fel újra RSD lite-al (4.9 verzioszámú biztosan jó) francia sbf-et, vagy a nordicot, vagy tökmindegy melyik froyot.
Amikor az RSD lite 100%-ot ír, a telefon újraindul. Ekkor az RSD lite még nem végez normál esetben, hanem újra elkezd dolgozni, mennek a százalékok felfelé, és mikor újra 100% lesz, akkor a telefonon már láthatóan fut a rendszer.
Ha gubanc van, akkor újraindulás helyett kiírja az RSD lite, hogy PASSED, és nem indul újra a telefon.
Próbáld ki, hogy vedd ki az akksit, tartsd nyomva a hangerő LE gombot és rakd vissza az akksit. Ha nem indul magától, akkor tartsd nyomva még a bekapcs gombot is.
Írd le ide, hogy ezek után mi történik. -
vazzz
őstag
A beautiful widgets is érdekes lett... tegnap megvettem, jött az e-mail, hogy sikertelen vásárlás, frissítsem a megrendelési adatokat. Frissítettem, ugyanúgy sikertelen, de a lóvét levette, visszatérítés gomb nincs a marketen a beautiful widgetsnél, viszont azt írja, hogy purchased. Ha erre rányomok, elkezdené letölteni, de 2-3mp után leáll. Ilyenkor mi a rák van? Próbáltam pc-s marketen is, ugyanezeket írja, rányomok, de nem tölti le és nem telepíti...
-
vazzz
őstag
válasz
Narxis #20205 üzenetére
Örülök, hogy örülsz
Azért ne lepődj meg, ha restartolsz egyet, és belépsz a 2ndinit menübe, akkor nem az 1.3 fog fogadni...Land:
Mi az a hivatalos romfrissítő, amiről beszélsz?
Egyébként nincs választásod, le kell töltened a francia froyot, és rsd lite-al felrakni. -
vazzz
őstag
Figyuzzál már ide... ha már felraktad a 2.2-t (ahogy ezelőtt írtad), akkor nem fog menni a 2.1 akkor se, ha direktbe rákötöd a villanyórára.
Ha a Pays-t akarod felrakni, akkor első lépésben kell az official francia froyo sbf.
Ezt felrakod rsd lite-al, és kész. Ha nem indul el, (moto logo ill. android felirat bootloopba kerül) akkor akksi ki/be, hangerő le+bekapcs, system recovery. Itt hang fel+le egyszerre megnyom, wipe data/cache, restart, örül.
Idáig juss el, nem kell addig semmilyen akku hekkelés. -
vazzz
őstag
válasz
Narxis #20171 üzenetére
v1.3 2ndinit kell neked, azzal menni fog.
Bekapcs, kék lednél hang le, Boot-- Normal.
Mikor beindult a rendszer, feltelepíted az 1.3 apk-t, elindítod, uninstallra nyomsz, majd installálod az 1.3-at. Ne lépj ki közben belőle. Restart, 2nd init, custom recovery, wipe data, wipe cache, advanced--wipe dalvik cache, install zip from sd card, choose zip from sd card, itt betallózod a cm7-et, felrakod, utána egyből a google apps-ot is. Restart, működik. -
vazzz
őstag
A programok installálásával semmi gond nincs. A buherálással van baj, ha valaki nem olvas eleget
Elég összetett dolog, olyasmi, mint a matek... nem lehet bemagolni, ezt megérteni kell. Ha nem okoz gondot, hogy nincs benne magyar nyelv, akkor nem lesz vele problémád, a strapabíróságáról nem tudok nyilatkozni, mert nálam az extrém használat kimerül annyiban, hogy kijelzővédő fólia nélkül használom.
Amúgy tokban hordom, vigyázok rá, mint minden eddigi telefonomra. Lassan fél éve megvan, de még makulátlan az állapota.
TripleB Milyen módozatot állítottál át?
-
-
vazzz
őstag
válasz
TripleB #18858 üzenetére
Akkor, ha jól sejtem, fenn van a 2ndinit.
Így be tudsz lépni a custom recovery-ba, ha megnyomod a hangerő le gombot, amikor a led kéken világít. Itt kiválasztod a Custom recovery start opciót. Itt nyomsz egy wipe data/factory reset és egy wipe cache partition-t.
Kiválasztod a backup and restore-t, azon belül a restore-t. Itt megadod neki a kártyádra felmásolt nandroid backup-ot, telepíted.
Utána rámégy az install zip from sd card-ra, majd a choose zip from sdcard, és megadod neki a zip-et, amit felmásoltál az sd-re. Restart, és működnie kell.Ha nem megy így, de nem zavar, hogy utána nem tudsz visszalépni, akkor simán rsd lite-al rakd fel a full nordic sbf-et, amit itt megtalálsz: [link]
-
vazzz
őstag
válasz
TripleB #18856 üzenetére
Te a gyári recovery-ban vagy, amikor megnyomod a hangerő le+ bekapcs gombot.
Jó lenne tudni, hogy milyen lépéseket tettél eddig, miről frissítettél, és melyik módszerrel szeretnéd felrakni a nordicot. Gondolok itt arra, hogy szeretnél-e visszalépni 2.1-re, vagy nem fontos a visszalépés lehetősége, ugyanis tök máshogy kell eljárni mindkét esetben.
Egyelőre annyit tudnék javasolni, hogy a gyári recovery alatt nyomj egy wipe data/wipe cache-t, és próbáld ki, indul-e. Ha nem, akkor jelentkezz itt a fórumban, és írd le azokat az infokat, amiket kérdeztem az imént. Biztosan tudunk segíteni. -
vazzz
őstag
Már szinte az elejétől kezdve használom a cm7-et, de nekem még soha nem fagyott le úgy, hogy akksit ki kelljen vennem. Nálam alap, hogy mielőtt bármit is tennék, kétszer nyomok wipe data/wipe cache-t, később, mikor a cwm fenn van, custom recovery alatt is először wipe data/cache és wipe dalvik cache, utána mehet a telepítgetés.
-
vazzz
őstag
Neocore:
Mivel a Defy kijelzője sokkal nagyobb felbontású, mint az Ace, így nem lehet pontosan összehasonlítani a két telefont.
Ace 320x480 vs. Defy 480x 854
Alap felbontáson 44,9fps
240x427 felbontáson 60,7fpsLinpack:
MFLOPS: 10.741
Time: 7.81 Seconds
Norm Res: 5.68
Precision: 2.220446049250313E-16BencmarkPi:
1881Mindez CM7 alatt.
-
vazzz
őstag
Nem próbáltam a backup-ot, szinte mindig mókolok valamit a defy-on, így nem is laktam be rendesen, pedig január eleje óta megvan
Engem nem zavar annyira, ha újra kell raknom a rendszert... játszani nem igazán szoktam, a többit meg max fél óra alatt manuálisan is beállítom.
-
vazzz
őstag
Működik az aGPS CM7 alatt
Itt a post, kipróbáltam, 15sec alatt 9/8 fix szobában... -
vazzz
őstag
válasz
Speed limit #18593 üzenetére
Itt olvasgass: [link]
-
vazzz
őstag
Milyen problémád van a CM7-tel?
Használod?
Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Beta1 óta használom, nekem már akkor is jó volt. 720p-t épp lesz@rom, gyári romon se megy, cm7-től miért kell ezt elvárni? Gps 30mp alatt fixál agps nélkül is. Nekem tökéletesen megfelel, gyorsaságban, stabilitásban ver minden eddigi froyot. Nem beszélve arról, hogy ha az android fejlesztések ilyen ütemben haladnának, mint ahogy a kis 19 éves Quarx dolgozik a cm7-tel, már nem a 2.2-t várnád, hanem 22.2-t. -
vazzz
őstag
válasz
midnightstar #17651 üzenetére
-
vazzz
őstag
-
vazzz
őstag
Nem biztos, hogy lefagyott, csak nem voltál elég türelmes, és nem vártad meg azt az 5 percet, míg betőlt a rendszer a reset után. Bátyám is így járt egyébként, azt hitte, téglázta a telefont, de csak annyi volt a probléma, hogy nem győzte kivárni, hogy betöltsön a rendszer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest