Hirdetés
- Projektor topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
üdv.
tegnap felraktam a wiui v4 2.7.27-et és érdeklődnék, hogy vajon ehhez is használhatnám-e a wajk xda-s oldalán elérhető launcherpro for wajkiui 2.5.25 stable launcher cserét? mert nekem valahogy annyira nem jön be ez a launcher, a stable-ban is lecseréltem, bár az nálam már elég stabilabbnak tűnt, de kipróbálom ezt a szendvicset...
a marketről letöltöttem (launcherpro-t), működik, de jobb lenne lecserélni, hogy az alap fent se legyen inkább...
köszi -
rothadt
aktív tag
van nekem a telefonon most wiui 2.3.16, de korábban a stabl cm7.1 volt froyora telepítve. a wiui-t a cm7-re telepítettem: jól sejtem, hogy előbb akkor vissza kellett volna tennem a froyo-t?
még csak ismerkedek a romokkal, meg a dolgokkal. egyelőre raknám vissza az újabb 2.3.30 wiui-t, de tiszta froyora, hátha akkor kevesebb hibát dobál, mint most.
még az érdekelne, hogy csinálhatok-e wiuis biztonsági mentést, vagy inkább majd állítsam be újra a dolgokat? vagy ez nem kavarhat be a későbbiekben?szerk.: és még annyi, hogy a szabof1 mester rsd lite-os telepítését követve kell telepíteni, ugyan úgy, mintha android2.1-re tenném?!?!
-
rothadt
aktív tag
érdeklődnék, hogy wiui legújabb alatt recoveryben a launcher pro-t a zipből telepíteni ugyan úgy kell, mint magát a romot? (custom recovery, aztán stable recovery, wipeok, zip...?)
köszönöm. -
rothadt
aktív tag
ebben a wiuiban nincs menü? bármit letöltök kirakja az asztalra és utána meg rakhatom ki widgetben is? ez így nem olyan jó
amúgy nagyon príme tényleg, de ez így nem túl jó, vagy ennyire béna lennék?
-
rothadt
aktív tag
G Y Ö N Y Ö R Ű ! ! !
I M Á D O M
BOCS!mégse: mié nem lehet a wiui-ban külön kikapcsolni a rezgéseket? :S vagy mindenre rezeg, vagy semmire
tehát nem lehet, hogy a funkció gombokra rezegjen, de a képernyőre ne
de hátha még csak béna vagyok...
-
rothadt
aktív tag
válasz
RootRulez #43470 üzenetére
köszi, tehát akkor ugye az 1. pontot értelemszerűen kihagyom, aztán a 2.tól nyomom szépen sorba, ugye?
most a stable-t rakom fel, de ha majd ki akarom próbálni az ics-es hybridet, akkor ugyan úgy felnyomom és utána, ha az majd nem tetszik, uyganígy visszatehetem a stable-t? (bocsi)
-
rothadt
aktív tag
na én meg kipróbáltam a cm7 stable romot, mostmár látom, még ez is elég gagyi, pl a felvétel, amit csinál videót, sztem rosszul illeszti, mert nem 4:3-as, hanem 3:4es és ez aztán lejátszáskor nagyon hülyén néz ki
szóval feltenném a wiui-t: viszont én nem vagyok okos és nem tudom, hogy pl most csak fel kell tolnom a zippet, meg a gapp-ot és nyomom megint a leírás alapján? köszönöm a válaszokat. -
rothadt
aktív tag
válasz
RootRulez #43214 üzenetére
szabof1 utalt valami ilyesmire, hogy vmi januári volt nagyon szuper, de ha jól értettem nem tudom használ-e egyáltalán vmi romot, vagy csak gyári van. ha félre értettem vmit, bocs. most defyről vagyok, így inkább nem keresem vissza.
szóval lehet rosszul értettem, de mintha írt volna ilyen stabilitási problémát, illetve én is tapasztaltam sok sok fc-t, (kb2hét alatt vagy6-8) így nem szeretem annyira, mint ahogy először megtetszett, ezért bocs mindenkitől. -
rothadt
aktív tag
válasz
slecht #43211 üzenetére
nem jött be a cache törlés sajnos, viszont ha már rakok vmit, akkor sztem az inkább wiui lesz, mert érdekel az is és ebből a sok cm7 nightlyból meg nem is tudom melyik lenne a legjobb, de ahogy olvasgattam, igencsak nincs köztük jó választás a stabilitásukat tekintve....nekem még a stabil is relatív sokat fc-ol, márpedig azt nagyon nem szeretem.
-
rothadt
aktív tag
válasz
#35202114 #43167 üzenetére
a tvgo nálam nem kompatibilis, nem is találja most meg marketon...viszont most pl az ingyenes real football 2012 szintén nem kompatibilis, viszont a 11-et anno megvásároltam, az ment. a modern combat 3 a gamelofttól meg kompatibilis. gyanítom lehet köze a nemrég rakott cm7 stabilnak ezekhez a dolgokhoz...lehet ezen vmit módosítani?
-
rothadt
aktív tag
válasz
Lacopapi #42871 üzenetére
nos ezen problémám megoldódott, mostmár nem szaggat -egyelőre- semmi. viszont korábban hiába töröltem cache-t az sem segített 2.2cee rom alatt. most cm7 stable nagyon jó.
a térkép (gugli) például úgy be tudta állítani a telefont, hogy öröm volt néznni... olyan is volt, hogy csak aksi ki-be segített, nem volt semmi mókolt, csak rootolt volt a telefon... sztem vhogy a 2.2 vel nem voltak nagy barátok....
-
rothadt
aktív tag
valaki tudna esetleg segíteni, hogy a motorolás 2.2-ben szerepelt háttérképeket hol tudnám beszerezni? ha rákerestem még a gugli se volt a barátom....
ja és egy kis tapasztalat: mostanság raktam fel a hivatalos romra a cm7 stable-t, imádom, mindenkinek ajánlom, mert amit összeszívtam már azzal a 2.2 cee-vel az vmi hihetetlen.... annyi szívás a g-maps-al, meg majd minden normálisabb játék szaggatott (osmos hd, reckelss racing 2), ezen viszont szépen szakít (igaz a reckless-t még nem néztem meg.....) imádom. majd persze a későbbiek folyamán lehet jön még a wiui is, mmert azt még többen dícsérik, persze ezt meg is értem, wajk mesternek rengeteg munkája van benne, amit persze mindenki köszön szépen!!!!!
-
rothadt
aktív tag
válasz
szabof1 #42786 üzenetére
nos köszönöm a segítséget, azonban vmit elrontottam, mert a maniac féle rommal bootloopba gabalyodtam, aztán felraktam a stabil cm7.1-et és örülök neki. majd a későbbiek folyamán lehet tovább megyek, de egyelőre örülök ennek és ismerkedek vele
mégegyszer köszönöm a segítő és részletes leírást. -
rothadt
aktív tag
szóval van hivatalos cm7 defy-re, ez örömteli
vki dobna egy linket, vagy vmi infót a felrakáshoz? mert gondolom ez a [link] már nem pontosan fedi a valóságot... nekem most a gyári 2.2.2 van fent (m_v.34.179.2......cee) +rootolva van.
-
rothadt
aktív tag
üdv!
érdeklődnék, hogy nagyon nehezen megnyomható bekapcsoló gomb volt-e már téma és született esetleg rá vmi megoldás? (nem voltam elég kreatív: "bekapcsoló" szóra nem hoz találatot) -
rothadt
aktív tag
válasz
rendesadam #32421 üzenetére
-
rothadt
aktív tag
nos, akkor újra megpróbálom:
tudja valaki, hogy hogyan lehet elérni, hogy a bevitt születésnapokat jelezze a telefon külön program nélkül?
rákerestem, asszem schmoo írt rá valami megoldást, amit a gmail.comnál kéne beállítani, de nekem ott nincs "ismerősök születésnapja" -naptár. -
rothadt
aktív tag
jut eszembe, ez az okoska alapból nem tudja, hogy a megadott születésnapokat esetleg jelezze is?
-
rothadt
aktív tag
üdv, bocs, hogy itt kérdezek és nem keresek, mobilról nem gyors és nem egyszerű. szóval annyi a lényeg, hogy az operával elmentett file-t egy explorerrel hol találhatom meg? a telefon rootolt, de a system alatt nem enged keresést indítani...
-
rothadt
aktív tag
válasz
Pistakiss #27337 üzenetére
tehát az téged nem zavar, hogy a lusta új userek miatt nincs -illetve csak elvétve van- abe, pistakiss, rum-csajsz, stb, akik érdemi userek, hanem inkább új userek adnak tanácsot egymásnak, nem pedig a visszaolvasást javasolják... nem érted, hogy ez tette tönkre ezt a fórumot? emaitt ment el sok OKOS user! és az, hogy ők próbálgaják a lehetőségeket, az nem azt jelenti, hogy nem ér egy doboz gyufát, meg hogy sok a pénzük, ebből mindenki profitálhat-de nem kötelező! viszont ők érdemi tanácsokkal láttak el, de ha jönnek okoskák és telelihegik a fórumot, mint a facebookot, az nem fejleszt. na ezennel megfeneklettnek érzem a beszélgetést és megyek a száműzettek közé. Te pedig védd a kis pihéseid
ui.: amúgy értem a mondanivalód, csak abszolút nem értek vele egyet, mintahogy azok, akik értettek a telefonhoz sem értettek egyet vele és nem szerették bebizonyítani huszonötödjére is, hogy kamuhír pl a 2.3.... borzalom, érted? borz-alom
-
rothadt
aktív tag
válasz
Pistakiss #27318 üzenetére
akor ruházkodjunk: logikádat követve bárkinek joga van azt mondani a másiknak, hogy kocc sztem. a fórum, ami már széthullott, elment már pár igazi guru innen az ilyen okosok miatt üés én is itt vagyok már 20k hsz-el ezelőttóta és volt már sok ilyen "kisokos" ski segíteni akar uhyan, de sokat árt. mint láthattad többen is megkértük, mert nincs infó a fórumban, az okosabbak meg elmenekültek a 30hsz/órás "informátoroktól"
a logikádat követve pedig jogomban áll ezt gondolni, írni
megintcsak:nem párbeszédnek szánom ezt sem -
rothadt
aktív tag
ne haragudj, de kerüld a fórumot légyszives, vagy ne érezz késztetést, hogy mindent megossz, ez nem fészbúk! nem a kérdésre válaszolsz, dezinformatív vagy és még néhol destruktív is. elüldözöd azokat, akik rendes válaszokat tudhatnának adni feltett kérdésekre, feltételezem a korod lehet ezen problémák oka
ui.: ne reagálj, mert én nem fogok, nem párbeszédet kezdeményeztem, csak kéréssel fordulok hozzád: KÉRLEK SZÉPEN!
-
rothadt
aktív tag
megvettem a samurai 2-t, de szaggat 2.2 alatt, így refund-oltam és az lenne a kérdésem, hogy kb mikor küldik vissza a lóvét, mert azzal persze nem olyan gyorsak...
-
rothadt
aktív tag
ha csináltam backup-okat a titaniummal és stabilnak látom a rendszert a sallang uninstallálása után már vagy 2hete, akkor gondolom a pc-re lementve törölhetem, illetve később onnan visszamásolva a titanium vissza tudja állítani (még ha esetleg a titant is letörlöm, majd egyszercsak visszarakom?
-
rothadt
aktív tag
ez nem leht, hanem biztos, hogy láma kérdés volt. köszönöm a segítséget pillanatnyi gyenge elméjűségemben
-
rothadt
aktív tag
lenne egy (lehet hogy) láma kérdésem: az üzenetek közt nem tudok egy-egy üzenetet törölni? a mobilbankártól kapok ilyen jelszavas sms-eket, és ezekre nincs szükségem, de ami egyenleggel kapcsolatos arra meg igen, tehát hogy tudok egy-egy üzenetet törölni csak?
szerk.: 2.2-m van és nem használok semmi programot (go sms, go dialer, stb) és erre tényleg nem is szeretnék külön programot, ha lehet!
-
rothadt
aktív tag
válasz
zaskar #24610 üzenetére
nagyon régen nem nézem a gyári számlálót, de amikor megvettem és ismerkedtem a telefonnal, akkor még néztem és olyat tapasztaltam, mintha (nem röhögni!) két személyisége lenne a telefonnak, kikapcsolás után máshol állt a számláló... újabb kikapcs után visszaállt, megint ki-be megint a másik, írtam is ezt, de az vagy 15k hsz.-el ez előtt volt
szerk: gondoltam rákérdezek, hogy a robotek eddig nem fizetős volt a piacon? mert most ingyenes!
-
rothadt
aktív tag
válasz
Stauffenberg #24455 üzenetére
ezzel már én is találkoztam kétszer, arra gondoltam majd kikapcsolom a "zsebfelismerést", lehet azzal problémázik
-
rothadt
aktív tag
nos ha lesz vkinek fejlődés a market kapcsán, akkor jelezze! isteni ez a 2.2.2 is, láttátok, hogy 3*7 képernyővel kell gazdálkodni? de sajnos a market nekem is elég buta lett a cache törlés, restart nem segített
-
rothadt
aktív tag
válasz
Dreadloord #22665 üzenetére
ezt találtam/láttam még korábban, de nem próbáltam egyiket sem, csak a privátban küldöttet, meg az énmegyek-et, de az nem tetszett.
-
rothadt
aktív tag
gondoltam megjegyzem: most kapcsolgatom a telefont (mert újratelepítettem widgetsoid-ot) és a visszakapcsolás úgy nézett ki, hogy az első kép mint a 3d-s képek, amiket bambulva tudsz megfejteni, ilyen 50 féle színből apró pöttyös képernyő, utána bejött a villogó android felirat és rendben elindult a készülék, remélem semmi rossznak nem az előjele ez!!! egyébként még mindig sima 2.51, vodánál vásárolt, semmi root, csak néhány program....
-
rothadt
aktív tag
nos, szeretném megköszönni azoknak akik beszéltek a widgetsoid-ról korábban, én is kipróbáltam és k. jó tényleg!!! nekem nagyon bejött, pár widgetet letörölhettem a telefonról (lámpa, apn on/off, 2g/3g és sd updater-t). de van egy prolémám vele, telefon bekapcsolásakor mindig (net-) online kapcsol be,de én ezt nem szeretném. nem tanultam angolul, azért elboldogulok vele, de nem találok ilyesmit a beállítások közt, ha mégis van, csak nem értelmezek megfelelően, akkor kérnék ebben segítséget okosoktól! előre is - meg persze majd utólag is - köszönöm!
-
rothadt
aktív tag
nem tudom, lehet rosszul rémlik, de mintha azt mondták volna okos Mberek, hogy az updaterrel frissítsünk mi eccerű Mberek, mert a telefonos az nem mén, de lehet csak be voltam rúgva és azt álmodtam, hogy ezt olvastam, nemtom
szerk.:
x.pet: akkor lassankint megnyuxom, hogy nálam is minden OK -
rothadt
aktív tag
gondoltam kérdezek okosoktól okosakat: mióta felfrissítettem a 2.51-re a defyt, azóta amikor feléled a telefon a lock screen csúszkák először függőlegesen jelennek meg, a szöveg rész persze vízszintesen, aztán helyreáll és a normál állított állapotra merőlegesen lehet csúszkázni. ez mindenkinél így volt/van?
a másik okosság pedig azzal kapcsolatos, hogy ahányszor a motorola software update program lefuttatása megtörténik, a check (2.pont) után mindig automatikusan újraindul a telefon. ez mindenkinél így történik? -
rothadt
aktív tag
válasz
midnightstar #20378 üzenetére
az a gyanúm, hogy ott ha dollár jel volt akkor hibáztak, DE ha nem, akkor Te nem figyeltél eléggé...
1 euro most kb. 270 forint
-
rothadt
aktív tag
-
rothadt
aktív tag
gondoltam megírom, hogy még folyt a market átalakítás, azért szórakozott nekem, de most minden oké, van mostmár top paid, free meg just in fül is és gurigathatom szépen.
-
-
rothadt
aktív tag
kicsit használd a keresőt, egyébként az az oka, hogy a kontaktjaid nem a gmailos, hanem a motorolás phonebook-ban (pb) voltak, de mostmár meglesznek a gmail-esben is. ezzel kapcsolatban légyszives ne kérdezz vissza, mert minden kérdésedre kapsz választ megfelelő kereső használattal (logikusan értelmezett és kitöltött kereső)
-
rothadt
aktív tag
legioxal és a "szar" defyvel kapcsolatban én sem maradhatok csendben. az a baj hogy neki egy tényleg hibás készüléke volt és ez alapján lehet is rossz a véleménye, de az nem mérvadó, mert arról az egy készülékről szól. itt van sok elégedett user, akik használjuk és szeretjük a defyt. benne van, hogy beadja a kulcsot a hangszóró, de az ha beüt kb2-3 hét, egy forrasztás és ismét nálunk van nyugalomban. az enyém még szól, fog hiányozni, ha garizni kell, de szintén nem adnám semmiért. jahh és ez az ace kijelző: kinek a pap, kinek a paplan, pfh, vicc...
-
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #15969 üzenetére
nos a fancy tényleg jó lenne, csak máshogy számolják a heteket, mint mi és vasárnap már 2héttel előrébb jár, mert náluk ugye akkor van váltás. van ugye neki ilyen opciója, hogy kiír ilyen plusz infót és ez nekem fontos lenne, hogy hanyadik hét van, de hogy még azon is gondolkodjak nem vasárnap van-e és akkor 2-t vonjak le, így nem szeretem. ja és nekem a gyári vedör pontosabb jelzéseket ad és még most akadt be először, a fancy meg (marketről) soxor volt hogy ugyan már frissített, de a grafikát a widgeten nem változtatta. plusz használok apn-t ez meg végképp bekavart neki, így számomra a gyári a legjobb!
-
rothadt
aktív tag
válasz
BobChemistry #15946 üzenetére
ezelőtt nekem is le volt fagyva a gyári időjós, tegnap még az addig kitett tiszaújvárost sem akarta bevenni, csak miamit, most reggel szépen elfogadta és frissíti is.
-
rothadt
aktív tag
bocs, bár nekem még nem volt szerencsém ezzel kapcsolatban tapasztalatot szereznem, de(!):nfh-ból a H a hatóságot takarja, nem a hereverőket, sztem ha ők nem járnak el az ügyedben normálisan, akkor írj pl.: mr. viktor orbán-nak a válaszlevéllel kapcsolatban.
sokmindenkinek: szerintem az a baj, hogy az emberek nem hisznek magukban, majd pedig a hatóságokban, illetve semmiben. ha baj van csinálni kell, írni, írni, írni! mindenhova! tudjátok, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. elnézést a sok tehetetlentől, de szomorú, ha még azt sem tudjátok kihez kéne fordulnotok.
lehet engem ezért kerülnek el sokszor ezek a bajok, mert alig várom, hogy balhézhassak kicsit ilyenek miatt. illetve mégsem, a t-home-ot néha meg kell regulázni, mert sok az ügyintéző és nekik pedig kevés a kedvük dolgozni, így néha nehéz a csomagváltás, hűségidő hosszabbítás, de ezekből pozitív kontóval jövök ki
tehát drága magyar(defy user): higgy mindenben, pláne magadban, olvass, harcolj, olvass, akarj, olvass, keress, olvass, okulj, akarj és ismét csak higgy benne!! jaaaaaaaaaaaaaa és ne légy birka! -
rothadt
aktív tag
válasz
LEGIOX #13973 üzenetére
nos nem emlékszem mi mindent írtál, de tényleg durva a leírásod és ezalapján eltántoríthatsz leendő tulajokat! azzal, hogy miket írtál arra gondolok, hogy lehet vannak olyan telepített programok, amik ezt művelhetik neked, ugye lehet telepíteni olyan dolgokat is, amik unknown sources-ek , nem tudni nem alkalmaztál-e ilyesmit, lehetnek olyan dolgok, mint pl a marketről(!!!) nekem is fent volt a battery és process monitor widget, nos ezek legallyazták nekem is, lefagyott vele, illetve belassult kicsit... tehát sztem érdemes lenne alaposan szétnézni a készülékeden, aztán ha valós a dolog, akkor garancia.
a merüléssel kapcsolatban én is csak figyelek, de nem aggódok rajta, mert tisztában vagyok vele, hogy az k.használat függő.... én amikor rákaptam a pocket legends-re volt olyan, hogy kb. 90-100 közt volt, két óra múlva szólt, hogy jöhet a tőtő....tehát nálam sem bír ki 1egész napot jellemzően, de én mondhatni, hogy minden egyéb mellett "psp"-nek is használom.
a készülék nem hibátlan, de mindezek ellenére nagyon szerethető...
én is fikázással kezdtem és fenn is tartok neki komoly hibákat a nokia oltáránnál, de mégis imádom, mert olyan a hardver, hogy isteni szórakoztatást nyújt. -
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #13835 üzenetére
szerintem megéri, mert mint azt már mondtam a felbontása sokkal jobb, de ha ez nem fontos, akkor nem, tehát ebben nehéz igazán jó tanácsot adni. ugye már azt is mondták, hogy hiába azonos a proci frekvenciája, mégsem azonosak a képességei: nekem ebben nincs tapasztalatom, de elhiszem és elfogadom. ezt a telefont használom és látom, hogy egyelőre nem akadnak rajta a dolgok, nekem megfelelő ez a tempó is, de ha majd meglesz az a kis plusz a 2.2 miatt, az mégjobb lesz, mert ahogy mondták, az még gördülékenyebb... én nagyon ajánlom.
-
rothadt
aktív tag
elnézést, de gondoltam jelzem, van opera mini6, f@szául nagyítja az oldalt, nem csak 2állása van. csak tördelni nem tördel...
és köszi a gameloftért, így már golfozhatok és horgászhatok is... sőt, lassan összejön egy only gameloft memóriakártya -
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #13522 üzenetére
na az bebizonyosodott, hogy nem a papával, hanem egy kisfiúval vagy inkább azonos szinten. bugylibicskát, vagy dugóspuskát vigyek? írtam majdnem egy privátot, de rájöttem, hogy olyan felesleges veled vitázni, mint a főnökömmel: jobb, ha kimegyek a kajáldába és a polcnak mondom el
TÉNYLEG BEFEJEZTEM ÉS ELNÉZÉST COOLBOY-on KÍVÜL MINDENKITŐL! -
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #13492 üzenetére
az a probléma, hogy nem tudom eldönteni, hogy egy rakoncátlan kisgyerekre hasonlítasz jobban, vagy a fafejű nagyapámra, aki már nincs (de még egy kicsit a grincsre is, ami az avatarodról jut eszembe, aki mindenkire haragszik a hópihén)....már korábban is írtam egyet neked ugye, hogy mindenki hülye szerinted aki a pályán szembe megy veled, holott egyedül veled van ott probléma, hiszen rossz sávban hajtasz!!!! problémák vannak veled minden szinten, az értelmezéssel is, nem mondta neked Memmaao, hogy mire és mikor használd a fórumot, pusztán jelezett. mire föl szenvedsz itt, alakítasz véleményt és tartod a defy tulajokat nagyképűnek (ez korábbi problémád volt), befolyásolsz tudatlanul leendő vevőket, hiszen nics semmid, amivel mások már tisztában vannak itt. B O R Z A S Z T Ó ! ! ! kérlek/kérünk ne folytasd ezt a fajta fórumozást! jó lenne, ha nem veled és a problémáiddal kéne már foglalkozni, mert ez nem az irigyek fóruma, ha nem akarsz ilyet, ne bomlassz itt kérlek! és ha neked az a véleményed, hogy jogod van itt ezt tenni, akkor ne ugass majd le, hogy én is elmondtam a véleményemet sok hely kárára. személyeskedtem is, ha kitiltanak kicsit azt sem bánom. csak legyen egy kicsit foganata a kérésnek! szállj magadba!!!
Benmartin: neked pedig szerintem nem lesz golyóálló üvegű autód.
mindenkitől elnézést, száj melinda vótam!
-
rothadt
aktív tag
válasz
Mr.Rain #13421 üzenetére
nos, nem tudni, hogy lesz-e vodánál még, meg hogy ilyen áron-e. de! ha tudsz, várj mindenképp, mert kolléga spicát nyúz és röviden úgy tudnám jellemezni, hogy a defy után kifejezetten zavaró, csúnya az alacsony felbontás, ugye az is olyan, csak talán picivel kisebb a coll.
coolboy bosszantó, hogy úgy reagálsz a rum-jánynak, hogy mit bunkóskodik, majd pedig amikor bebizonyosodik, hogy igaza van, ugyanakkor az is kiderül, hogy ki is igazán a bunkócska. szerk.bocs)
-
rothadt
aktív tag
válasz
rum-cajsz #13316 üzenetére
nem android fícsör, a nokián is volt úgynevezett teljes karaktertámogatás és akkor ha elküldted az sms-t azt úgy is kapta mega másik oldal, ahogy elküldted, nem rövidültek a karakterek. azaz az é az nem rövidült, de az á az a ként ment el, meg már én sem emléxem pontosan mi ment, mi nem, de az a lényeg, hogy ez az oka.... amikor írod a karaktereket, ha figyeled a hátralévő karakterek számát, látni fogod mely ékezetes magánhangzók esetén rövidül....
-
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #13301 üzenetére
nem akartam az előbb reagáéni, de emellett már nem lehet elmenni... sztem most te vagy abban a helyzetben, hogy mindenki hülye aki itt szembe jön... (tudod, a pályán)
ez butaság hogy szép a képe, mivel ha volt már kezedben ilyen, meg olyan, ami olyan felbontással bír és te nem látsz különbséget, akkor ne vezess autót, mert esetleg majd rosszul sorolsz a pályára... nem versenyzünk, csaksztem mind tisztánam vagyunk vele (pláne a vodások, akik annyi körül vettük, mint a galaxy3), hogy ezen az áron nem létezik alternatíva, de még 70 környékén is keresni kell és itt még nem beszéltünk arról, hogy ha kap egy kis vizet bármelyik, akár 300k-ért, nem fog tudni utána működni. felesleges vita. de behúztál -
rothadt
aktív tag
hmmm, kész vagyok, ilyen lámasgágot kérdezek, vagy miért nem méltat senki válaszra?
hogy tudnék a telefonon a motorola pb-ból a google pb-ba átmásolni minden kontaktot? -
rothadt
aktív tag
na, nekem mivel első androidos telefonom, eddig igen nagy csúszásban voltam, de most képbe kerültem. eddig azt hittem a motorolás pb a home screenen a kék ikon, a zöld meg az androidos....most próbálkoztam a szinkronizálással és k.kevés szám szinkronizálódott, ennek fejtegetése közben derült fény számomra, hogy mik is a motorola és az android pb. én a sim-kártyán hoztam át a nokiámról az adatokat és utána alakítottam át a képét normálisra (ugye a rövidülések, meg ékezetvesztések). szóval most van x100 a motorola pb-ben és vagy 17 a googlésban, amit azóta toltam már rá... tehát olyan kérdésem lenne, hogy a telefonon hogyan tudnám a motorolás kontaktokat átmásolni a googlésba, mert keresve erre nem találtam választ. köszi!
-
rothadt
aktív tag
válasz
schmo07 #12931 üzenetére
hát drága, nem csak az egész hetet, hanem akár aa hónapot, vagy ha van hely, akkor hármat is. azért köszi. megkérdezem ott is.
szerk.oolBoy323: ezen az áron vettük többen is. azaz korábbi hsz. alapján kb 5-6000-en. a szolgáltató annyiért adja, amennyiért megéri neki, nyugi nem az a jellemző, hogy buknak vele sokat, mert behozza ugye a havidíjjal, vagy máshogy.
más: most leregisztráltam a készüléket a motorolánál, aztán néztem shoppingot, az angol vodánál. meg kell néznetek, meglepődtem. 2 év ott is, alap 20font havidíj, 99font készülék, 100perc, 250meg, 500sms, következő 25font havidíj, 0font készülék 300perc, végtelen sms, 50mega. ezután már csak a perc növexik az árral, a többi fix, tehát mo-on sem rossz az az 500 mega aki korábban ezt szidta......
-
rothadt
aktív tag
válasz
Memmaao #12879 üzenetére
megnéztem, sajnos ez sem kielégítő, mivel amit szerettem volna a naptár rész nem jelzi, hogy hanyadik hét van... kuka.
szerk.: 12907-re: nem fizet rosszul ez a vészhelyzetes meló
nem olcsó cuccokat látok körülötted és programok is megvéve, van zsebpénz is
(nem szántam övönalulinak, remélen nem vagy érzékeny -
rothadt
aktív tag
illetve még egy kis off, a maps alatt van a cache alatt egy olyan, hogy prefetch on mobile, na rákerestem a szóra, de nem lettem sokkal előbbre, tehát meg tudná nekem mondani vki, hogy mit is érek el vele pontosan, ha kipipálom?
-
rothadt
aktív tag
vki tudna nekem ajánlani, segíteni? olyan naptár kéne, ami kirakható, mutatja hanyadik hét és semmi más, nem kell bele jegyzet, csak naptár. nokiámon volt ilyen, azt szerettem, nem szeretem a csicsásat, csak egy naptár minden más nélkül, plusz hét megjelöléssel...
-
rothadt
aktív tag
szom kivan má ezzel a xdaval, nemtom leszedni azt a rádió progit, elcsesztem anno a reget, nem igazoltam vissza az emilt, aztán most sztem ez a baj, be tudok lépni, de nincs jogom semmihez, szal szar. segít nekem vki? közzé tenné vki?
-
rothadt
aktív tag
válasz
pengemetal #12666 üzenetére
öszi, megpróbálom. akkor lehet win7 alatt keresendő a probléma
-
rothadt
aktív tag
kérdés: es file explorer-ben lan-> gépem ip címét beírom, de nem csatlakozik, ha anonym akarok csatlakozni. nincs a gépemen jelszó, ha a user nevet beírom, akkor meg mondja, hogy adjak új jelszó/név párost... mi lehet a baj? a telefonon a wifi be van kapcsolva, van ugye wifis router.... mi lehet a baj? estoba vagyok kicsit ezen a fronton...
-
rothadt
aktív tag
gondoltam megosztom:
volt fóliám és közben folyamatosan győzködtem magam, hogy jó a kép, meg minden. az asszony is nekilátott játszogatni a defyn, bár Ő nem így látja, de szerintem a körmével koppintott néha és kis bemélyedések lettek a fólián, ami engem zavart. hát most leszedtem és gyönyörködöm az élesebb színekben, meg a mégjobb tapintásban, mert az is másabb volt kicsit (olyan ragadósabb). majd egyszer lehet még felrakok mondjuk brando-t, de egyelőre élvezem és óvom tokkal (nem gumikerettel). persze tok eddig is volt :-) egyébként ámmmerikai extrémgárd volt rajta, vizesen felrakós
(és mivel ez gondot szokott jelenteni: a kocsinak is igenis garázsban a helye!)bocs, nem válasznak akartam, hanem új hsz.-nak, de mivel mobilról vagyok, így marad
-
rothadt
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #12556 üzenetére
súlytöbblet.
-
rothadt
aktív tag
bocs de ez kihagyhatatlan:a gameloft könyvtáram 14909 fileból, illetve 1.2 gigából áll
-
rothadt
aktív tag
egy vmi amit nem értek, miért van az, hogy pl a maps is azt írta, hogy indíthat telefonhívást, ami pízbe kerülhet nekem, illetve most rakom az assasint: elfogadni valók közt: Services that cost you money: send SMS messages
ezek azért bevallom, hogy bosszantanak!!! -
rothadt
aktív tag
bm! pedig ezt nem akarnám megvenni!
bocs a "vulgaritásért"szerk.: slew: a cordy nem különleges, csak legfeljebb abban, hogy eddig nem volt elérhető a telefonra, mert minimum 2.3 kellett hozzá, de most hogy kiderült, így szóbakerülvén kipróbálták többen is (gondolom). meg hd és nem fizetős, ami ugye nem olyan sűrű egyelőre
-
rothadt
aktív tag
napisz@r: assasin creed van a gameloft-tól majnem ingyé!
-
rothadt
aktív tag
pár fórumon már voltam (legalább jelen), de azt hiszem kijelenthetem, hogy itt született egy kisebb közösség
szerk.: Creech85: nem tudom eldönteni, hogy most Te is beálltál a sorba a hülye(ség)-versenybe, vagy ez most egy komoly hozzáfűznivaló volt....bocscsi, ha igencsi (mármint a másodikra
)
-
rothadt
aktív tag
válasz
Titi76 #12171 üzenetére
nebassz, azt írta nekem, hogy majd próbálkozzak, ha lesz 2.3 a telefonomon. mire, hogy tetted fel? az nekem is teccene, még ingyér is!
szerk.:jahh, ha hülye kérdések percei vannak porondon: én jobb kezes vagyok, fogom tudni SZERINTETEK használni a telát/telcsit/mobcsit? ez nekem nagyon fontos mer, ha nem , akkó nemtom milesz... de vagy egy milcsire bepercsizem a motcsi-pontcsi-komcsit!
-
rothadt
aktív tag
napi(off)hír: tom clancy's hawx van ingyé!!!
-
rothadt
aktív tag
nem csak gondoltam, hanem azt is írtam! ha jobban megnézed azt írtam .99 euro, az pedig egyenlő a 0.99, illetve a 0,99-el is. próbáld ki, ha számológépen, vagy számítógépen írod, nem kell elé a nulla.
-
rothadt
aktív tag
nahh, megint itt vagyok a napi infóval, elnézést az offért, de hátha mégis segítség vkinek, mintahogy az már be is bizonyosodott: a gameloft mintha a kívánságaimat lesné, még vagy 23 óra hosszat lehet leszedni a real football 2011-et, ami már települ is
viszont ez a galád gameloft most nem 260ft-ért, hanem .99euróért (276ft!!! most a paypalnál) adja. azért még valahogy ezt a kólönbözetet kifacsarták belőlem
-
rothadt
aktív tag
-
rothadt
aktív tag
és igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imádom a gameloftot! ma a dungeon hunter van 260 forintért!!!! remélem még a foci is sorra kerül, vagy még nem volt, mert akkor lemaradtamez egyszerűen isteni! ha még az is meglesz, akkor egyelőre teljes a gameloftos repertoár, de ilyen áron lehet elcsábulok még másik játékoknak is. amit tudok, hogy az assasin creedről már lemaradtunk, illetve lets golf2, splintre cell, asphalt 5, uno. ahogy látom ezek lementek.
ultra giga off: most jöttünk haza bp-ről, néztük a spamelotot, azt legalább ennyire ajánlom, mert rég nem láttam ilyen jó előadást
-
rothadt
aktív tag
most elmentem az oldalra itt a gépen és tényleg nem jön elő. viszont még 7 órán keresztül tart, ha megpróbálod mobilról, akkor sikerülni fog
opera alól nem tudtam kifizetni paypallal, ezért a Browserrel próbáltam és azzal már sikerült... mivel melóban voltam, itthon reggel leszedtem wifin a maradékot és élevezem, mert bitang jó!
aztán kicsit utánanéztem még a gameloftnak és asszem érdemes lesz figyelni, mert már három napja tart az akció, minden nap volt valami 99centért, remélem nem ez lesz az utolsó nap, korábban már a gangstart megvettem (majd 1k-ért), de még a focit, meg a dungeont megvenném, ha adnák 99centért.vétó: ott kell annak lennie motorola jordan mb525. most megnéztem pcn, meg kell találd...
szerk.: oké
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest