Hirdetés
- Autóhifi
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
valaki ellinkelné nekem a legfrissebb CM7 et defy re? ( magyar kéne )
-
Wikoo
aktív tag
Köszi, megsasolom.
A motorola widgeteknél tud vki segíteni? -
Wikoo
aktív tag
sziasztok
Honnan tudom leszedni a motorola windgeteket (LINK), WajkIUI 2.2.3 van a defymen, és nem találok olyan widgeteket amik annyira tetszenének.
Mikor nem fogadott hívásom van vagy nem megtekintett sms em, hol tudom beállítani h ne villogjon a teló lede? -
Wikoo
aktív tag
-
Wikoo
aktív tag
Legutóbb a régi x8 amon csináltam ilyesmit. A vége az lett h hiába segítettek ph-n, átjött ismerősöm és érezhetően gyorsabban kezdtünk el haladni a dologgal Két szem többet lát
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Van egy defyim és a következők lennének a kérdéseim:
-A defy+ hoz képest csak órajelben tér el a cpu?
-Leszeretném cserélni a 2.2 es angol droidot, ha nagyon kell kerner cserét is beválalok.
-Esetleg ha a defy + nak 2.3.7 es droidja van és megfelelően szuperál, akkor szívesen lecserélném arra, szimpatikusak a motorolás rendszerek és widgetek.
-Abban is a segitségeteket kérném h hamár főzöm a telót, azt is meglehet e oldani h az ilyen fütyibookok meg hasonlo alkalmazások automatikusan ne induljanak el.
-Meg persze nagyon fontos lenne számomra hogy stabil legyen az új kerner és az android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- iPhone XS Max 64 GB (Yettel függő, csak E-sim, 93% gyári akku)
- Samsung Galaxy Z Fold 3 5g - 256Gb - Dual sim - Csomagküldés az árban
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5g - 128Gb - Dual Sim - Csomagküldés az árban.
- Samsung Galaxy S25 új BONTATLAN 3év garancia
- iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárilag Független / Eladó ! ! !
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest