- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz
toth_janika #34641 üzenetére
"Kezd már nagyon hasonlítani ez a topik is Linuxos fórumokhoz, ahol mindenki azzal jön, hogy "olvasssssáááááá viiissszaaaa", meg "láma", meg "hülye", és hasonlóak!"
Vajon az Android nem UNIX
De amúgy az olvasni nem tudókat v. lustákat mindenhol "kioktatják" ...Az meg h neked a gyári 2.1 van rajta .. erre mit mondjak? Sajnálom? Sajnállak? vagy hasonlók ...
Mint tegnap írtam, akinek megfelel annak ok, de aki használni is szeretné, miért ne hozza ki a maximumot a sz@rjából ? miért lenne valaki hekker ha fel tud tenni egy romot, egy pontos leírás alapján? ....
ui.:
Én nem törlöm, tied is maradhatott volna, tudják mire válaszoltam(#34639) DaveJr : Anyának nem a telót kell reggel a kezébe adni a hasonló mozdulatok elvégzéséhez ...
Hmm ????
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged