- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1182 üzenetére
Én M és nincs ilyen opció.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1180 üzenetére
Az előfizetésed tudná amúgy? Nálunk telekomos közbeszerzéses előfizetés van, az tuti nem tudja.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1172 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1175 üzenetére
Nem. A külső nem lesz nagyobb. Ha átváltanak a 18:9-es formátumra akkor elégnek kell lennie az előlapi helynek, persze így a moto felirat körüli hely lecsökken és lehet az ujjlenyomat olvasó is - majd kiderül áprilisra, addigra lesznek leakek is. Ebben az évben kiadott modoknak amúgy még jónak kell lenniük az eredeti ígéret szerint.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1169 üzenetére
A készülék tudja, de az szolgáltatlófüggő, hogy a független készülékek közül melyiket támogatja.
A mobilhálózatok menüben van egy kapcsoló a kibővített 4g LTE-Modusz néven, vagy ahogy azt magyarra fordították (az a képernyő, ahol az adatroamingot is engedélyezed-tiltod) -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1167 üzenetére
Hogyne tudná, én gond nélkül használom német O2 hálózaton a voLte-t, a listán is rajta van
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Pont most akartam küldeni. Letargikus állapotba estem,pedig már az Oreo-t vártam.
-
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Egy vicc az Oreo terjedése...
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1159 üzenetére
Igazad lehet, ez adott reményt, de úgy néz ki csak akkor tölti ha be van dugva:
Charging is done via a USB Type-C port on the left side and it will also charge the phone if attached, but prioritize the speaker. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #1156 üzenetére
Upsz.. most nézem, hogy ez egy december 22-i cikk
-
Akron99
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #1152 üzenetére
két verzió létezik belőle.
-
válasz
zsoltzsolt #1150 üzenetére
Akkor egy Hasselblad moddal több cuccod van hozzá.
Én úgy voltam vele, hogy fényképezőm úgy is van és ritkán használom, ráadásul nem is olya hűha ez a fényképező mod hozzá ahogy elnéztem. Ill nem is olcsó kiegészítő.
Amire nagyon vágyok ez lenne: Edge Mod De sajnos nem lehet kapni sehol ilyet vagy ilyesmit. Nagyon hiányzik az értesítési LED. Az előlapi akkut meg erre használni azért durva. Megvakulok...proradeon: ugyan ez a két opció van ennél is.
-
válasz
zsoltzsolt #1146 üzenetére
Én kaptam a teló mellé JBL-t és vettem 10k-ért egy Incipio-t. Szerintem már elég korrekt árakon vannak. Alzán pl a fényképező hozzá már 50k körül van szintén bontott darab.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1140 üzenetére
Máshol is láttam már ilyet. Valakinél állítólag megoldotta a reset,mivel úgy rakott fel újabb szoft.verziót,hogy a visszaállítás kimaradt. Egy próbát megér.
-
Indian74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1127 üzenetére
Sziasztok!!!!
Fontos kérdésem lenne,segítséget szeretnék kérni,hogy megéri-e ezt a telefont megvenni???
Ha külföld lett véve,pl Németből (SATURN),akkor itthon is él a garancia (TMX)?????
A segítségetek előre is megköszönném.
És mindeniknek Boldog Újévet kívánok . -
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #1125 üzenetére
volt ilyen oldal?
-
mokuska02
tag
válasz
zsoltzsolt #1083 üzenetére
Ami neked bevált illetve ami itthon is elérhető.
-
SL-27
tag
válasz
zsoltzsolt #1081 üzenetére
Őrült
Azt hittem egy régi ruszki tv
-
válasz
zsoltzsolt #1072 üzenetére
Ezt szerintem nem kell komolyan venni, az eddigi tevékenységből "számítja" a hátralévő időt.
Ha pár órát egy asztalon pihent a telefon, akkor azt "gondolja" hogy ezután is így lesz, ezért a pár nap.
Ha meg töltőről levéve 10 percig játszottál, akkor azt gondolja hogy végig játszol, akkor meg pár óra. Erre hivatkozni is szoktak, hogy jajj, rossz a telefonom, csak hat órát bír...Térerőnél meg lehet, hogy külön nézi a 2g 3g 4g értékeket, és ha nem mindegyik fullos, akkor jelzi így.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1055 üzenetére
Nekem is jött,novemberi patch. Nem sz*roznak ha frissítésről van szó.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1049 üzenetére
Aki ismeri a Moto frissítési politikáját,az tudhatja. Én nekem ez az első Motom,soha nem is követtem a tevékenységeiket. Ghiottone majd megmondja,ő a szakértő ebben a témában.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1046 üzenetére
Pedig elvileg ezen kvázi natív android fut, nem tudom, hogy mennyit kell mókolni rajta, hogy megkapható legyen.
Jó lenne azért, ha minél tovább támogatnák, hisz ezért is vettem ezt a telefont.
Ja, a Hasselblad mod most működik, tegnap próbálgattam, akkor jó volt. Pozitív, hogy pl videó közben is lehet zoomolni és élesít is, igaz nem annyira gyorsan, de megteszi. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1044 üzenetére
Na,akkor már nem lehet messze.
Ez lesz az utolsó főverzió,amit kap a telefon? Ha jól tudom,6.0-ról indultunk. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1040 üzenetére
Neked is előjön a hiba? Te is most vetted a modot nem?
Nem lenne baj, ha ezt javítaná a Motorola azért...
Ahogy olvastam, a 360as moddal is voltak problémák. -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1035 üzenetére
Persze, a telefont is, a modot is, együtt is, külön is.
A mod úgy fagy le, hogy kint van az obi, csak úgy lehet visszahúzni, ha újraindítom. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #997 üzenetére
Köszi,ez egész jó hír. Bár megjegyzem,a jelenlegi rendszerrel sincs semmi problémám. Vaj sima,plusz még nem találkoztam semmi hibával.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #995 üzenetére
Kicsit több infó? Én sehol sem olvastam.
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #987 üzenetére
Milyen a tapasztalatod róla amúgy?
Azt nézem, hogy jövő pénteken a MediaMarktban black friday, hátha ott lesz.
Esetleg nincs valaki, aki kettőt vett és eladná?
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #985 üzenetére
Basszus, de kár, hogy nem néztem. Annyiért megvettem volna, annyit megérne, 90-et nem. De kár, hogy nem figyeltem, pedig keresgéltem is az oldalukon.
Megtaláltam 39990 Ft volt... -
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #982 üzenetére
Én is lemaradtam. Mennyi volt a Hassleblad modul?
A projektort próbáltam, vicces, de nem használnám nagyon, csak villantani max, arra meg felesleges. A JBL mod nekem bejött, használom is. Pl telefon kihangosításra is, ha többen beszélünk egyszerre. Nagyon jól működik, sokkal jobb az érthetősége is. -
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #972 üzenetére
Vége az akciónak?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #976 üzenetére
Igen, megcsinálták
-
D4ni
őstag
válasz
zsoltzsolt #976 üzenetére
Táskát?? Valami mellényt, mint machete késeinek
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #974 üzenetére
Szerintem a projektor tipikus az a modul,amit megmutatnál a haveroknak egyszer,aztán a polcon pihenne az idők végezetéig.
-
D4ni
őstag
válasz
zsoltzsolt #972 üzenetére
Ha lenne pénzem már nem lenne.
-
Jherumit_
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #967 üzenetére
1-2 hónapig használtam és eléggé bejött, úgyhogy szereztem egy ilyet: [link]
Az incipio is jó volt de ezt imádom, főleg a külön töltés miatt.
Nem tudnék pontos adatokat mondani, mert azóta nem nézegetem a százalékokat, 1-2 naponta van töltőn a hátlap. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #967 üzenetére
Nem tudom.
A hasselblad ára azonban tényleg kedvezőnek tűnik.... -
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #963 üzenetére
ez nem sima wifi..
WiFree !! eglész orszagban, egész Europában megy..nem lehet ugyanaz az ip cim..vagy igen?? -
acura13
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #961 üzenetére
koszi..
szoval kérjek másik ipv4 cimet? vagy 6 -
Johny26
tag
válasz
zsoltzsolt #934 üzenetére
Mennyi idő a szállítás?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
Ma frissült megint a Foursquare, de ennyi próba elég volt, ennyit nem ér ez az app.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #934 üzenetére
Én is onnan veszem a Nillkin cuccokat, meg màst is több éve. Rendes bagázs.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #928 üzenetére
MIRA helyett mióta
hülye billentyűzet
-
gabesz1904
kezdő
válasz
zsoltzsolt #919 üzenetére
koszonom
az elso szamu kerdesem az lenne hogy nalunk felvideken (szlovakia) most akcioban van ez a moto M 180euroert kozel szazassal olcsobb,megeri azt az arat?atlagos felhasznalo vagyok,par aplikacioval es foleg bongeszesre hasznalom a telom a hivasokon kivul.ahogy olvastam nemtunnek rossznak a parameterei,de sajnos tesztet nemtalaltam rola en meg azert annyira nemigazan ertek hozza hogy a kiallitott darab potyogtetese utan komoly velemenyt tudjak mondani rola
-
válasz
zsoltzsolt #909 üzenetére
Most ezt írta a Foursquare support:
"If you update your phone's security patch and install the latest version of Foursquare you should not continue to have consistent crashing issues on your phone."
-
válasz
zsoltzsolt #907 üzenetére
Éppen próbálom, próbáld te is.
-
válasz
zsoltzsolt #905 üzenetére
Egy korábbi változatot próbáltam, ugyanaz volt. Ezt a legújabbat még nem. Leveleztem is velük, de most nem válaszolnak.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #889 üzenetére
Az akksis mod akkor jó ha el akarsz rohanni valahova , rájössz kevés az akkuszint és rácuppantod, zsebrerakkod, no kábel - régebbem power bankkal jelentősen kényelmetlenebb volt
akkor is jó, ha tudod hogy digitális nomád napod lesz sok hotspot megosztással, képernyőidővel, stbKb 10 ilyen napom volt mióta megvan az akku mod, nekem már emiatt megérte
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #889 üzenetére
A helyzet meghatározó nálam is nagyon pontosra van állítva. Én csak egy 4K-s akkut használok,de még annak se érzem szükségét,nem hogy egy akksis toknak.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #884 üzenetére
Nfc-t egyáltalán nem használok,kicsomagolás óta ki is van kapcsolva. Bluetooth nincs használva mostanság,mivel őszi szünet van. Ja,és egy SIM-et használok.
Benoe77: az úgy teljesen korrekt. Körülbelül ugyanolyan az akksi időnk.
-
válasz
zsoltzsolt #886 üzenetére
Ezt hogy érted? Alkalmazásokra már szűrtem, hogy azok közül mi meríthet(ett), de nem találtam kirívót.
-
Lovi24
senior tag
válasz
zsoltzsolt #872 üzenetére
Nem, nem merül jobban,nem tudom ezt miből szűrted le!
Szerintem a 3 óra kijelzőidő 60%-os merüléssel igen jónak mondható...
Hozzávetőlegesen így kb 5 óra kihozható belőle,vegyes felhasználással.
A lényeg,hogy az éjszakás műszakot is kibírja( #873 ) Benoe77
Picivel jobb lett! Ha olvasod a topikot láthattad, hogy már írtam kb 4-4,5 óra volt az átlag nálam.
A Te 2 órád nagyon kevés,igaz felhaszáló függő is lehet a dolog.
Nálam ha 2 óra kijelzőidőt mutat,az már biztos a 2. -3. nap végén járok -
válasz
zsoltzsolt #864 üzenetére
Én a másodikat használom
-
válasz
zsoltzsolt #856 üzenetére
Google Camera HDR+ Port Updated with RAW Support, HDR Customization, and Major Bug Fixes
Itt van, hogy hogy érdemes beállítani.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #859 üzenetére
ZUi-val Z² Force. Juj, ez így nem kellene.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #829 üzenetére
Én egyiket se, de egy Z2 Force-ot lehet majd később beszerzek, addigra hátha megjelenik az 'onecompute mod' is.
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #819 üzenetére
Jedi-sensor
-
válasz
zsoltzsolt #819 üzenetére
Szerintem az érzékeli, ha elsuhintasz fölötte, és bekapcsolja a kijelzőt.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt #801 üzenetére
A Drupe szórakozik, de még nem jöttem rá hogyan
🙂 -
válasz
zsoltzsolt #785 üzenetére
Ha tudod a korábbi verziószámot, és beírod az OTA Link Generator Tool-ba, akkor elvileg letölthető, én legalábbis így néztem.
Nekem ezekre a 100mb-os fájlt hozta:
model=XT1650
sv=Blur_Version.26.201.1.griffin.retail.en.US
carrier=reteu -
válasz
zsoltzsolt #783 üzenetére
A retapac telefonokra is megjelent az NPL26.118-20-5 számú szeptemberi frissítés, de nekik 1188MB-os az ota fájl. Ott állítólag egy csomó problémát orvosol. (merülés, melegedés, bt, wifi)
Nálunk ugyanezen számú frissítés csak 100MB, és kollégám BT hibáját biztosan nem orvosolta.
Viszont ha az ota link generátorba átírom retapac-ra a channelt, ugyanúgy egy 100MB-os fájl jön le, nem értem, hogy akkor melyik ota 1188MB?
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #756 üzenetére
MMS apn be van állítva. Nem adtam be még szervizbe, mert semmi konkrétumot nem mondtak. Kérdeztem hogy valaki jelentkezett e ilyen hibával, de nem válaszoltak rá. Nem nagyon akarom több hétre beadni ha nem muszáj, illetve ha nem kell, nem szeretném ha hardveresen hozzá nyúlnának.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #763 üzenetére
Egy ideje már benne van a Moto camera appban, csak nem figyeltél fel rá.
-
válasz
zsoltzsolt #763 üzenetére
Eddig is.
-
Simple Mind
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #756 üzenetére
Köszönöm a választ. Na éppen a szervizt szerettem volna kihagyni. Ma beszéltem a hellyel, ahol vettem és kérték, hogy juttassam el hozzájuk, s szervizbe küldik. 2-4 hét minima... Esetleg szerinted érdemes várnom egy következő frissítésig? Androidra és/vagy MOTO-ra?
-
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #750 üzenetére
tolti magat az is, de lehetoseg csak kulon a modot is tolteni.
-
válasz
zsoltzsolt #748 üzenetére
Nem említik, csak azt, hogy biztonsági frissítés (augusztusi)
-
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #741 üzenetére
Amíg nincs image file RETEU, inkább ne állj neki.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #738 üzenetére
Úgy tudom igen. De amúgy mennie kell adb/mfastboot parancsokkal is szerintem, az még talán tisztább is, mert látod pontosan mi történik.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #736 üzenetére
RSDLite, igen. A probléma inkább ott van, hogy nincs fent sehol RETEU 7.1.1-es szoft. De még 7.0 sem, csak RETBR, ami elvileg kompatibilis, de egyelőre nem mertem bepróbálni.
-
gidion90
tag
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Ha meg szabad kérdezni, neked is akkor moto z dual simed van? Én most tervezem a vásárlást a dual sim miatt, de félek, hogy így akkor jobban merül az amúgy is soványka akksi. Neked mi a tapasztalatod SOT terén, vagy sima standby módban, ha két kártya van benne? 3 óra SOT van benne? vagy ha hozzá sem nyúlunk akkor is merül óránként 5-6-10%-ot is akár? Köszönöm előre
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #724 üzenetére
Igaz nem Z-nél, de előtte a 2 simes G2, X Play, G4 Plus, Z Play és Z2 Play esetén is tanúsíthatom, hogy jobban merül 2 kártyával a telefon, mint 1 -el.
Gondolj bele - az egyik kártya például 4G-n lóg a másik 2 vagy 3G-n. Ha eltérő szolgáltatók kártyái, akkor lehet, hogy a cellák is máshogyan helyezkednek el és ingázáskor is automatikusan fel/le csatlakozni, váltogatni 2-3-4 G között máris jobban igénybe veszi az aksit, a cella készenlét is nagyobb fogyasztó lesz ezáltal. -
Picco
addikt
válasz
zsoltzsolt #720 üzenetére
ezek altalaban kitben jonnek, dbrand-ot hasznaltam parszor, jo volt.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #712 üzenetére
Én rendszeresen járok azon a vonalon, busszal, vonattal, egy-két foltban visszaesik 3G-re, de amúgy folyamatos 4G van végig a környéken. Egyedül a Moto Z nem képes csatlakozni, és csak a 7.1.1 frissítés után, mert előtte az is működött. Az összes egyéb telefonomon ment a 4G erre, még azon is, ami nem tudott B20-at, bár ott több volt a "3G folt".
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #710 üzenetére
Belvárosban (pl. Margit sziget) nekem is megy a 4G, de amint kijjebb megyek, kertváros, már nem. Itt B3 és B20 van már csak, azokra nekem nem csatlakozik fel sajna
szerk.: Telenor hálózaton.
-
válasz
zsoltzsolt #698 üzenetére
A "Moto" appban kell bekapcsolni, meg egy egyedi szöveget meghatározni, hogy működjön. Ezután, ha a telefon közelében kimondod ezt a szöveget, feléled, meghallgatja a kérdésedet és reagál.
-
válasz
zsoltzsolt #696 üzenetére
Hát ez csak annyi, hogy lehet beszélni a telefonhoz, és reagál.
Ha magyarra van állítva, akkor leginkább csak google keresést végez, ha angolra, akkor válaszol is:
[link] -
válasz
zsoltzsolt #693 üzenetére
nézegetem a fogyasztást ezzel a Historian-nal, meg kikapcsolok szolgáltatásokat.
Most például elég gyanús, hogy a hangfelismerés (Moto Voice) sokat eszik. -
válasz
zsoltzsolt #688 üzenetére
Nálam is rendbejött, írt a Foursquare is, hogy már tudnak a problémáról, a következő verzióban javítják. Most az üzemidőn próbálok javítani, hogy egy kicsit jobb legyen a SoT.
-
válasz
zsoltzsolt #670 üzenetére
Egyrészt indítottam bugreportokat a developer optionsból, amiket google drive-be töltöttem fel, másrészt adb logcat paranccsal gépről.
-
Herczi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #639 üzenetére
Nem, de amúgy pár naponta csinálja ezt csak.
-
válasz
zsoltzsolt #631 üzenetére
Azon a fórumon igen, vannak motorolások is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #632 üzenetére
Simán. Az év végéig ki akarják adni rá - kérdés, hogy sikerül-e. Bár a 7.0-val anno jól indítottak. Amúgy a felsorolás nem jó, mert a G4 Play biztos nem fog kapni Oreot, mivel most dobják ki a soak test után a 7.1.1-et rá.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #618 üzenetére
LTE Discovery app pl. mutatja
-
ati888
senior tag
válasz
zsoltzsolt #578 üzenetére
Csináltam egy gyári visszaállítást, wifit továbbra sem talál, frissítést sem ajánlja fel. Kézzel fel lehet tenni valahogy?
Ha így marad megy szervizbe, csak német beszerzés, de lehet jobb lenne oda visszaküldeni a pics@ba
A hangszóró már csúnyán recseg, wifi nincs, merül, mint a baj... Pedig eddig semmi baja nem volt.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #579 üzenetére
Már nálunk van VoLTE??? Melyik szolgáltató?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #569 üzenetére
Plusz a Xenon vakut se felejtsük el, este nagyon jól tud jönni.
Érdekes ez a modularitás amúgy. Nálunk aranyárban mérik,de kint meg találni elég jó ajánlatokat, de magyarba meg nem szállítanak..
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #567 üzenetére
A saját címem volt
@artos @zsoltzsolt: néztem közben a teszteket is, kár a szenzorméretért - ezért az árért már bevállalnám ha kicsivel jobb lenne
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #563 üzenetére
Én rendeltem több telefont is, de német címre...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #564 üzenetére
Elég sok dolgot rendeltem már erről az oldalról - NIllkin üvegfóliát is csak innen veszek.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #550 üzenetére
Ha ilyen használat mellet,megvan az egy nap üzemidő,akkor nekem is jó lesz az.
-
Uzi74
senior tag
válasz
zsoltzsolt #522 üzenetére
Igen, német O2 hálózaton
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #530 üzenetére
Rsdlite? - nem. Ezt a programot a Motorola telók gyári romjának flasheléséhez lehet használni a manuális mód mellett, vagy helyett. Itt röviden leírtam a Gyári rom telepítése alatti pontnàl.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #528 üzenetére
Dehogynem - rsdlite-al 10 perc max felrakni a gyári romot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #526 üzenetére
Egy Z Play rom újratelepítésére 5-30 napot mondtak egy kollegának.
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #524 üzenetére
Itthon a TMX szervizeli a Motorola telefonokat, szóval az a cím, ami az üzenetben van.
Azt viszont nem jelezték, hogy itthon is érvényes-e a garancia a Németországban vásárolt telefonra, úgy néz ki, ezt majd a szerviz dönti el...
-
válasz
zsoltzsolt #511 üzenetére
Nálam is volt ilyen lefagyásos történet, azonban azt vettem észre, ha egy kicsit várok visszajön, vagy azért mert magától újraindul (pin-t nem kért), vagy csak észhez tér. Most azt tervezem, hogy a következőnél csinálok egy bug reportot ez alapján:
Persze lehetne fr-t is, csak ahhoz kell egy kis szabadidő.
De jó ötlet az ügyfélszolgálat is. -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #499 üzenetére
Én Runtastic-al használtam, szoftveren belül párosítva, de a 7.1.1 frissítéssel nem is látja. Több alkalmazással is próbáltam. Majd talán egy javított verzióban jó lesz.
-
darnyi
tag
válasz
zsoltzsolt #482 üzenetére
Majd megírnád a tapasztalataid a modullal kapcsolatosan? Én is gondolkodtam rajt, hogy beszerzek egyet.
Egyébként nálam a 7.1.1 óta sokszor bekapcsolás után nem áll fel a rendszer, csak megjelenik az android robot nincs parancs felirattal. Legalábbis ha jól emlékszem azzal. 😏 -
artos
tag
válasz
zsoltzsolt #471 üzenetére
Recovery-ből installáltam az ota frissítést, amit letöltöttem az XDA fórumról.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged