Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GmailOutlook
tag
Akkor az Amazon az korrekt volt!
Ami a legjobban fáj, volt egy jegyzet nevű app tele jegyzetelve, 1,5 év... Azt pl. biztosan tudtam volna menteni valahová (USB-ről azt sem), de eszembe sem jutott, hogy hangszóró hibával adatvesztéses javítás lehet. Első okostelefonom első (2.) javítása. Akku cseréről is vissza kaptam az adataimmal. Vagy a telefon konstrukciójával, vagy a szervizzel van valami gond, mert eredetileg az akkun kívül más problémája nem volt a készüléknek. Kifogástalanul működött minden funkciója.
Most viszont a legújabb, ma jött meg a készülék a román szervizből másodjára, a GLS által jól megnyomorgatott gyári dobozában, de holnap már viszi is vissza újra a GLS, mivel a telefon jobb oldalán nem lett visszaragasztva rendesen a kijelző, vagy elengedte a hosszú ki tudja milyen viszontagságokkal teli úton a ragasztó. 1mm-t eláll jobb oldalt a kerettől, jobb alsó saroknál a kijelző alá látni.
1 hónapja küldtem be először akku hibával. Most megy 3x-ra, úgy hogy közben minden adatom odaveszett és képtelenek normálisan megcsinálni a készüléket!
Teljesen kiábrándultam a Moto Z-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest