- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Moto Z-nek és ehhez kapcsolódóan lenne 1-2 kérdésem.
Az első, hogy használ e valaki a képernyőre üveg fóliát és ha igen, akkor milyet? Valamit mindenképpen vennék rá, mert félek, hogy odaverem valahova vagy megkarcolódik és kár lenne érte.
A másik, hogy használja e valaki az Incipio autós tartót? Nagyon mozgatja a fantáziámat, de sajnos itthon nem igazán beszerezhető. Nem olcsó, de egyszerűen nem találom a helyét a telefonomnak a kocsiban, a korábbi autós tartóm nem rossz, de nem akarom abba tenni.
Amúgy az első tapasztalatok alapján amúgy nagyon tetszik a telefon. Gyors, nagyon jól használható, minden megy rajta ami kell. Nálam normál használattal simán kibír egy napot, ha sokat játszom rajta, akkor persze nem, de ez nem is elvárható. A gyors töltője viszont tényleg jó, már nem hagyom éjszakára töltőn a telefont, csak reggel dugom be kb 1 órára.
A JBL mod jó, tényleg meglepően jól szól. Más modot még nem vettem hozzá, de a Hasselblad mozgatja a fantáziámat, csak ne lenne annyira drága hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest