Új hozzászólás Aktív témák

• Kobak 27

tag

Sziasztok!

Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy Moto Z-nek és ehhez kapcsolódóan lenne 1-2 kérdésem.

Az első, hogy használ e valaki a képernyőre üveg fóliát és ha igen, akkor milyet? Valamit mindenképpen vennék rá, mert félek, hogy odaverem valahova vagy megkarcolódik és kár lenne érte.

A másik, hogy használja e valaki az Incipio autós tartót? Nagyon mozgatja a fantáziámat, de sajnos itthon nem igazán beszerezhető. Nem olcsó, de egyszerűen nem találom a helyét a telefonomnak a kocsiban, a korábbi autós tartóm nem rossz, de nem akarom abba tenni.

Amúgy az első tapasztalatok alapján amúgy nagyon tetszik a telefon. Gyors, nagyon jól használható, minden megy rajta ami kell. Nálam normál használattal simán kibír egy napot, ha sokat játszom rajta, akkor persze nem, de ez nem is elvárható. A gyors töltője viszont tényleg jó, már nem hagyom éjszakára töltőn a telefont, csak reggel dugom be kb 1 órára.
    A JBL mod jó, tényleg meglepően jól szól. Más modot még nem vettem hozzá, de a Hasselblad mozgatja a fantáziámat, csak ne lenne annyira drága hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák