- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Nekem egyre gyanúsabb, hogy valamilyen program eszi az aksimat. Felraktam mindenféle monitorozó cuccot, de mivel nem rootolt a készülék, így real time nem fér hozzá semmilyen program. A gond az, hogy hiába lövöm ki a programokat, ahogy nézem 1 magot valamilyen futó folyamat elég durván használ. Érdekes volt, hogy újraindítás előtt gyakorlatilag 300 mega szabad ram volt, ami 4 gigánál és egy telefonnál kicsit erős, főleg, hogy semmi nem futott.
Most újraindítottam, lett egyből 1,7 giga szabad ram hely és a procit sem terheli éppen annyira.
Lehet, hogy kéne egy komolyabb reset és visszaállna minden a helyes kerékvágásba? Csak újrarakni nincs kedvem, olyan jól belaktam már.Még egy érdekes, az akkuhoz az egyik progi hozzáfért egész jól és kiírta, hogy 6 perc alatt veszít 1%-ot akkor is, ha nem használom. Nálatok ez mennyi?
Próbálgatom még, mert nem akarom gariztatni, főleg, hogy nagy valószínűséggel valamilyen háttérben futó folyamat tartja ébren folyamatosan a procit.Volt valakinek bármilyen hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest