- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Tegnap este próbálgatni akartam a Hasselblad modot, de előjött egy hiba, amivel nem tudok mit kezdeni.
A mod folyamatosan leáll kamera hibával. Ahogy olvastam, külföldön is előjött ez, nem is 1-2 helyen és valami a szoftveres probléma lehet, de nem tudom a megoldást.
Ráteszem a modot, bekapcsolom és vagy azonnal vagy nagyon rövid idő múlva leáll camare errorral.
Van erről bárkinek bármilyen tapasztalata?
Cseréltessem vissza az edigitallal vagy valószínű egy másik moddal is ezt csinálná? Nagyon nem találtam rá megoldást, annyit írtak csak, hogy a csatlakozókat érdemes megtisztítani. Ez nem vált be, kb 10-ből 2x sikerül működésre bírnom.
[link] itt írnak róla, meg [link] meg még lehet találni sokat. Bármilyen ötlet, hogy mit csináljak?
A telefonon és a modon is a legújabb szoftver van, mindent lefrissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Open Broadcaster Software OBS
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest