Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Malachi

veterán

az a baj, hogy minden esetben totálisan mindegy, milyen érvet hoztok fel arra, hogy miért KELL valamit ellopni

nem fogom fel, hogy miért nem veszitek észre milyen szerecsenmosdatás az egész

mindegy, az elején leírtam, tényleg tök mindegy nekem, ki mit tesz, vagy mit gondol jónak, elfogadhatónak, becsületesnek. nem akartam elítélni senkit, csak gondoltam rávilágítok, hogy bárhogy is magyarázkodtok, a lopás az lopás, akkor is, ha szar a program, akkor is, ha peccselni kell, ha rövid, akármi.

ha nem bíztok valamiben vakon, akkor lehet várni 1-2 napot, mire tele lesz a net tesztekkel és videókkal. ha ez sem elég, akkor 2 lehetőség van - megveszed, vagy nem.

ha nem bírod ki, ha ki akarod próbálni, ha neked KELL, akkor annak ára van. elvileg.

és utoljára, azt még megértem, hogy ellop valaki egy játékot. MINDENKI ezt csinálja, tisztelet a kivételnek, persze ettől sem lesz jogos.

de legalább ne védjétek, főleg ne idióta önmaguknak ellentmondó érvekkel. maradjon csak ez mindenkinek a saját kis titka.

"azért nincs alternatíva a windózra, azért kell ellopnom, mert csak azon fut a játék, amit meg se akarok venni akkora szar, de azért ellopom azt is, mert mégsem bírom ki nélküle"

röhej

jóccakát :R

Új hozzászólás Aktív témák