Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nálam úgy volt, hogy komplett használt gépet vettem jó áron, abból, meg a régi PC-mből összelegóztam egy nekem megfelelő, korrekt erejű gépet (Phenom II X3 720, 2X2 giga DDR2, HD5770. sok HDD, rendszer SSD) és ha eladom a megmaradt cuccokat, jó, ha 10-15 ezret bukok az üzleten. Ezt nehezebb lett volna Mini ITX-szel megoldani, ott eleve nem nagyon van használt cucc, újat véve meg csak egy jó ház lett volna feleannyi, mint a használt cucc fele (és ez az Antec brutáljó cucc, végre a vinyóim is kussban vannak)
-
kisza25
félisten
csak úgy mondom, hogy 25eFt jelenleg a lapom ára nem 30-35eFt
és van rajta USB3.0 2db, e-SATA, USB2.0 8DB, HDMI, DVI ,VGA kimenet,ennek a lapnak az ATX-es megfelelője sem olcsóbb
mivel a CPU-ban alapból van GPU(nem mindben) ezért, ha veszel egy ilyen lapot 25eFt ért+ i3mat 26,5eFt-ért mellé dobod a memóriákat, készen is vagy egy kiváló teljesítményű és kis fogyasztású géppel, nem értem miért mondja mindenki, hogy drágább mini ITX-et építeni, mikor egy normális jól felszerelt lap ue.-be kerül, az én codegen házamnak sincsenek olyan betegségei mint a nagy tesóknak(gondolok itt a megszakadó csavarmenetekre...)
ha azt mondanák macerás összeszedni a megfelelő alkatrészeket, nehéz megfelelő méretű hűtéseket találni, nehéz összerakni és későbbiekben szerelni, nehéz minden igényt kielégítő házat találni...arra azt mondanám így van,
de mikor készen van minden(nekem 1óra volt összeszerelni 0-ról) lesz egy igen praktikus, kis helyet foglaló géped, ami akár lehet az asztalod dísze, vagy felrakhatod a TV-állványra és nem kell miatta szégyenkezned, valamit rá akarsz csatlakoztatni nem kell mindig az asztal alatt fötörni ... és még sorolhatnám -
madgie
titán
És fogadjunk, nem tudsz olyan Windows-os gépet összerakni, amelyik például formátumtól függően változtatja a képfrekit, tehát a bluray (neadjuram, mkv) 24 Hz-en megy, a tévésorozatok meg 50/60 Hz-n, attól függően, melyik régióban lett beripelve. Win PC-n vagy mindig belövöd a VGA driverjében, mennyi legyen (macerás), vagy lenyeled a pulldown-békát. Átlagos médialejátszó meg élből megoldja. Egyébként azárt írtam Win PC-t, mert az XBMC/Boxee elvileg bele tud nyúlni a képfrekibe, de eddigi tapasztalatok alapján többet árt ezzel, mint használ (míg Linuxon 100%-osan megcsinálja).
Ja, és nem vagyok kicsikütyü-médiajátszó fan, van még ugyan egy WD TV Live-om, de szép lassan elkészül a HTPC-m (nem mini-ITX, mert olcsóbb a micro ATX és pont olyan magas az Antec NSK-2480 ház, mint az 5.1 erősítőm és belefér minden szépen, nuku kompromisszum) már rég Boxee-n nézném a filmeket, de pont bedöglött a VGA-m, amíg javítják/cserélik, addig nincs HTPC. A médialejátszóknál egyébként az a bajom, hogy szinte mindegyiknek olyan lassú reagálású a menüje, hogy megőszülök, illetve sokat kell szórakozni a Moviesheetekkel, XBMC/Boxee meg leszedi magától az infót és eleve villámgyors a kezelőfelülete.
Szerk: Scythe Mini Ninjának szerintem több hely kell, mint 82mm, nekem is az van. Az én Antec házamban persze bőven elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest