- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nálam úgy volt, hogy komplett használt gépet vettem jó áron, abból, meg a régi PC-mből összelegóztam egy nekem megfelelő, korrekt erejű gépet (Phenom II X3 720, 2X2 giga DDR2, HD5770. sok HDD, rendszer SSD) és ha eladom a megmaradt cuccokat, jó, ha 10-15 ezret bukok az üzleten. Ezt nehezebb lett volna Mini ITX-szel megoldani, ott eleve nem nagyon van használt cucc, újat véve meg csak egy jó ház lett volna feleannyi, mint a használt cucc fele (és ez az Antec brutáljó cucc, végre a vinyóim is kussban vannak)
-
madgie
titán
Ja,igen, a cikk tetszett!
Az Asrock még megvan, majdnem komplett gépként a sarokban áll, míg vissza nem jön a VGA-m és ki nem próbálom, hogy elég-e hozzá az Antec saját tápja, vagy pakoljam át az AC Fusion 550R-t. Egyébként muris, hogy pont olyan alaplapom lett (Giga MA780-S2H) ami a GXH előtt volt
-
madgie
titán
És fogadjunk, nem tudsz olyan Windows-os gépet összerakni, amelyik például formátumtól függően változtatja a képfrekit, tehát a bluray (neadjuram, mkv) 24 Hz-en megy, a tévésorozatok meg 50/60 Hz-n, attól függően, melyik régióban lett beripelve. Win PC-n vagy mindig belövöd a VGA driverjében, mennyi legyen (macerás), vagy lenyeled a pulldown-békát. Átlagos médialejátszó meg élből megoldja. Egyébként azárt írtam Win PC-t, mert az XBMC/Boxee elvileg bele tud nyúlni a képfrekibe, de eddigi tapasztalatok alapján többet árt ezzel, mint használ (míg Linuxon 100%-osan megcsinálja).
Ja, és nem vagyok kicsikütyü-médiajátszó fan, van még ugyan egy WD TV Live-om, de szép lassan elkészül a HTPC-m (nem mini-ITX, mert olcsóbb a micro ATX és pont olyan magas az Antec NSK-2480 ház, mint az 5.1 erősítőm és belefér minden szépen, nuku kompromisszum) már rég Boxee-n nézném a filmeket, de pont bedöglött a VGA-m, amíg javítják/cserélik, addig nincs HTPC. A médialejátszóknál egyébként az a bajom, hogy szinte mindegyiknek olyan lassú reagálású a menüje, hogy megőszülök, illetve sokat kell szórakozni a Moviesheetekkel, XBMC/Boxee meg leszedi magától az infót és eleve villámgyors a kezelőfelülete.
Szerk: Scythe Mini Ninjának szerintem több hely kell, mint 82mm, nekem is az van. Az én Antec házamban persze bőven elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest