Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nálam úgy volt, hogy komplett használt gépet vettem jó áron, abból, meg a régi PC-mből összelegóztam egy nekem megfelelő, korrekt erejű gépet (Phenom II X3 720, 2X2 giga DDR2, HD5770. sok HDD, rendszer SSD) és ha eladom a megmaradt cuccokat, jó, ha 10-15 ezret bukok az üzleten. Ezt nehezebb lett volna Mini ITX-szel megoldani, ott eleve nem nagyon van használt cucc, újat véve meg csak egy jó ház lett volna feleannyi, mint a használt cucc fele (és ez az Antec brutáljó cucc, végre a vinyóim is kussban vannak)
-
madgie
titán
Ja,igen, a cikk tetszett!
Az Asrock még megvan, majdnem komplett gépként a sarokban áll, míg vissza nem jön a VGA-m és ki nem próbálom, hogy elég-e hozzá az Antec saját tápja, vagy pakoljam át az AC Fusion 550R-t. Egyébként muris, hogy pont olyan alaplapom lett (Giga MA780-S2H) ami a GXH előtt volt
-
madgie
titán
És fogadjunk, nem tudsz olyan Windows-os gépet összerakni, amelyik például formátumtól függően változtatja a képfrekit, tehát a bluray (neadjuram, mkv) 24 Hz-en megy, a tévésorozatok meg 50/60 Hz-n, attól függően, melyik régióban lett beripelve. Win PC-n vagy mindig belövöd a VGA driverjében, mennyi legyen (macerás), vagy lenyeled a pulldown-békát. Átlagos médialejátszó meg élből megoldja. Egyébként azárt írtam Win PC-t, mert az XBMC/Boxee elvileg bele tud nyúlni a képfrekibe, de eddigi tapasztalatok alapján többet árt ezzel, mint használ (míg Linuxon 100%-osan megcsinálja).
Ja, és nem vagyok kicsikütyü-médiajátszó fan, van még ugyan egy WD TV Live-om, de szép lassan elkészül a HTPC-m (nem mini-ITX, mert olcsóbb a micro ATX és pont olyan magas az Antec NSK-2480 ház, mint az 5.1 erősítőm és belefér minden szépen, nuku kompromisszum) már rég Boxee-n nézném a filmeket, de pont bedöglött a VGA-m, amíg javítják/cserélik, addig nincs HTPC. A médialejátszóknál egyébként az a bajom, hogy szinte mindegyiknek olyan lassú reagálású a menüje, hogy megőszülök, illetve sokat kell szórakozni a Moviesheetekkel, XBMC/Boxee meg leszedi magától az infót és eleve villámgyors a kezelőfelülete.
Szerk: Scythe Mini Ninjának szerintem több hely kell, mint 82mm, nekem is az van. Az én Antec házamban persze bőven elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest