Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25

félisten

válasz kovy79 #57 üzenetére

csak úgy mondom, hogy 25eFt jelenleg a lapom ára nem 30-35eFt
    és van rajta USB3.0 2db, e-SATA, USB2.0 8DB, HDMI, DVI ,VGA kimenet,ennek a lapnak az ATX-es megfelelője sem olcsóbb :N
    mivel a CPU-ban alapból van GPU(nem mindben) ezért, ha veszel egy ilyen lapot 25eFt ért+ i3mat 26,5eFt-ért mellé dobod a memóriákat, készen is vagy egy kiváló teljesítményű és kis fogyasztású géppel, nem értem miért mondja mindenki, hogy drágább mini ITX-et építeni, mikor egy normális jól felszerelt lap ue.-be kerül, az én codegen házamnak sincsenek olyan betegségei mint a nagy tesóknak(gondolok itt a megszakadó csavarmenetekre...)
    ha azt mondanák macerás összeszedni a megfelelő alkatrészeket, nehéz megfelelő méretű hűtéseket találni, nehéz összerakni és későbbiekben szerelni, nehéz minden igényt kielégítő házat találni...arra azt mondanám így van,
    de mikor készen van minden(nekem 1óra volt összeszerelni 0-ról) lesz egy igen praktikus, kis helyet foglaló géped, ami akár lehet az asztalod dísze, vagy felrakhatod a TV-állványra és nem kell miatta szégyenkezned, valamit rá akarsz csatlakoztatni nem kell mindig az asztal alatt fötörni ... és még sorolhatnám

Új hozzászólás Aktív témák