Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Az köszi!
Ott kaptam egy átirányítást, nem teljesen ide. Na mindegy, ahová mentem ott se jött semmi a kérdésemre.
Így a proci kérdés, kérdés is marad. Mondjuk ha okfejtek magamnak, akkor ha win alá akarnék építeni valami minit, akkor természetesen a négymagos itx lapot venném. De így, hogy gyakorlatilag konzol oprendszer fut majd rajta és csak NAS-ként funkcionál majd, nem biztos hogy a négymagos a jó út. Lehet a valamivel magasabb órajelű, de kétmagos proci többre menne a freenas rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ott kaptam egy átirányítást, nem teljesen ide. Na mindegy, ahová mentem ott se jött semmi a kérdésemre.
Így a proci kérdés, kérdés is marad. Mondjuk ha okfejtek magamnak, akkor ha win alá akarnék építeni valami minit, akkor természetesen a négymagos itx lapot venném. De így, hogy gyakorlatilag konzol oprendszer fut majd rajta és csak NAS-ként funkcionál majd, nem biztos hogy a négymagos a jó út. Lehet a valamivel magasabb órajelű, de kétmagos proci többre menne a freenas rendszerrel.