- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Az köszi!
Ott kaptam egy átirányítást, nem teljesen ide. Na mindegy, ahová mentem ott se jött semmi a kérdésemre.
Így a proci kérdés, kérdés is marad. Mondjuk ha okfejtek magamnak, akkor ha win alá akarnék építeni valami minit, akkor természetesen a négymagos itx lapot venném. De így, hogy gyakorlatilag konzol oprendszer fut majd rajta és csak NAS-ként funkcionál majd, nem biztos hogy a négymagos a jó út. Lehet a valamivel magasabb órajelű, de kétmagos proci többre menne a freenas rendszerrel.
-
MrDerekas
addikt
Sziasztok!
Betörök ide isA másik topicban már összegeztem a kérdéseim (Vigyázat!!!! Csak olvasni szeretőknek
), nagyjából képben is vagyok talán. A kérdések már csupán az általam választott itx lapok integrált procijára korlátozódik. Erre szeretnék ajánlást, véleményt, szakértést kérni. Nem irkálnám itt is tele a falat, a lényeg benne van az odaát lévő hsz-omban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest