Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Köszi
Jelenleg az a helyzet hogy a pfSense-et ideiglenesen lehúztam a gépről, és Citrix XenServer-t tesztelek rajta 4-5 virtuális géppel.
Sajnos mint kiderült ezzel a procival Xen alatt csak linuxokat lehet futtatni a virtualizációs támogatás hiánya miatt, így most egy CentOS alapú virtuális router/tűzfal gépet bütykölök több-kevesebb sikerrel.(valamiért nem látja a virtuális hálózatot, és nincs IP címe, csak a konzolban tudok turkálni..WEB GUI nélkül)
Ha működne a virtuális tűzfal, akkor mellette külön VM-ben tudnék még 3-4 szervert futtatni.
Amíg ezzel szórakozok addig beraktam a helyére a régi routert, hát az első letöltésnél dobta a netet..
Ha nem jön össze akkor visszadugom a pfSense USB-t és megy tovább.Játékos gépnél egy AMD A10-5700-ra gondoltam (azon elmegy még a bf3 is
), de a túl sok kompromisszum / kevés ITX alaplap miatt egyelőre halasztom, és inkább a szerver újraépítésén gondolkozok, ezért is ez a nagy lendület a virtualizáció tesztelésére, jelenleg csak ezt a gépet tudtam egyszerűen "pótolni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest