Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudok elég sok slime ball-t gyűjteni ahhoz survivalban, hogy építeni tudjak belőle elég sticky piston-t.
-
törölt tag
válasz
Cucuska2
üzenetére
jaja ez az multi szerver nekik van... fejlesztők béta cuccok, mik jönnek majd stb. van ott minden. olyan tank, ami építhető (irontank) pl 3x3x3 és annyit tárol egy invertoriban ammennyit a bc tankok tudnának, csak nincs szívás a csövezéssel, stb. én az elejétől nézem, nagyon betegek a fejlesztők...

aki a modok fele érdekelt egyébként is "alap" direwolf20 videóira feliratkozás, szájba rág, érthető, alapos, emészthető módon magyaráz, és elég komoly dolgokat alkot...
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
én arra sticky pistont használok. elhúz egy blokkot alatta létra és csók
biztos meg lehet oldani bonyolultabban több pistonnal meg akármi de én inkább a finkcióra megyekcucus én vanillának olvastam most miért kellett?
fáj az agyamnak 
btw most néztem egy dire videót, ahol az rp2-t alkotó hölgyemény (!!) 60 turtle-t használ quarrynak... 4x4-et ás mindegyik, üzemanyagot enderchestből kap amit feltesz maga fölé tápol majd lebont, és a cuccait egy másikba pakolja hasonló módon... nagyon beteg amikor automatikusan elindul a hadsereg lebontani a világot...
-
törölt tag
Hogy lehetne vízszintesen ajtót fabrikálni? Vmi csapóajtó féleséget.
-
Balazsrbr
csendes tag
Egyébként a www.minecraftwiki.net webcímen minden egyes craftolási receptet megtalálsz!

-
Én nem támogatom az eltávolításukat/lebutításukat, ugyanis a creeper is a játék része. Meg kell próbálni távol tartani őket. Ez is része egy survivor szervernek. Ha építésorientált szerverről lenne szó, akkor érthető lenne, de nem ez a helyzet. Egyébként creeperek előszeretettel spawnolnak level 7 fénynél, ami épp a határon van. Nagyon ritka a mob spawnolás a fényhatáron, de sajnos lehetséges. A megoldás: sűrűbben rakott fáklya vagy macska

-
föccer
nagyúr
Nem lehet kivenni a creepreket a játékból? Minden más mob maradhat, csak a creeper tünjön el. 1 mass fabricator és 2x az mfsu-t vágta tönkre egy bekóborló creeper
)üdv, föccer
-
h3lios
addikt

Épülget a tornyocskám, ezt a fajta megoldást ma találtam ki, bár az ihlet a nagy gondolatok csarnokában (klotyóban
) keletkezett.
Nektek, hogy tetszik ?
A piros részek meggyújtott pokolkövek.
-
h3lios
addikt
Hol szerezhetek legkönnyebben lángrudat ?

Szeretnék elkezdeni potit kevergetni, de anélkül ugyebár állványt se tudok csinálni.
Az alvilágban már jó pár órát eltöltöttem, de nekem még nem droppoltak a mobok ilyesfélét. -
törölt tag
kissé beteg de aranyos minisorozat a témában. angoltudás előny, 7 rész

-
Balazsrbr
csendes tag
Holnap után.
-
netpeti98
addikt
Most vagy holnap gondolnátok a játékot?
Üdv netpeti98
-
Balazsrbr
csendes tag
Tekkit szerver:
Lassan 3 hete hogy egy láva tóból szívom fel a lávát de valaki most magát a pumpát lopta el az enginekkel..... ez már felháborító -.- -
netpeti98
addikt
Akkor egy kis összefoglaló a játékhoz (annak aki később csatlakozott be):
Erről a mapról van szó:LINK
A pálya, csak a 37-es snapshot alatt működik a szerver is ezzel a verzióval megy. A minecraft profilmappán belül a bin mappába kell berakni a letöltött fájlt az eredeti minecraft.jar átnevezése után.
A profil mappa helye megtalálható az első hozzászólásban.
37-es snapshot letöltése:LINKÜdv netpeti98
-
cNpowa
tag
MCPH mostanság bőkezű a dia érccel. Van már 53 db

-
wmati
addikt
Érdekes hogy egy alap grafja van a játéknak még is van benne valami
-
X3B6O0X
aktív tag
12w38a. Két új mob, új hangok, apróbb fejlesztések.
-
föccer
nagyúr
Csináltam ügyes feldolgozó egységet.
Be kel dugni a konnektorba, önteni bele a nyers gyantát, a nyers gumifát, és a csupasz réz kábelt. Mindez mehet 1 adagoló csövön, mert van beépített szortiment rendszer. Kifelé meg jönnek szépen sorba a szigetelt réz kábelek, amiből mint tudjuk kb végtelen mennyiségre van szükség.
A poén az egészben az, hogy mindezt sikerült egy 3x3 blokk alapterületű és 4 blokk magas területre bezsúfolnom. Ezen kívül csak a tároló ládák lógnak. 2 Extractor 3 láda, 3 motor, 2 dia cső, 3 facső, 1 redstone, 1 leveler, néhány sima cső.
üdv, föccer
-
h3lios
addikt
Tegnap rendesen kiidegeltem magam a játékon.
3 óra bányászat után sikeresen elégettem magamat a lávában. A cuccaim java megmaradt (volna) csakhogy akkora barlangban történt az eset, hogy esélyem nem volt visszatalálni. Ma persze megtaláltam a termet, persze a cuccok nélkül. Ezzel kapcsolatban tehát az a kérdésem, ha valamilyen oknál fogva önkénytelenül csobbanok egyet a vörös trutyiban, hogyan van a legtöbb esélyem túlélni ?
Érdemes dia szetet 30 szintért fel enchantolni hátha fire protection sül ki belőle ? -
h3lios
addikt
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Én ugyan nem online játékos vagyok, de azért építgetni szeretek.
Ezen a linken megnézhetitek a friss alkotásaimat.
Remélem lesz akinek tetszik, várom a véleményeket ! -
Nyertem a PH-s játékon egy MSI Z77A-G43 alaplapot!

-
cNpowa
tag
mai 2 órás bányászatnak is meglett az eredménye (15dia). Egy helyen találtam, felette volt egy barlang amiben már járt valaki, de nem ásott le egy blocknyit

-
törölt tag
mert nem biztos hogy az egész barlangrendszer ki van világítva. ha van olyan hely benne ami nincs, akkor jönnek. az hogy nappal van e vagy sem a barlangon belül nem zavarja őket.
1: vagy nincs teljesen feltárva
2: nincs megfelelően kivilágítva, nehézségtől függően változik a minimum fényerő ahol megjelenhetnek
3: éjszaka mentek le, ez is előfordul néha -
Balazsrbr
csendes tag
Üdv!
A tekkit szerver op/admin tagjaihoz szólna a következő kérés.
A quarrym meghibásodott és a földre tálalt ami 0 fpst hozott, állítólag az adminnak van erre valami parancsa xD -
wmati
addikt
Ha világos van és bemegyek egy barlangba ami kivan fáklyázva akkor mért támadnak meg?
-
-
brd
nagyúr
Nagyon nem olvastam utána, mert nem izgatnak a java baromságai, de kicsit igen, tehát amit valószínűleg megadsz opciónak induláskor, azzal az ún. heap területet adod meg, ezt egyrészt nem biztos, hogy ki is használja (=egy bizonyos méret felett felesleges), másrészt ha ezt túl nagyra adod meg, akkor másra/máshogy nem tud memóriát lefoglalni magának, és abba fárad el (persze ez akkor fájó igazán, ha nincs több GB RAM és x64).
-
netpeti98
addikt
Találtam egy jó mapet:[link]. Kinek lenne kedve esetleg kipróbálni?

Üdv netpeti98
-
törölt tag
válasz
netpeti98
üzenetére
én is azt használom, de legtöbbször marad a manuál gyertyapakolás lent (kivéve tegnap, amikor mystcraftban csináltam egy új világot ahol mindig nappal van, és világos mindenhol- a föld alatt is- aztán nem jött az inger hogy fáklyákat tegyek, és úgy eltévedtem, hogy alig tudtam kijutni, a legjobb, hogy bár azt látod hogy nappali világosság van, a szörnyek vígan spawnolnak mert az alap minecraft szerint meg sötét a hely
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

biztos meg lehet oldani bonyolultabban több pistonnal meg akármi de én inkább a finkcióra megyek
fáj az agyamnak
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)