- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Naja, ha én ha játszom akkor JÁTSZOM

Miután Silent logoffolt még maradtam egy picit és néhány aranyrudam is elveszett ahogy pakolgattam oket a ládába. Mindegy, úgysem jók semmire...
Ha kell valami a házamból akkor vigyétek nyugodtan, egyik ládikában van még egy kevés uveg is stb. meg találtam agyagot (kékes por, téglát lehet belole égetni, abból meg blokkot craftolni).
Az alatta lévo bányát is jobban feltérképeztem, tuztem le táblákat meg vájtam pár kijáratot fáklyákkal megvilágítva.Hónap végén remélem javítják a multit is, sokkal jobb tobben játszva de az az igazi mikor mobok tornek az ember életére

Silent, rákérdeztél az Ultimate pakkra ahonnan a napot meg holdat szedtem: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=55245
Bár ezek a valósághu textúrák szerintem nem illenek a játékhoz.
Egyébként itt a mapping & modding szekcióban rengeteg a textúra pack bár amit ajánlottam az jelenleg talán az egyik legjobb. Még az ellenfeleket is megváltoztatja, nagyon állatul néznek ki az új csontik
link: http://www.minecraftforum.net/viewforum.php?f=25
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest