Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
Ezt én is kb így gondolom, DE: ha valakinek kell a hordozhatóság és a teljesítmény is akkor mi van? Azért jó néhány felhasználási terület van ahol ez így van. Átlagos felhasználónál igazad van és én is ezt szoktam tanácsolni ilyenkor, de találkoztam már olyannal aki ellenpélda erre a koncepcióra
.
Szerk: odipapa: A PSP-t. Vonatra 17 col?! Minek? Úgyse látsz belőle semmit a fényviszonyok miatt.
-
cucka
addikt
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
És ezt szerintem el lehet játszani 180.000Ft-tal is, még +20, még +20... Mindig valami kompromisszum lesz.
A notebook általában a kompromisszumokról szól.Szerintem 120-130k-nál többet kiadni notebookra butaság.
Nem, legfeljebb neked nincs rá több pénzed / spúr vagyJobb proci, jobb VGA, egyik sem lesz olyan jó, mint egy asztali gép.
Fel nem tudom fogni, hogyan lehet összehasonlítási alap egy asztali gép.
A drága notebook amúgy nem a gigahertzektől lesz drága, hanem pl. attól, hogy rendesen megcsinálják és nem gagyi alkatrészekből rakják össze, vagy mondjuk nem ilyen kétfilléres műanyagból készítik a burkolatát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged