- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
skydrive nem működik, köszi, probáltam.
(ez azért van, mert wp nem támogatja a 100 (Vagy 500) megánál nagyobb fájlok átvitelét wireless hálozaton. wired hálozaton meg nincs rá lehetőség
fasza
)ha nincs pdf olvasó amiben akár oldalszámra lehet ugrani, akkor az ibooks szerintem egy sokkal életképesebb alternatíva, arról nem is beszélve, hogy a pdf-et rá se tudtam tenni a wp-s telóra ugyebár

neked lehet, hogy elég annyi alkalmazás ami van, van akinek elég egy pentium hármas gép is, ezen nem fogunk összeveszni. (én se használok több ezer alkalmazást, de szeretem, ha van választék - és van olyan, ami nekem pont megfelel)
wp-t én is ezért használtam, csakhát nem teljesítette a minimumot se amit okostelótól várok, ezért marad RIM vagy apple. (és eddig az apple nyert)
(#223) Jim Tonic : aha, wp-n se küldesz BT-n fájlt. erről ennyit. bt fájlküldés hiánya nem annyira fájó, ha van olyan felhő szolgáltatás ami működik. (ms-nél pár hónapja még nem volt, és sztem azóta se jött ki nagyobb update mango-ra...
)
és amugy én nem mondtam, hogy az MS hibája, hogy nincs egy okosteló platformra ilyen. (mondjuk a saját platformjuk, érdekes, az ibooks valahogy az apple-nek bejött)
ez felháborító és számomra használhatatlanná teszi egy fontos részét az okostelefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- 2020 MacBook Pro 13 i7 32GB 512GB Akku Jó
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fasza
)
)