Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- iPad topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Micro Four Thirds
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
és semmit nem tudtunk meg arról, hogy szerinted hogy vannak a dolgok. hmm. ez lenne a flame definíciója?
másrészt meg ha nekem nincs fogalmam az üzleti stratégiáról (nem igaz, erről később*), az bocsánatos bűn, én egy vidéki városban, egy panelben ülő kommentáló vagyok. viszont azok a tények, amiket mostanában hallani az ms felől (pl. az első generációs surface bukta, korábban linkeltem) azt mutatják, hogy azoknak sincs fogalma a stratégiáról, akik az erre feljogosított ms székekben ülnek. ez sokkal nagyobb baj, mint az, hogy nekem nincs...
lehet, hogy nincs fogalmam a stratégiáról, de egy lényegi tulajdonságom van: én vagyok a VEVŐ! én szavazok a stratégiáról, mikor megveszem vagy nem a lomjaikat. és valahogy ez már sok éve háttérbe szorult az ms-nél, nem véletlen, hogy annyi területen estek pofára, némelyiket még ők is belátták, hogy hiba volt (lásd pl. xbox terén a sok megfutamodást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos fejegységek
- Óra topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest