Hirdetés
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
Nem értem miért rám akarod húzni az erőlködést folyton, mikor én csak a te erőlködéseidet cáfolom hozzászólásról hozzászólásra... de tényleg, kezd izzadtságszagú lenni a dolog, úgyhogy én ezzel itt be is fejezem veled.
S6 Edge+ból amúgy a sima fekete 32GB-os 699 euró. Ezzel szemben a 950XL még mindig 590+dock. Szerintem nem kell tovább próbálkoznod mindenféle akciós árakat, meg kínai dingdongokat keresni amik SZERINTED egy lapon említhetők a 950XL-el.
Amúgy nálad hogy teljesít a 950XL? Mert gondolom van, és kitapasztaltad, ha már ennyire kerek perec véleményed van róla. Bár a sziamius hasonlatod után afelől is vannak kétségeim, hogy a tesztet végigolvastad egyáltalán.
-
confuser
senior tag
Ez irgalmatlan hülye megoldás. Minek vennék phablet-et, ha 4" kijelzőt akarok bámulni? Egy vicc ez a megoldás, kivéve a gombok oldalra helyezhetőségét. Az egykezes mód csak arra a rövid időre kell, amíg a kijelző tetején lévő gombokat megnyomod, nem hosszútávú megoldásként. És egyébként így kisebbek lesznek a gombok, ráadásul még mindig elég "messzire" kell átlósan nyúlni. Nem látom, hogy ez egy jobb megoldás lenne, mint a W10M-é (de legyünk őszinték, ez az iOS megoldása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest