Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem miért rám akarod húzni az erőlködést folyton, mikor én csak a te erőlködéseidet cáfolom hozzászólásról hozzászólásra... de tényleg, kezd izzadtságszagú lenni a dolog, úgyhogy én ezzel itt be is fejezem veled.
S6 Edge+ból amúgy a sima fekete 32GB-os 699 euró. Ezzel szemben a 950XL még mindig 590+dock. Szerintem nem kell tovább próbálkoznod mindenféle akciós árakat, meg kínai dingdongokat keresni amik SZERINTED egy lapon említhetők a 950XL-el.
Amúgy nálad hogy teljesít a 950XL? Mert gondolom van, és kitapasztaltad, ha már ennyire kerek perec véleményed van róla. Bár a sziamius hasonlatod után afelől is vannak kétségeim, hogy a tesztet végigolvastad egyáltalán.
-
confuser
senior tag
Ez irgalmatlan hülye megoldás. Minek vennék phablet-et, ha 4" kijelzőt akarok bámulni? Egy vicc ez a megoldás, kivéve a gombok oldalra helyezhetőségét. Az egykezes mód csak arra a rövid időre kell, amíg a kijelző tetején lévő gombokat megnyomod, nem hosszútávú megoldásként. És egyébként így kisebbek lesznek a gombok, ráadásul még mindig elég "messzire" kell átlósan nyúlni. Nem látom, hogy ez egy jobb megoldás lenne, mint a W10M-é (de legyünk őszinték, ez az iOS megoldása).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest