Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #706 üzenetére
Nekem nincs fent hirdetésem sehol, és eszem ágában sincs eladni.
Tisztán belakott rendszerrel nincs probléma, a másikat én is megtapasztaltam tegnap, mert a WDRT-s firmware frissítés utána az előtte frissen belakott W10M-es mentést visszaállítottam, és egy sz*r volt, nem indultak el appok, lefagyott a billentyűzet miatt, kilépkedett az edge, úgy hogy akinek ilyen bajai vannak, az nyomjon egy HR-t, és ne állítson vissza mentést. Utána egyből Store indítás, és le kell frissíteni az alkalmazásokat, majd újraindítás és semmi baja nem lesz a telefonnak. A kapcsolatok, sms-ek, email-ek így is megmaradnak, viszont így semmilyen fagyás vagy hibaüzenet nincs,
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest