- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbulencia8 #6899 üzenetére
Nem tudom, nálam reggel hétkor van levéve töltőről és este 21-22 körül még mindig 20-25%-on van az aksi!
Nonstop mobil net úgy , hogy a messenger-en 5-10 percenként megy üzenetváltás.
Kijelző max fényerőn.A nagyítás 75%-on.
Outlook folyamatos frissítésen!
Készül napi 2-3 fotó is vakuval. Böngészés is előfordul és kb 1 óra összesített pofázás telefonon.
Az aksi másfél éves.
Szóval én nem panaszkodok! -
turbulencia8
őstag
Par napra vissza kellett koltoznom a 950-be. A rendszer nem rossz (bar az OTP Simple mobilfizetese kimondottan hianyzik). Az akkuido kifejezetten borzaszto, szerintem max. 3 ora SOT erheto el vele (Blackberry K1-nel 8-9 ora szokott lenni).
-
Igazából lehet hogy inkább szemüveget kellene vennem...
A 930 után a szemem véget felüdülés volt a 950!
Az is lehet, hogy a karom rövid...
Nyilván nem pc helyett találták ki, de nekem bejött a continium...
Valahogy nekem még mindig 100x jobban bejön mint bármelyik másik platform. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha a 0.5 col többlet a cél, akkor van értelme kacsingatnod, egyébként semmi különbség nem lesz a napi használat során semmiben.
Jah igen, dokkra csatlakoztatva röhögve elveri a sima 950-est, ott már rendesen ki jön a hardvererő, és tojást sem tudsz sütni rajta, mint a kisebbiken, mert éppen csak langyos marad, viszont a continiumot is már csak mazochisták használják. Egy 2006-os őskövület laptop is elpicsázza, bugos és használhatatlan jó formán az egész hóbelevanc... -
scbb
tag
2016 novemberben jutott hozzánk két új 950. Nagyon szerettük a telefont (kijelző, kamera, hangminőség stb.). Mára ott tartunk, hogy az egyikben volt cserélve kamera, akkumulátor, és a rezgőmotor is rossz. A másikban is rossz a rezgőmotor és most halt meg a kamera, ja és az akksi kb 3 órát bír. Mi fogtunk ki rossz szériát, vagy tényleg ennyire gyenge minőségű telefon ez?
-
válasz
ZavaBalazs #6888 üzenetére
Köszi!
-
Sziasztok!
Szerintetek a 950 és a 950XL kamerája egyforma? -
Tomeeka28
aktív tag
Én hálát adok az istennek, hogy annak idején nem adtam ezért a bugos telóért pénzt ki, pedig hogy vártam... így hogy kaptam egyet kevésbé volt fájdalmas a felismerés, hogy haldoklik a rendszer... Én mondjuk az iOS-ben megtaláltam azt, amit a Windowsban kerestem annak idején
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igazad van, mert nem az, de ha rádobsz egy ilyet, akkor szinte mindenben egyezik, jah meg valóban flagship érzete is lesz a tulajdonosának, nem ilyen direkt gagyi műanyag, amit 2 filléres telefonokra szoktak rakni, csak azért, hogy ebből is még rengeteg pénzt keressen/keresett.Abban az időben állandó készlethiány volt, szinte nem győzték gyártani, a nem éppen olcsó, de valóban minőségi hátlapokat, ami dukált volna alapból, mikor 250 ezret kifizettem pl xl-ért az edigiben 2015 végén.
Csak az a gond, hogy egy ilyen mozo már már többet ér, mint maga a telefon...Egyébként, miért sajnos?
Az MS nagyon sokadik bejelentett, beharangozott és végül nem lett belőle semmi hírek közül az egyik. -
laccy88
senior tag
válasz
ZavaBalazs #6874 üzenetére
így érthető.
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6874 üzenetére
Alumínium keretes a 950-em? És ezt most veszem észre? Ne bazz
Ja mégsem.
-
laccy88
senior tag
válasz
ZavaBalazs #6872 üzenetére
940, 940XL? Hol?
-
Spet
addikt
válasz
gyurica úr #6870 üzenetére
Sajnos soha meg nem jelent telefon.
-
NGC
tag
válasz
gyurica úr #6868 üzenetére
Én ezt a webshoppot találtam:
[link] -
Jégkokó
veterán
válasz
insyde5 #6866 üzenetére
Hát én aksik terén eddig többször megszívtam, egy régi n82 be már másodszor sikerül kamu Nokia aksit venni, aminek semmi köze nincsen az eredeti gyárihoz. Semmi ideig nem bírja, persze a boltba úgy árulják, hogy eredeti gyári csak csomagolás nélküli. Nem pedig mint egy sima egyszerű hamis példányt.
-
Attix70
aktív tag
válasz
onlineair #6862 üzenetére
Az akkumulátoron, nem a telefonon van a csavar.
Nem is fogsz erről olvasni lásd Apple botrány (nem új dolog ez).
A 950-et csak egy helyen javították egész EU-ban (itt Magyarban).
Csak a 950 akkuval volt probléma, mire lejárt a garija az elsőknek (2év) addigra veszített a presztizséből és a támogatása is kezdett megkopni a telónak így nem nagyon foglalkoztak mások a javítással. -
onlineair
tag
válasz
Attix70 #6842 üzenetére
Köszi, az enyémre még van garancia így nem tudom merjem-e piszkálni... Próbáltam ennek neten utána nézni de nem találtam semmit, hogy-hogy ezt más nem fedezte fel eddig vagy nem terjedt el fórumokon stb? Amúgy pontosan melyik csavar is ez? Mert alul az akku felüli részen van jó pár, egészen pontosan 5db, plusz négy kis lyuk, az imei matrica jobb alsó sarkánál egy kör alakú cucc, és a töltő csatlakozó jobb oldalán az egyik csavar mellett még egy kis fedett lyuk.
-
graffin
csendes tag
Köszönöm, közben ahogy olvasgattam, kiderült, hogy a kérdés csak elvi:
Az MS egy ideje már nem gyárt semmit, szóval gyári akkut kapni szinte reménytelen, gondolom max valami szerviz mélyén lehet elfekvőben...[Hozzáteszem: létezik ilyen, hogy alkatrész ellátottság, szóval elvileg kellene még biztositani alakatrészt a gyártónak...]
-
graffin
csendes tag
sziasztok!
Sajnos 1-1.5 év után kezd szarakodni az akku: 15% körül kikapcsol, fél óra alatt simán merül 15-20%-ot igaz netezés közben.
Hol érdemes akku-t nézni?
Csak gyári érdekel, nem bizok az ilyen "gyári, csomagolás nélkül" verziókban...Köszönöm
g -
dark-01
csendes tag
Mivel pofára esett a 950xl,elhajózok a táborból. Kitartás!
-
Fényképezőgéphez milyen szoftvert használtok?
Ill böngészőhöz? -
pontyos
senior tag
Sziasztok, búcsúzom a topic-től, Nokia 8 ra váltottam!
-
pontyos
senior tag
Srácok, volt valakinek kijelző cseréje? Mennyibe kerülhet? Lesett sajnos, és sötét lila az egész, használhatatlan!
-
Lalikirály73
csendes tag
Köszönöm!
Köszönöm, hogy ebbe a WP "rétegbe" tartoztam és tartozhattam...sajnálom, hogy az igényeimet a jelenlegi rendszer nem tudja maradéktalanul kiszolgálni!
Nem hagyom el a platformot, de most "ideiglenesen" máshová kalandoztam el...
Sztem még visszatérek..Lalikirály-L950
-
válasz
betegphiu #6840 üzenetére
Nekem előtte 1020 volt!
Azt is nagyon szerettem!
Annak a kamerája a mai napig verhetetlen szerintem!
Utána 930 jött!
Ha gyorsaság szerint kellene meghatároznom egy 10-es skálán , akkor nálam ez így nézne ki:
1020 = 6 pont
930 = 7 pont
950 = 8 pont
Kamera oldalról (csak fotózásra használtam)
1020 = 9 pont
950 = 7 pont
930 = 6 pont
Esztétikai külső:
1020 = 5 pont
930 = 8 pont
950 = 6 pont
Persze ez csak az én véleményem... -
Sziasztok!
Váltottam én is 930 ról 950L re!
Egyenlőre nagyon tetszik, bár a 930 szerintem formásabb telefon...
Ellenben ez sokkal gyorsabbnak tűnik! -
Attix70
aktív tag
950 alkukat egyszerűen lehet orvosolni. Több mint 1 éven keresztül javítottam. Akkunál a csatlakozó felüli oldalon a széleken van 1-1 db kis lyuk amibe van 1-1 csillagfejű kicsi csavar. Ennek a tetején van gumis paszta amit ki kell piszkálni tűvel. Ezek után a kis csillagfejű csavarokra rá kell húzni de nem sokat (90 fokot se) érzéssel.
Ennyi az egész. Részletekbe nem akarok bele menni. Remélem sok 950-es tulajdonosnak javul az akku probléma 😁 -
moha21
veterán
üdv!
Helyzet: Volt egy kb 2 evés lumia 950-es dual slim telóm (RM-1118), ami folyamatos használatban volt a múlt hétig. Ekkor a kijelző megadta magát.
Mivel a kijelzőcsere gyorsan nem oldható meg kölcstéghatékonyan így vettem egy illetőtől egy másik ilyen telót.
Ő már cserélt benne akkut, elvileg eredetit vett bele és a régit is adta hozzá. Ennek ellenére teljesen hektikusan működnek az akkuk. Feltöltöm 100-ra és kikapcsol stb..
A régi lumiám akkujával viszont tökéletesen megy. Többféle verzióval si ezt csinálja telepített programok nélkül.
WTF? Elvileg új akku, rosszab, mint a régi és nem ilyen utángyártott vacak. -
onlineair
tag
Annak esetleg van értelme hogy egy régebbi verziót visszarakni, a memóriát pedig tele pakolni hogy ne frissüljön vagy végig ennyire gyatra volt az üzemidő? Amit csak ki lehetett kapcsolni hogy ne fusson a háttérben az ki volt kapcsolva eddig is, már nem tudok mit állítani rajta..
-
kisscidar
csendes tag
válasz
egykori #6828 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond . Nekem sem az eredeti gyári akksim sem egy rendelt akksim nem igazán acélos. Például böngészőben 1-2 órás olvasgatással fullra le tudom meríteni. (3-4 órás kijelzőidő azért illene)Újratettem teljesen a softvert is több alkalommal az sem segített. Ha esetleg megosztod velem, velünk ha vettél akkumulátort azt megköszönném. Adnék még egy esélyt a telefonnak.😁
-
egykori
őstag
válasz
kisscidar #6826 üzenetére
Érdekes, nekem jelenleg, sőt már négy hónapja nagyon szépen működik az akksi. A tavaly szeptemberi frissítéskor kapott egy olyan javítást, ami rendbe hozta.
Itt írtam erről. -
kisscidar
csendes tag
válasz
onlineair #6824 üzenetére
Sajnos igen. Ha a topikban fentebb olvasol látod hogy többen is így jártunk. Én is vettem új akkut ,de az üzemidő nem sokat javult. Én ezt csakis a rendszer optimalizálatlanságának tudom be. Remélem azért valamelyik frissítés hoz javulást mert egy kissé használhatatlan számomra így.
-
onlineair
tag
válasz
Jégkokó #6819 üzenetére
Itt megnézhető, care pontokon is itt szokták: https://support.b2x.com/send-device/enter-imei
Ennek ellenére az igazi dátum az amit a telefonhoz adtak (ha megvan), nekem volt már hogy itt azt írta lejárt a garancia, de a telefonhoz adott garanciajegy szerint még volt rá fél év, így javították még garanciában.
-
onlineair
tag
950/950XL másnak is ennyire pocsék az akkuidő? ☹ Nem túl régen volt akkucsere, ennek ellenére alig bírja a fél-egy napot....
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Jégkokó #6821 üzenetére
Persze, szép a QHD, de kb semmi értelme, mondom úgy, hogy 2 évig használtam ezt a telefont, és most FHD-n vagyok, mert minek, ha csak 5,2 inches a kijelző. Ha esetleg VR funkciója lenne, akkor lenne értelme szerintem, egyébként csak eszi az akksit a GPU arányosan nagyobb fogyasztása.
-
Jégkokó
veterán
Hát kár pedig.Reméljük nem lesz vele semmi gondom.Mert márciusban jár le a 2 év a telefonra.Eddig nagyon pozitív a tapasztalat a telefonnal kapcsolatban, a kijelző brutál jó.Manapság ahogy elnéztem még mindig csak a full hd a divat, még a nagyobb kijelzőjű telefonok között is. Az alkalmazásokat tekintve eddig se volt hiány érzetem, ami kellett azt mindig sikerült megtalálnom.
-
Jégkokó
veterán
Létezik még olyan oldal amivel meg lehetne nézni a telefon garanciális e még?Mert régen a 930 nál volt ilyen.Bár a telefon amit vettem az telenoros volt és egy év garanciát vállaltak rá papíron, de úgy tudom hivatalosan kettő jár hozzá.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap óta van a birtokomban egy ilyen telefon, hát a 930 után elég nagy előrrelépés szerintem.De néha nem tudom előhozni a vissza nyilat bizonyos játékoknál illetve alkalmazásoknál. Igy picit bonyolultabb a kilépés belőlük.
-
gyurica úr
tag
Nem értem ezeket miért nem nyomják ki a sima felhasználóknak.
Van olyan "akármi" (funkció, teljesítményjavítás, bármi) ami miatt érdemes csatlakozni?Mennyi az esély, hogy olyan frissítést adnak ki ami működésképtelenné teszi a telefont? Én max a céges informatikusokat tudnám megkérni, hogy segítsenek helyreállítani a dolgokat.
-
NGC
tag
válasz
gyurica úr #6814 üzenetére
Igen.
[link] -
gyurica úr
tag
Aki az Insider programban benne van, az kapott az elmúlt negyedévben bármiféle új verziót, akármit, értesítést?
-
gyurica úr
tag
válasz
gyurica úr #6812 üzenetére
Ja 950 XL-hez keresek bevált akksit.
-
gyurica úr
tag
Aki mostanában vett akksit és BEVÁLT(!!!), az legyen kedves megírni a konkrét típusát és a beszerzési helyét.
Danke!
-
mistvan68
tag
válasz
sum-blink #6809 üzenetére
Szia!
Elfogadom a Te álláspontod.
Viszont én másként látom,mivel van iPhon6S telefonom,ami ugye ugyanakkora,mint a te sima iPhon6-d és van L950 telefonom is.
Nekem sokkal nagyobb a kijelző ránézésre is.Nem csak azzal a számbeli 0,5"=12,5mm,hanem valósan.
Nem egy kategória számomra,függetlenül az L950 jelenlegi piaci helyzetétől és platformjától.Üdv.István
-
dark-01
csendes tag
válasz
Blue Eagle #6807 üzenetére
Királyság!Köszönöm.....
-
dark-01
csendes tag
Sziasztok hol lehet beállítani ,hogy az áruházban vagy játékban ne fontban hanem forintban legyen feltüntetve az ár?Köszi
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok, elköszönök a csoporttól, pár hete iOS-re váltottam, a készülék 5s helyett 6, így kb. akkora, mint a 950 volt.
Ebből az okból kifolyólag maradt két tokom, egy rajzfilmes (South Park) és egy egyszínű szilikon, ha valakit érdekel dobjon egy PM-et.
BUÉK!
-
bnoe
tag
Insyde5, Tudnál küldeni linket honnan rendelted az lcd displayt lumia 950re? Elégedett vagy a termékkel? Hátha akad náluk 1020ra is...köszönöm N.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest