- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Janó1999 #6294 üzenetére
Hát igen az iphone fanokat nehéz meggyőzni, nem is akarom. Most a 950-nek kb 2-3 bugja van, ami idegesít (felsorolom ha kell), azon kívül teljesen jó. Az apphiány a gáz. Az 5s nekem ro-had-tul kicsi volt, nem volt a böngészés közben vissza gomb, szafari helyett két perc múlva firefoxot tettem fel (az edge 950-en rohadt jó lenne, csak bugos), autocorrect ugyanúgy siralmas azon is... Én nem éreztem más világnak. A két telefonnal ellennék, jó a Mario Run, a Pokémon Go, de ezért luxus két telefont tartani nekem. Képek kb. egy szinten vannak laikus kamerahasználat mellett. Az itunes mizéria meg nekem felejtős. Usb kábel, másol hallgat. És a sznobság, amit utálok még az almában, hogy státusszimbólum: https://m.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
-
Janó1999
tag
válasz
sum-blink #6291 üzenetére
Szerintem az idegesítő dolgok csak megszokást igényelnek.
Nekem sok év Lumia után 2 nap volt átszokni.
Tényleg csak át kell állni, aztán csak vigyorogni és csodálkozni kell.
Pl. azon, hogy a lassújárású és kevés létszámmal dolgozó professzorok mégis mi a gyíktól pörögnek úgy mint a pereces? A vicces memória, és a csoffadt akku miért nem fogy el soha?
Más világ. Marad idő fontosabb dolgokra. Elengedni úgyis el kell, csak mindenkinél máskor szakad el a cérna, telik meg a puttony. -
Janó1999
tag
válasz
turbulencia8 #6260 üzenetére
Hová vissza?
A böngészőben van vissza gomb. A főképernyőre 1 nyomás, appok között váltani 2 nyomás.
Állítólag van benne NFC, ami majd a szeptemberi frissítéskor működni is fog.
(Én a 950-hez vettem 5db öntapadós NFC mittudoménmit, fél napig érdekes volt. Fizetni jó lenne vele, de ahhoz nem csak NFC kell)
Valahol olvastam, hogy az AirDrop gyors mint a villám. Kijelöltem 460db képet egy mappában. Mondom átlököm nejemnek, jól megnézem milyen az a villám. Nem volt 2mp. Tényleg.Ma hívott egy fickó, akivel váltottam néhány céges emilt, csak már elege lett ezért megcsörgetett.
Telefon kiírja: Talán Gipsz JakabNézem, mi a túró lehet a digitális világban a talán?
A fickót nem írtam be a névjegyek közé, de az emilekből kibogarászta. Besz@rás.
Fordítva is működik. -
törölt tag
-
-
Spet
addikt
Én viszont feltennék egy általános kérdést: ki milyen tokot használ 950-hez?
-
a.hosszu
csendes tag
Benne vagyok az insider programban az accommal, de nem használom. Örülök, ha megy a telefon.
-
a.hosszu
csendes tag
Az a vicc, hogy a háttérben futó alkalmazások opció ki van lőve, tehát a lehetőség általam ki van kapcsolva. Amúgy az akksihasználatnál ezeket listázza az elmúlt 24 órára lebontva: Edge (47%), Fényképek (19%), Messenger (7%), WhatsApp (5%), az összes többi 2%, illetve az alatti.
-
a.hosszu
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6267 üzenetére
Köszi, én csak azért próbálok köztetek nyomozni, mert úgy érzem, hogy konkrétan lassan kábeles telefonnak használom az eszközt, naponta 3-4-szer biztos töltöm - aztán elkezdett zavarni.
-
a.hosszu
csendes tag
A két legutóbbi frissítés óta szerintem irgalmatlan mértékben fogy a telefonom akksija. Mondjuk tart vagy fél-háromnegyed napig. Tehát powerbank javallott mellé. A telefon ninics 2 éves még, nem hinném, hogy tönkrement az akksija. Az alkalmazásokat megnéztem, internetezek főleg, némi Edge-használat, némi messenger, némi viber van a használt, jegyezhető appok között. Játszani nem játszom, vagy csak minimálisat. Nektek mik az akksi tapasztalaitok a legutóbbi buildekkel és hogy tudok ezen javítani?
-
törölt tag
válasz
sum-blink #6263 üzenetére
Az iOS nem egy túlbonyolított rendszer. Viszont, ha szeretnél jóval szabadabb lenni, akkor az android vonal fog neked beválni.
Nyilván olyan, amit esetleg, ha olyan igény merülne fel, akkor rootolni is lehessen. Ilyen például a Nexus. Abból már az LG által gyártott 5-ös is bőven jó tesztelni.
Nyilván amelyik készülék illetve rendszer szimpatikus, amellett dönts. -
sum-blink
aktív tag
válasz
A másik dolog, amitől 5s-en a hajam téptem.
Ezek után kipróbálnék egy 6-ot...
-
törölt tag
válasz
Droidos cucc abszolút kizárt? Azokon az NFC azért elég jól megy.
-
törölt tag
válasz
Cooley18 #6258 üzenetére
A Microsoft szerződéseket kötött az Intellel idén, az első negyedévben.
Igaz, ez csak pár régebbi eszköz supportjának meghosszabbításáról, valamint az új eszközök dolgairól szólt.
Mobileszköz is van a szerződésben, de csak annyi került említésre, hogy "mobile device". Ez meg ugye ennyi erővel lehet tablet is...A Surface Phonera rákérdeztek a legutóbbi előadáson. Valami véletlen folytán nem tértek vissza a válaszra... Ez megint olyan, hogy vagy baromi jó cucc készül és magabiztos a Microsoft, vagy a mobil részleg lemegy a budin.
Hiába ültem át jelenleg droidra, ha a Microsoft összeszedi magát és lesz normális OS, használható Continuum, valamint az alkalmazásokat is támogatni fogják, nem pedig legombolni a készítőket, akkor ismét Windows fronton lesz a helyem!
Desktopon hagyom is az Insidert, mert érdekelnek a változások.
Persze nem az, hogy a Word megkapta a dizájnos külsőt a mostani frissítésben...Ez sem mellékes, de na...
-
turbulencia8
őstag
válasz
Janó1999 #6241 üzenetére
Koszi a leirast, a 6S mar nem is draga a Telekomnal. Ha az MS es a BlackBerry tovabb szerencsetlenkedik, akkor jovore valoszunuleg en is szifonra fanyalodok. Eddig az SE nekem nem jott be, akarhanyszor probalgattam, foleg a vissza gomb hianya idegesitett. Amugy az NFC hasznalhato mar rajta pl. parositasra es fizetesre?
-
-
törölt tag
Microsoft Kills Another Windows Phone Dream: No Full Windows 10 on Mobile
Nem túl aranyos hír...
-
graffin
csendes tag
válasz
Blue Eagle #6252 üzenetére
ja, persze azt nem irtam, hogy a párom 650-jén sincs semmi ilyen gond.
Úgyhogy ez is zseniális: ugyanolyan SW szint esetén is érdekes különbségek vannak...
-
graffin
csendes tag
sziasztok!
kb. 1 éve van meg a 950, nagyon szeretem, és ha azt hozná, amit 1 éve, akkor semmi bajom nem lenne...
De...Kb. 1 hónapja nem jelenit meg semmilyen email értesitést, ami eléggé bosszantó.
Amit eddig próbáltam:
- WDRT
- email account törlés, újra felvétel
- 1 email account használata
- az értesités / csoportértesités beállitásainak különböző permutációjaÉpp akartam kérdezni tőletek, hogy tapasztaltátok e, van e gyógyir?
Köszönöm!
gKözben látom, hogy lassan a legkitartóbbak is továbbállnak. Szomorú ez, mert szerintem lett volna potenciál ebben az egészben...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#92673536 #6237 üzenetére
Na olyat már nem találsz sehol, csak néhány "elvetemültnél", aki elrakta emlékbe, vagy kapott egy újat egy másik készülék helyett, ami javíthatatlan volt. Ide tartozom már én is, szóval...
Nekem van egy originált (bontatlan) dobozú, gyári független. Kb 1 hónapja kaptam, onnan számolva 2 évig még garanciás is, plusz egy szintén originált dokk hozzá. Az ára már most fél millió! És ez csak egyre növekedni fog, amikor végleg megszűnik ez az egész MS fostenger. Utána kivágom az Ebay-re elég durva áron.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Janó1999 #6241 üzenetére
Köszönöm Cooley. Szerintem kézkrémes lett a kijelző, vagy nem tudom mi lehet az oka...
Hát egy iphone 6 lényegesen pozitívabb élmény lehet, mint egy 5s, amire én akartam váltani. De leírtam: túl kicsi volt, nehézkes gépelés, böngészés... Kb 1:1 volt az állás. Persze kérdés ki mire használja. Amiket leírtál sose próbáltam semmilyen platformon. De ha anyagilag tehetném vennék pluszba egy 6-ot, viszont annyit sokallok egy telefonért.
-
Janó1999
tag
válasz
Blue Eagle #6221 üzenetére
OK. Köszi!
-
Janó1999
tag
válasz
sum-blink #6230 üzenetére
6S lett. Nem kellett sokat szoknom, mert december óta használok almás tabletet. (akkor állítottam bele a parkettába a Levono windózos táblát)
Az enyém május elejétől van meg, most nejemnek vásároltam egyet a szülinapjára.
Egyszerűen qrvajó. Aki mást mond az nem próbálta, mást nem tudok elképzelni. Csak tátom a számat, hogy mennyire könnyen és jól használható. Kinyílt a világ. A gyári kihangosítóhoz hamarabb kapcsolódik mint ahogy beindul a motor. 950-nél ez 30-500 percig tartott. Sokszor még hazaérve is csak forgolódott. Egyszerűen tudok parkolni. Működik a bankos app. Működik az aktivitásmérő app. Látom a kamerákat. Mindent lejátszik NAS-ról. Folytathatnám de nincs értelme, minden fasza. Nincs játék rajta, abból kinőttem már. Három hét után vettem észre, hogy a négy emil fiók azonnali fogadásra volt állítva. Nagyon nem befolyásolt semmit. Olvastam, hogy a háttérben futó cuccokat nem érdemes kilövögetni, mert az indítás több akkut fogyaszt. Na azóta 8-10 app fut a háttérben, és a böngészőben is ott figyel 30-40 oldal. Ez sem számít. Este 7-8 órakor felteszem a töltőre, mire lefekszem feltölt. Nem hagyom éjszakára feleslegesen a töltőn. Reggel természetesen 100%. Napi használat, emil, sok telefon, és ami kell (játék nulla) késő délutánra nem ritkán 80% fölött van az akku. Eszem megáll. Nincs guglizás, nincs baszkódás, nincs szopatós frissítés,......működés van.
De, hogy mi a gyíktól működik valami ennyire egyszerűen és jól, miközben a másik fénykorában sem tudott harmadannyit sem azt nem értem. Egyszerűen öröm használni. Emil kép küldés 4 méretben. Működik a navi, nem eszi az akkut, és nem izzik a telefon. Van Messenger, hanghívással is. Normális a FB is. A Face Time szenzációs. Nem röcög a videó hívás sem. Egyből és jól megy minden. Szégyen az, hogy az MS gyári appjai sokkal jobban működnek mint a saját készülékén. Pl. OneDrive. Sokkal több a funkció. Az Outlook fiókkal teljesen jól elvan. nem kellett semmit sehová átpakolni.
Tehát nem játszom rajta, csak okostelefonként szeretném használni. Na azt 100%-ban, agygörcs nélkül tudja.
Eddig egy dolog volt amin filóznom kellett. Van 30-40db céges .pdf adatlap a készüléken. Nem nyitotta meg mindet. Nem két perc alatt jöttem rá, hogy jobb ha nincs ékezet a névben. Ennyi volt a tökölés.
Nem tudok rosszat mondani róla. 950 után jobb lett volna egy 6S+, de féltem, hogy zsebbe hordva, előbb utóbb károsodik. 100.0000eM tok van hozzá. Vettem egy amerikai, ütésálló, ilyen-olyan tesztelt és tanusított tokot, gombért. Ugye tudjuk hányféle tok létezik a 950-hez, mondjuk az 1db-on kívül.
Kollégám akkor amikor én vettem vett egy Huawey készüléket. (azt hiszem ha droid irányba mentem volna, én is olyat vettem volna) Tipikus droidos lett azóta. Állandóan basztat valamit. Nincs net, nincs játék. Van RAM, ROM, meg a fülem tudja micsoda, de valamit folyamatosan buzerálni kell. Az enyémen nem.
Nagyon régen volt már ilyen, mert műszaki ember lévén meglehetősen kritikus vagyok mindennel szemben, de a mostanit szeretem. Ez nálam nagy dolog. -
Cooley18
aktív tag
Augusztus végével én is távozom. Ha fasza lesz, Nokia 8, ha nem, S8.
sum-blink: Nagy sebességű kamera. Más lehetőséged erre szerintem nincs.
-
Spet
addikt
Na én beszereztem egy 950 dual simet még pár évre, jöhetnek a szidások
-
sum-blink
aktív tag
Hogyan lehet tesztelni, hogy a képernyő válaszideje normális-e, ahogy le fel húzom az ujjam?
-
Sztyepadzso
őstag
Szerintem te a sima képernyőcserés(most csak az a fontos nekünk, bár a videóban minden szart leszednek róla, meg visszaraknak-már ha lehet), szétszed-összerak videót mondod, az 20 perc, szétszedni kb 15, amiből a Mozo hátlap első leszedés kb 10 perc
De pl ez: [link] - Autokláv, vákuummal ráhúzás, stb.Na, ez szopás, meg nem otthoni meló.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wukodlak #6225 üzenetére
Igen, elég körülményes. Én már csináltam ilyet, de még egyszer biztos nem vállalnám be.
Videó megnéz, megállít, szétszed, visszateker, azt kicsavar, azt leszedi, ezt óvatosan kipattintja, újra elindít, majd megállít, kimerevít. Kb ebből állt a csere és több, mint 3 óra szopás volt, pedig a videó 20 perc.Szóval, nem csodálom, hogy elkérik az árát egy ilyen cserének.
-
wukodlak
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6224 üzenetére
Akkor ennyi?nem lehet vele mit kezdeni.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
wukodlak #6223 üzenetére
Erről van egy videó, ruszkik cserélik benne az üveget. Megértem, ha nem akarják a Zsoltik az aluljáróban cserélni, mert ehhez eszköz, tudás és gyakorlat kell. Aztán ha elcseszik, akkor jöhet a teljes panelcsere.
Nekem ugyanígy tört el, vettem egy alaplaphibás telefont kb 24000-ért, és kicseréltem. Lett 2. akkumulátorom, kamerám, hátlapom a kijelző mellé. A maradékot egybeépítettem, lett belőle egy telefonálásra nem alkalmas, de gyereknek zenét, meg FR-nek kipróbálást biztosító 2 . telefon.
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Egy Lumia 950-ről lenne szó aminek betört az üvege,de a kijelző épp maradt.Az üveget már beszereztem csak senki nem vállalja a cserét,mert csak kijelzővel együtt akarják cserélni,de az meg horribilis összeg.Ha esetleg tudtok valakit azt megköszönném.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Janó1999 #6220 üzenetére
Jól tetted! Év végere 1000%, de szerintem már előbb teljesen használhatatlan lesz ez a készülék is.
Csak telefonálni frankó lesz!
Beírhatod, de konkrétan eladhatatlan. Egy ismerősnél kettő is van full top, független, doboz, patikaállapot, a másik hátulján van egy karc, telenoros, de ide is doboz minden és mind a kettőre még van 1 év "garancia", de hát karc az oly mindegy, mert két filléres hátlapról beszélünk, a kijelző része ennek is makulátlan. Ezekre a telefonokra mozo kell, ez direkt így találták ki plusz vevőlehúzásnak.Az egyik 44.990.-, a másik 40.990- és ugye mobilkereskedésről beszélünk, kíváncsi lennék mennyiért szabadította meg őket az előző tulajtól. Szerintem tízzel kevesebb, különben meg sem éri neki.
----------------
(#6221) Blue Eagle
Ne vegyük már ezt nagy betűs hirdetésnek, inkább örüljön, hogy megszabadult tőle. Kibaszott MS elmehet halál náthás fa...fülébe, oda na! Egy frankó telefonból, mert ez tényleg az a nagy testvérével együtt, konkrétan egy használhatatlan fost csinált.
-
Janó1999
tag
Kedves Fórumtársak,
nem bírtam tovább.
Csütörtökön lecseréltem az utolsó Lumia készülékünket is. Tehetnék egy szomorú szmájlit, de nem lenne helyénvaló, mert gyakorlatilag teljesen más világ a mostani, inkább vigyorognom kellene. A különbséget sajnos fényévszádokban sem lehet kifejezni. Sajnálom ezt a néhány évet amit Lumia baszkódással töltöttem.
Feleslegessé vált néhány alig használt, néhány hónapos, újszerű készülék. Beírhatom ide, vagy inkább ne tegyem? -
sum-blink
aktív tag
válasz
univerzita #6217 üzenetére
Elég gyötrelmesek, szokatlanok. ☹
-
sum-blink
aktív tag
válasz
univerzita #6217 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
sum-blink
aktív tag
Tudtok ajánlani egy edge helyetti böngészőt? Opera mini eltűnt. Edge sokszor ha elmentek képet, csak egy thumbnailt ment el... Illetve a full nézetet adja be sokszor mobil helyett.
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6213 üzenetére
Inkább a desktop insider kapott most rengeteg hibajavítást. De ez most össze is jött nekik. Az előző rossz volt.
Illetve a server kapott most egy insider kiadást.
Mobilra most ígéret van, hogy jobb frissítés érkezik. Csak az a baj, hogy mobilra most egy kukkot se mondanak, hogy mégis mi?
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #6212 üzenetére
A BB rettentően elkurvult. Szép (szerintem) telefonokat adnak ki, de már nincsen Bold és hasonló érzés, mint régen. Amikor volt a Porsche Designból a P9981-esem, azt imádtam. De droidosan sosem tudnék azonosulni a BB-vel, legyen akármilyen jó.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
turbulencia8 #6212 üzenetére
Elvileg csak ezt a három dolgot javították:
-Fixes an issue where VPN profiles appeared to be always on
-Fixes an issue with the Bluetooth Support Service and background services for fitness bands
-Fixes an issue with Caller ID missing in Japan & DenmarkNem világmegváltó.
-
Cooley18
aktív tag
Igazából ha a Windows 10 for ARM-ből nem lesz semmi, akkor a teljes mobil OS szekciónak annyi...
Azt tudom még esetleg elképzelni, hogy valami speciális üzleti platformot csinál belőle az MS, ha már a BB meghalt. -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6207 üzenetére
"Összességében viszont kevés appot támogatott az oprendszer, ezt az sem tudta ellensúlyozni, hogy az asztali verzióhoz hasonlóan egyedi, csempés elrendezésű kezelőfelületet kapott."
Ahogy a cikkben ennek a mondatnak sem!
-
ZsoltG60
aktív tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6203 üzenetére
Írtam itt egy elég hosszú szöveget, de sikerült egy olyan kombinációt előhoznom/leütnöm win alatt, összes kijelölése és törlése 1 gombnyomásra, ismétlem 1 gombnyomásra OMG - ilyen is csak win alatt fordulhat elő-, hogy sikerült kitörölni az egészet.
De azt itt is leírom, ami a töröltben is szerepelt, hogy nem indulatból írtam és. nem vagyok apple fun, de érzelmeket nem tudok generálni egy cset ablakba!
Ha lesz kedvem, majd nekiugrok még egyszer... -
sum-blink
aktív tag
Hű,ezek szerint nagy alma fan vagy.
Korán van egy összeszedett válaszhoz még nekem, de megpróbálom... nem kell indulatosan védeni az apple-t. Mindenkinek más jön be,mások az igényei, tapasztalatai.
Igen, minden apple termék SZERINTEM túl van hype-olva. Nem hasonlítanám össze az androiddal, windows-sal így egy az egyben, mert nem lehet, de az is tény, hogy a windows egy labilisabb rendszer az osx-nél. (Gépen is. Dolgoztam mac-en, utáltam, hiába kerül ötször annyiba. Ugyanannyi hülyesége volt,mint egy PC-nek.) Android nagyon változó telefononként, arról nem tudok nyilatkozni.
Túl nagyok voltak az elvárásaim a váltásnál - hehe, szó szerint is,mert azt hittem a képernyő nagyobb lesz. Leegyszerűsítve azt mondhatnám: ugyanannyi bosszúságot okozott NEKEM az 5s (lehet egy 6 vagy 7 nem tenné) SZÁMOMRA, mint a 950, amit már kenek vágok. Akkor nyilván nem tanulok be egy új telefont, csak hogy néha Mario Run-ozzak rajta. A gépelés számomra katasztrófa rajta a Win után, de ennek két oka van: a telefon és a kezem mérete, illetve az, hogy eddig csak Lumiám volt. A 8.1-el a 820-am nagyon szerettem.
Akksinak nincs komoly baja, appal teszteltem vásárlás előtt, tényleg patika új a telefon, egyszerűen mások az igényeim. Az a töltés, amit írtál nekem lassú, a 950 fél óra alatt 10-20%-ról csutkára feltöltődik. Miért két napot adtam neki: sajnos jó árban kell ezt vagy azt a készüléket eladnom, prioritásban most nem a telefon az első és később megbánva egy ütött kopott Lumiát nem vennék újra. Ha tehetném nyilván maradna mindkettő,de nekem már a Win tényleg csuklóból használhatóbb a hülyeségeivel együtt a rutinom miatt.
Utáltam a 950-et, de azt hittem más rendszer Kánaán lesz, hát nem. Ugyanannyi baj van vele, hiába stabilabb, több az app - max más téren. (Méret, böngésző, gépelés, lassú feltöltés.). Téged milyen tulajdonságai húztak fel így a 950-nek?
-
törölt tag
Én csak azt sajnálom, hogy a Continuumból egy látszat lett, a 3D-s fényképezés elmaradt valahol, a CU frissítés során annyi hiba jött elő, hogy felsorolni is kellemes lenne... Illetve a tárhely beolvasásával is hadilábon áll a rendszer.
Most a Nexuson feldobtam 5 GB zenét egyszerre és látta rendesen. Valamint az alkalmazásokat alaphelyzetbe lehet állítani. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6200 üzenetére
Igazából, leszűrve amiket (le)írtál, egyszerűen nem egyeznek sehogy sem. Az iphone-t alig 1 napos használat után, konkrétan egy túlhájpolt szarnak nevezed, holott a kis kijelzőn kívül minden másban szinte csak dicséred. Több variáció is eszembe jutott. Az egyik, hogy igazából nem is akartál te váltani, vagy valami hasonlóra számítottál, mint Windows alatt, ezért nem jött be az ios. Ha nagyon lassan tölt a telefon, akkor ott már eleve akkuprobléma van, mert a szoftver itt nem szokott bugos lenni. Egy iphone 5s max feltöltési ideje 20-25%-ról max 3 óra, ugyanez SE-nél 2.
Az Itunes-szal meg az első dolog, hogy simára kell gyalulni a telefont és utána ellenőrizni a töltést (is).
Nem tudom miért lenne komplikált, de legyen az a te esetedben. Amikor az apple telefont én pc-re dugom. még a büdös életben nem fordul elő, hogy kifagyjon pl egy tetves képmásolás közben, vagy megszakadjon a kapcsolat, erre csak a Wiccdóz WP/WM képes Windows alatt, mac osx-en ilyen probléma soha nem volt. Természetesen egy mac osx alatt az apple készülék valóban villámgyorsab(ban) működik, de stabil és gyors, soha nem hagy cserben.A másik, hogy az elcseszett IMEI szám, alaplapcsere, javítás miatt, mivel így még eladhatatlanabb lett a készüléked, és mivel többször írtad szükséged a van a pénzre, ezért inkább megválsz a valószínű hipp-hopp eladható ájfon-tól és maradsz továbbra is szenvedő WM tulaj. Vagy a fent írtak összessége, de ennyi idő alatt kitesztelni, megszeretni, megutálni egy telefont!rendszert egyszerűen nem lehet. Konkrétan, te vagy az első, aki így jellemezte a apple készülékét windows váltás után, mert eddig bárki, aki leváltotta ios-re, akár droid-ra mind-mind azt ecsetelte, hogy mi a lófaszért nem tette meg már jóval előbb. Nem tudom mennyire van szükséged a pénzre, de biztos nem adnám el, hanem mellette használnám, kiismerném aztán a végén egy jól irányzott karlendítéssel falhozbaxnám 950-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest