- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz
gyurica úr #7308 üzenetére
Ez miről szól ? Ám nát szpík inglis
-
betegphiu
senior tag
válasz
gyurica úr #7305 üzenetére
Hát, nézd meg hogy engedélyezve van-e az értesítés a zárolási képernyőn és a gyorsnézet képernyőn.
-
betegphiu
senior tag
Hali.
Nem érdekel valakit a 950-esem ? miuelőtt elkezdem hirdetni, gondoltam megkérdem itt a topikban.
A többit privátban. -
betegphiu
senior tag
AKKUMULÁTOR témában volt itt egy ember, akinek sikerült minőségi akksit venni 950-hez.
Elkérhetném , honnan lehet tuti jót venni ?
köszönöm -
betegphiu
senior tag
Én már meg sem szólalok
Inkább zsebben megnyomva a kameragombot,előkapom és azonnal csinálok egy olyan képet,ami leradírozza a 100K pluszos telókat.
Tényleg nincs értelme vitázni már.
Akinek még jó,az használja, akinek több kell, az lépje meg.Nem tudtok amúgy eladó 950XL-t reális áron. ?
Rámennék.. -
betegphiu
senior tag
Rengetegen használjuk megelégedve a 950-est. ok, lassú messenger,meg facebook. Meg kevés rá az elkalmazás. De ne egy emberre halgass,akinek esetleg volt valami HW problémája és "hasznáhatatlan a telefonja".
Lehet iphone 5-öst kapni ennyiért az is igaz. Aztán lehet nyomkodni a 4 colos "kijelzőt". Nem mellesleg az iphone 5-öt sem mai darab, 2013-as. -
betegphiu
senior tag
válasz
Black&White #7152 üzenetére
hú, egyszer részegen megoldottam. azt hiszem, hogy a hangerő gombokat kell használni. de nem biztos. azt tudom,hogy vagy két órámba telt.
-
betegphiu
senior tag
hali. van erre a hulladékra valami fm alkalmazás, amihez nem kell net és el is indul ?
3)at leszedtem, egy sem indul el..
köszi -
betegphiu
senior tag
válasz
Sztyepadzso #7056 üzenetére
Köszi, de mindent megpróbáltam már ezügyben. még a gépből is kirántottam a kábelt
Router updatet megpróbálom majd, ha van...
köszönöm -
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
most lett tele abré...
Hátha ti megértitek.
Adott egy 950. ledobálja a wifit.
Viszont csak az otthoni wifit. A routerrel elvileg nem lehet gond, kábelen megy róla az asztali gép. Wifin megy róla a laptop, egy 930-as lumia, egy 520-as lumia, egy androidos tablet, de a 735-ös lumia is gond nélkül.
Tehát ez a telefon csak ezzel a routerrel csinálja ezt, a router pedig csak a 950-et dobája le.
Automatán vissza se csatizik, csak ha ki-be kapcsolom a 950-en a wifit.
A WDRT-n kívül van valami beállítás vagy valami ? mert agyhugykövet kapok.
köszi -
betegphiu
senior tag
válasz
Blue Eagle #7019 üzenetére
Ez összetett nálam
(több dologra is használomaezt a FB-ot)
Nekem ott a facebook beta. aztán ott az edge-s facebook csempe, meg aott a Monumentes FB csempe.
Mindegyiknek megvan a maga hibája. Kár,hogy aSlimSocialt nem frissítik,a legjobb app volt fb helyett. -
betegphiu
senior tag
válasz
Blue Eagle #7015 üzenetére
az jól hangzik
nekem a 32 Gigából akkor 23-25 gigát el kell foglalnom,akkor a maradékra ráfér a rendszer.
hát én lehet megpróbálom majd, összehasonlítás képpen.
wdrt úgyis lett volna a napokban,mert megszűntek az értesítések a messenger betán és a viber is csak amikor jól esik,akkor értesít.
Plusz ledobálja a wifit 2 percenként, de csak az otthoni routerrel csinálja ezt,az otthoni router meg csak a 950-el
Amúgy én elvagyok vele, de már nagyon kipróbálnék egy XL-t -
betegphiu
senior tag
válasz
gyurica úr #6993 üzenetére
Na hazamegyek, rálesek. Én eddig a Square Home2-őt használtam, de ha ez jobb lesz,akkor átváltok a tableten.
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok. 950-hez szeretnék venni új,eredeti akkumulátort !
Hol lehet kapni,nem tudjátok ? -
betegphiu
senior tag
-
betegphiu
senior tag
Hali.
Az istennek nem találom azt a beállítást, ahol ki tudom kapcsolni, hogy kesztyűben lehessen, vagy ne lehessen vezérelni a kijelzőt.
Anyu mindig a zsebében összekuszálja a telefonját
Köszönöm. -
betegphiu
senior tag
Kíváncsi vagyok nagyon,hogy mit tud a vas.
A 735 után nem hittem a szememnek,mikor a 930-ast elkezdtem használni. Kamera, sebesség minden. Remélem a 950 is így ráver egy kört a 930-ra -
betegphiu
senior tag
Hali.
Holnap végre kezembe vehetem a 950-et.
Nagyon kíváncsi vagyok a vasra, egy 930-at fog váltani.
Kérdezném,hogy ti fent vagytok insideren vele ? Vagy nem érdemes ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest