Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7326 üzenetére
Igen látom, hogy hívnak csörög világít , de a 4. csengésnél egyszerűen megszakad a kapcsolat. Próbáltam 3G re állítani, de a probléma továbbra is fennáll.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7324 üzenetére
Nem, egyszerűen bontja a vonalat.Nincsen semmi átirányítás vagy hangposta beállítva a telefonon.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Sztyepadzso #7322 üzenetére
Engem hívnak
-
Jégkokó
veterán
Egy olyan kérdésem van, hogy a telefon kb 4 csöngés után egyszerűen bontja a vonalat. Ez mitől lehet?
-
Jégkokó
veterán
Olyan problemam volna, hogy a telefon marha nehezen Talal csak gps jelet. Furcsa mert utoljara a regi N8 nokiam volt ilyen, hogy percekig vartam vartam es semmi nem törtent.Majd a 920 930 fenyevekkel hamarabb talalt jelet, de a 950 nek meg nem mindig jön össze.
-
Jégkokó
veterán
Egy olyan problemam volna, hogy a telefonomon sehogyan se tudom elerni a letoltott terkepeimet , meg az alkalmazas letörlese utan se.Hiaba kattintok a terkepek letoltesere, nem csinal semmit.
-
Jégkokó
veterán
válasz
insyde5 #6866 üzenetére
Hát én aksik terén eddig többször megszívtam, egy régi n82 be már másodszor sikerül kamu Nokia aksit venni, aminek semmi köze nincsen az eredeti gyárihoz. Semmi ideig nem bírja, persze a boltba úgy árulják, hogy eredeti gyári csak csomagolás nélküli. Nem pedig mint egy sima egyszerű hamis példányt.
-
Jégkokó
veterán
Hát kár pedig.Reméljük nem lesz vele semmi gondom.Mert márciusban jár le a 2 év a telefonra.Eddig nagyon pozitív a tapasztalat a telefonnal kapcsolatban, a kijelző brutál jó.Manapság ahogy elnéztem még mindig csak a full hd a divat, még a nagyobb kijelzőjű telefonok között is. Az alkalmazásokat tekintve eddig se volt hiány érzetem, ami kellett azt mindig sikerült megtalálnom.
-
Jégkokó
veterán
Létezik még olyan oldal amivel meg lehetne nézni a telefon garanciális e még?Mert régen a 930 nál volt ilyen.Bár a telefon amit vettem az telenoros volt és egy év garanciát vállaltak rá papíron, de úgy tudom hivatalosan kettő jár hozzá.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap óta van a birtokomban egy ilyen telefon, hát a 930 után elég nagy előrrelépés szerintem.De néha nem tudom előhozni a vissza nyilat bizonyos játékoknál illetve alkalmazásoknál. Igy picit bonyolultabb a kilépés belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch 9 45mm LTE
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest