- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, van rá valami egyszerű módszer, hogy átvigyem a névjegyzéket egy droidos telefonra? Én maradok hű 950 es, de a fiam váltott
-
bnoe
tag
Nincs valakinek egy eladó nokia 1020-a, sajnos a tegnap a gyerekek filmezése közben kiesett a férjem kezéből, képernyője eltörött...vagy egy képernyő donor készülék is jól fogna...
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6793 üzenetére
Nálam is☺ ...de ez a jobbik verzió mert ha víszintesen állítod a telót helyrejön a kép, a jobb amikor kiírja a webkamera nem található.
-
bendi007
tag
Sziasztok,szeretnék egy 950et (sokadik lumiám van évek óta,most 650), a hirdetésekbe nem találok olcsón.Valaki megunja szóljon rám,köszönöm
-
moha21
veterán
válasz
Blue Eagle #6792 üzenetére
Ja hat igen, bocsi félreérthető voltam. igazad avn
-
turbulencia8
őstag
A skype nalatok jol mukodik? Az en regi telomon fejjel lefele mukodik az elolapi kamera.
-
moha21
veterán
válasz
Sztyepadzso #6789 üzenetére
vicc az hogy 8.1-es szar 435-ön vajsimán megy...
-
Csak rendeltem egy kijelzőt külföldről. Cseretelefonnak nem tudnék 12e forintért jobbat találni. Az átépítés sikeres, működik minden. Kapott egy pót akksit is. A másik már nem az igazi.
-
Sztyepadzso
őstag
Értelmes volt kb egy évvel ezelőttig, azóta offline nem találja meg a KIJELZŐN látható települést, hiába van fenn a legfrissebb térkép, illetve képes Pesről Budára 18 óra alatt átjutni.
Kérem haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló!
Keress valami másik térképszoftvert.
-
moha21
veterán
Az, hogy a maps-ban mikor autóval navigálok totál hülye helyeket mutogat, az csak nálam van egy ideje vagy másnál is?
-
KoryHu
aktív tag
válasz
Blue Eagle #6786 üzenetére
Oh, bocs elnéztem, "2017. 11-es frissítése a 1709 alapú rendszernek". Mondjuk érdekes, mert a dobozból kivéve 1703 volt rajta, akkor ez most maga a 1709? Mindegy most felrakom.
Az remélhetőleg be fog állni, hogy néhány névjegy (nem az összes), ha hívott, akkor nem írta ki a nevet csak a számot? Aztán pár óra múlva mégis jó volt. (Google fiókból hoztam le az adatokat, mert ideiglenesen egy Androidos telefonról álltam át).
-
KoryHu
aktív tag
Üdv!
Kaptam egy ilyen készüléket cseretelefonnak, az a kérdésem, hogy 1711-es frissítést jelez, ez már felrakható van tapasztalat? 1703 van rajta, (hasonlóak a számozások mint desktopon) jelenleg.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #6783 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Leszedtem gépre. Érdekes, de most nem tudok telefonon szinkronizálni valamiért.
-
sum-blink
aktív tag
Más platformra való készülés előtt hogyan tudom kimenteni a:
- névjegyeim
- böngésző kedvenceim
- Office Notepad (az a lila ikonos cucc)
Ezt outlook bejelentkezés esetén a lumia ugye mind visszapakolta.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
gyurica úr #6774 üzenetére
Ó, nekem ilyenekhez már nincs idegem.
A 2000-es évek elején volt egy k750i-m, jól beletenyereltem egy hibás készülékbe. 1, ha nem 2 évig ment a herce-hurca, 25-ször volt szervizbe, nem cserélték, jogászoknak írtam, fogyasztóvédelemnek, mire minden idegszálam ráment nagy kegyesen kicserélték és az anno 60 ezer Ft-s telefont kb. 20-ért tudtam eladni. Úgyis a multicégnek lesz igaza... A tékozló homárra is kiírtam, de semmi.
Most vigyék el, csinálják meg, márciusig garanciális lesz, aztán megy a vaterára.
Csak nem tudom hibátlanul (ez a fogalom egy Lumiánál nem létezik) mennyit érhet T-mobile függőként...
bd, szerencséd volt, vagy fogalmam sincs, nekem ezt mondta a Váci úti központi szerviz és a Corvinos Care is.
-
bcl
senior tag
válasz
sum-blink #6771 üzenetére
Érdekes, én Szegeden, az ex-Nokia boltban adtam le egy 950XL DS-t október közepe felé.
Ráadásul én a harmadik (!) tulajdonosa voltam, akitől én vettem, egy hónaposan vette egy GSM boltban, használtan. Szóval garipapír semmi...
Leellenőrizte a boltban az IMEI alapján, hogy garis még. Az volt, úgyhogy bevette a telefont, majd egy bő hét múlva kaptam egy sms-t, hogy mehetek érte, kész.
Kamera csere volt, a telefonról gyalu volt minden.
Flottul, ingyen, gördülékenyen, rendben, és azt kell mondjam, elég gyorsan ment minden. -
sum-blink
aktív tag
Szeretném megosztani mekkora kabaré a Lumiák szervizelése Augusztus óta a gyakorlatban...
A T-mobile elküld a Care-be, a Care pedig 2000 Forintért küldi futárral a Microsofthoz. Ezt elkerülendő regisztrálhatsz a B2X szerviz honlapjára, ahol ANGOLUL kell chatelned valami random (egyébként udvarias) arccal és ha minden jól megy ingyen futár viszi hozza a telefont.
Utána TE hívogasd a DHL-t, hogy mikor jönnek stb. Tehát 4 (!) kézen át jut el a szervizbe.
Nagyon irritál már ez a belesz*rom hozzáállás a Microsoft részéről, mert ok, én beszélek angolul, de szerintem rengetegen nem és 2000 Forinttal lehúznának hogy egyáltalán megnézzék a telefont. Vicc.
-
Spet
addikt
válasz
ZavaBalazs #6763 üzenetére
Tartozekokra fel ev van, ha jol emlekszem.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #6763 üzenetére
Hm. Bájos.
Köszi.
-
sum-blink
aktív tag
Mekkora egy tirpák ember vagy te, atyaúristen... Minek jár az ilyen fórumozni?
Ne te szabályozd már meg ki mikor ír ide és mennyit. Ordít a nácizmusod kisfiam. Tényleg valami kezelés kéne az agyadnak.
ÉS NEM VOLT TEGNAP ESTIG WIFIM BA** MEG, leszarom ha nem hiszed el.
Nem léptél te ki semmiből 5 perc múlva itt fogsz pampogni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6758 üzenetére
Akkor is hazudsz, mert ez így hívják, ráadásul most burkoltam személyeskedsz pszichiátriával és félremagyarázod a hülyeségedet.
Nem tudom ezek milyen gyógyszerek, de te szakértő lehetsz ebben, a telefon, rendszerben meg semennyire.
A fa...ért kérsz segítséget, tanácsot, ha félsz belevágni, vagy nem fogadod meg. Már előttem megírták a wdrt telepítést, az sem volt jó, utána én. Konkrétan, hány embertől várod a megerősítést még?
Egyébként, ha használnád a keresőt jó párszor leírtam a WDRT visszaállítást pontokra szedve, neked csak az elsőt kellett megcsinálni lényegében, ennél szájbarágósabban, Belfiore sem tudná leírni.Add be szervizbe és akadj le a témáról, szar a készüléked. Vagy vegyél droid, ios, vagy akár gagyi nyomógombos butafont. Azzal nem lesznek ilyen gondok.
[kilépett ebből a szarból]
-
sum-blink
aktív tag
Szerintem a vádaskodásod, hogy hazudozom sérti a fórumszabályzatot. Kéne egy kis moderáció... Had én tudjam már mikor volt wifim, mikor nem, lehet ezt a tahó stílust másnál megengedheted, mert atomnagy őstag vagy, de inkább vegyél vissza az arcodból, max ne segíts.
fiókokat, kapcsolatokat állítsd be - mert te, a hatalmas szakértő telefonmogul azt mondtad, megkérdezhetek még mást is? Megengeded? Köszi, de drága vagy.
Háromszor írtam le, hogy igen, hülye volta, átb*sztak, de ezen röhögni negyedjére elég nagy rossz indulatra vall. Inkább rivotrilt ajánlok - meg egy király kis 3 hónapos pszichoterápiát.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6753 üzenetére
Ne hazudozz már, mert teljesen belebonyolódsz a mondókáidba, eddig feleslegesnek érezted, most ráfogod a wifi-re.
-------------A xanaxot biztosan túl sokad zabálod, azért ajánlgatod, mert ezek szerint le vagy szedálva...ezt írtam többek között a WDRT telepítésre pü-ben, hogy lássák a többiek is:
Tehát semmit ne telepíts rá, fiókokat, kapcsolatokat állítsd be, de programokat ne, úgy használd pár napig. De nem mentésből, hanem szinkronizálva!
Erre most megkérdezed itt a topikban.
Szóval kevesebb xanax, mert akkor a T-nek kell majd megkeresni azokat, akik kifizetnek jóval többet, ráadásul részletben egy olyan telefonért, amit függetlenül is megtudtál volna venni 200 ezer alatt. De így csak röhög a markába... -
Spet
addikt
válasz
sum-blink #6751 üzenetére
Softveresen azt tapasztaltam, ha sok képet lövök HDR-ben vele, akkor azzal kiakasztom. Akkumulátora nálam 1,5-2 napig bírja (nem nyúzom, nem mobilnetezek rajta, Wi-Fi-t használom). EDGE tud a háttérben akadásokat akkumulátor merülést okozni drasztikusan, de azt már automatikusan kilövöm ha tudom, hogy x ideig nem nyúlok hozzá.
Kijelző nincs beégve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6750 üzenetére
Most, ugye viccelsz?
Pü-ben leíratod velem, illetve részletesen leírtam, hogy kell a WDRT-t megcsinálni, erre feleslegesnek tartod?
A tetves hard reset tovább tart és nem old meg semmit, mert ugyanaz (ha a rendszer a hibája) fos kerül vissza, sőt nagy valószinűséggel még rosszabb lesz és tovább is tart, mint a WDRT, ami után egy szűz nem használt, de régi rendszer lesz rajta, amit nem szabad felfrissíteni.Ezt is leírtam, hogy így kell tesztelni, ezzel a régi treshold2 107-es build-dal, ha ott nem lesz aksi probléma, akkor a rendszer a bugos, és nem kell feleslegesen szervizbe vinni, de felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont feleslegesen ne rabold már az időmet.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #6748 üzenetére
Igen, tudom, hogy átvertek. A csomag miatt drága, korlátlanul beszélhetek, na de ezt már becumiztam.
A WDR-t feleslegesnek tartom, hard reset után is kabaré, resetek, kikapcsokások full aksin.
Megy szervizbe utoljára és megint kezdődik a móka, lecserélem egy 5s-re míg leesik a 6 ára. Inkább megvakulok...
Mennyit ér most a T-mobileos 950?
-
Francia91
veterán
válasz
ZavaBalazs #6748 üzenetére
-
sum-blink
aktív tag
Mert rohadtul nincs már idegem, szervizekhez, újratelepítgetésekhez. Azt hittem van más alternatíva pl. Letesztelni az akksit. Nem a tanácsadókkal van bajom, nekik meg is köszöntem. Ez a telefon 260 ezer volt a T-mobilenál 2 éve! Konkrétan átvertek én meg megkajáltam. 25 a havi számlám...
-----
Azért vennék majd 6-ot, mert 2 nap után valóban hamar ítélkeztem a rendszerről (az itunes halál), viszont az 5 a mérete miatt számomra használhatatlan volt. Viszont az emberek 70-80%-a azt nyomja a metrón, mindenhol, ahogy látom, gondolom nem véletlenül populáris.Csak nekem jelenleg drága, de mire telefont veszek még esik le a 6 ára. Addig elkínlódok ezzel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
De Te már vettél iPhone-t és visszatértél win-re, főleg a rendszer átláthatatlanságra hivatkozva, most megint tervben van?
-------------
#6744) sum-blinkEzt addig ki nem deríted, amíg nem csinálod meg a WDRT-t. Azt is úgy, hogyha lefutott, akkor nem telepítesz rá semmit, hanem minimum 2 napot használod az ősrégi rendszerrel, ami 100-szor stabilabb és gyorsabb is, mint ez a mostani moslék.
HA ott semmilyen merülést nem tapasztalsz, akkor az aksival semmi gond nincs, ha igen, akkor csere, szerviz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sum-blink #6743 üzenetére
Nem értem, hogy minek kérsz segítséget, ha nem fogadod meg a kolléga tanácsát. A soft reset kb annyit ér ezen az elbaszott rendszeren, mint halottnak a csók. A soft-nál az is többet ér, ha most erőből falhoz vágod.
Az egyetlen megoldás a WDRT.
Ez nem 640, hogy fél napot elcseszel az életedből rá, mire lesz belőle valami. A hardver is elég gyors (még) ahhoz, hogy könnyen lefusson a WDRT visszaállítás.
Viszont a 640 8.1 rendszerrel kiröhögi (sajnos) már a 950-et gyorsaságban, napi használatos dolgokkal. -
sum-blink
aktív tag
Ha rohadt lassú a rendszer mit lehet csinálni?
-
Black&White
addikt
Van valakinek akksi ügyben bejáratott eladója Alin, esetleg ebay-en?
Szétnéztem, de elég lesújtó a helyzet: kommentekben drasztikusan kisebb kapacitás, vagy eltérően logozott akksik.
Hamisítványok, na. 🙂 -
Ombi5
őstag
Udv.Olvastam,hovy nem az osszes regios 950 van feloldva radia fm igyileg!Gondolom ezen en otthon nem tudok segiteni?! Illetve,ha bongeszobol megy a zenehallgatas pl onlineradiok.com-rol,akkor 10 percenkent lekapcsol.Ez hogyan lehet kikuszobolni vagy milyen alternativ megoldas van ra?! Koszonom
-
sum-blink
aktív tag
Akkor nem csak nekem fárad el néha Viszlát felirattal. Remek, ahogy lesz munkám veszek egy másik telefont én erre már nem áldozok pénzt, energiát. Puszi Microsoft...
-
kisscidar
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6704 üzenetére
Sajna ez az új akksi is intenzíven merül böngészőben, pedig bíztam benne hogy jobb lesz az üzemidő. Menthetetlen....😢 Ennyire eltolni ezt a rendszert nem értem hogy sikerül...
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
válasz
kacatoskazi #6729 üzenetére
Ha a neten megnézed az Outlook.com-on, ott megvannak? Ha igen, akkor telefon újraindítás, majd MS fiók névjegy szinkron ki-bekapcs.
-
kacatoskazi
csendes tag
Sziasztok! Névjegyeim gyakorlatilag eltűntek. Tudnátok segíteni hogyan tudnám elővarázsolni? A híváslistámon ugye megvannak a számok.(Elnézést az amatőr kérdésért.) Szép estét!
-
-
csucsu54
tag
Most,23.30-kor Viszlát,majd bekapcs.és forognak a fogaskerekek!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
insyde5 #6722 üzenetére
Én cseréltem, de még egyszer nem vállalnám be. 2.5 félóra volt, és a fejem belefájdult a sok mütyür szétszedésbe, odafigyelést igényel eléggé, különben tégla lehet könnyen a készülék. Nyilván, ha naponta ezt csinálnám, azt írnám fasza és könnyű, de aki még nem csinált ilyet, annak nem lesz egy leányálom elsőre.
A Kínából rendelt kijelzők teljesen rendben vannak. Ezeknek ennyi az áruk...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hroberto #6713 üzenetére
Csak most olvastalak. Lehet, de fél éve a Pécsi Care-ben, mert rákérdeztem, a faszi ezt mondta, mondjuk ezek szerint valószínűleg hülyeséget beszélt, vagy a 950 XL-t mondta. A legegyszerűbb ezt kideríteni, ha valaki felhívja a "fő központot" De az biztos, megcsináltatni már, egyáltalán nem éri meg.
-
válasz
Sztyepadzso #6720 üzenetére
Értem!
Azt nézem, hogy kínai rendelés esetén 10en ezerböl kijön a kijelző, nemtudni mennyire megbizható forrásból. itthon 30e nél indul a kijelző. Használt ár szintén 30 e nél indul. Ott gyári a kijelző ugye. Gondoltam én is hogy veszek egy hibás készüléket és kiveszem abból. de nem tudom melyikkel járnék jobban...
-
Mathiask
senior tag
válasz
#08054973 #6714 üzenetére
Nekem új aksival átlag 2 nap 12 óra.(4 hónapos átlag) Leghosszabb 4 és fél nap.
Mondjuk én nem sokat telefonálok (mondjuk átlagban napi kb 4-5 hívás, összesen kb 20-30perc) és a wifi/mobiladat/BT/hely csak akkor van bekapcsolva ha épp kell, utána kikapcsolom. És a facebookon se lógok naphosszat, kb egyszer pörgetem max át naponta. Tölteni meg sz.gépről USB kábellel töltöm, mert az lassan tölt (az én sz.gépem USB-jéről legalábbis), remélhetőleg ez kevésbé rossz az aksinak mint a gyortstöltés. -
-
Cserélt már valaki 950be kijelzőt ( komplettet ! ) cserélt már valaki ?
Megéri külföldröl rendelni? -
hdtomi
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok. Kb. mennyi időt kell az akkunak bírni ha csak általános használatban van? Nemrég töltöttem fel ,de merül mint a fene.
-
Üdv!
A kijelzőm betört el leesés következtében, nem szilánkos. 6-8 csík srégont összevissza. Azóta nincs kép. Bekapcsoláskor a felső harmad részen vízszintes színes csikok felvillanak 1 másodpercre és semmi ...gondolom vége van.
Drága a javítása?
-
-
törölt tag
Sziasztok. Szabad-e 35k-t adni egy 950-ért. Régebben volt 930-am szerettem , de most a win 10 mobil fejlesztés befejeződött, elgondolkodtam hogy mennyi ideig tudnám még használni. Fríssítés sem fog már rá jönni?
-
kisscidar
csendes tag
válasz
turbulencia8 #6701 üzenetére
A postával és a szinkronizálssal nincs gondom, egyszerűen csak eléggé nyalja az akksit a böngésző. Egyszerűen ekkora erőforrást igényelne ez a program??? Érthetetlen számomra...berendeltem egy akkut, kíváncsi leszek azzal is ezt produkálja e. Ha igen teló gyere lesz esedékes,ez marad fényképező.😀
-
Lalikirály73
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött a "T"-s 950-emre...meglátjuk...
Üdv. lalikirály73
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest