- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnoe
tag
válasz
kacatoskazi #7158 üzenetére
Szia, letölti a pdf-et, utána vagy a telo vagy az sd kártya dokumentum vagy letöltések file mappába teszi. Bocsi a késői válaszért. N.
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #7145 üzenetére
Nem...de kaptak a gyerekek 1-1 új íróasztalt, és anyukám konyhája is egy új sütővel gazdagodott. 😉
-
bnoe
tag
válasz
gyurica úr #7141 üzenetére
Nálam is kinyírt egy 128gb samsung kártyát, utána már nem akartam áldozni extra sebességű microsdre, egy sima32gb Kingston kerültbele, az már 2 éve teszi a dolgát.
-
bnoe
tag
Szia, whatsup működik videochat is megy rajta, viber szintén, aksi nálam nem a legjobb napi 2x töltést igényel de gyakori használat mellett. Fb lassan tölt be, messengeren is, de használható, messengeren videocall nem megy. Képeket szépet készít, videózás közben azonban, az elmúlt egy hónapban veszti a fókuszt random módon. Üdv.
-
bnoe
tag
Köszi Eagle, nagyon hasznos válasz volt mert pont tetszetős a mate 10 pro , de senki a környezetben nem használt, óckodnak mert kínai. A sima 9 és a 9 plus is járt a kezembe, de pld mesterséges fénynél valahogy, belenagyítva a képbe nekem a lumia jobban tetszett, bár tudom jó videokat készít és ez is számít. Én sem játszom rajta, 4 évet legalább ki kell szolgáljon ha ilyen sokat áldozok rá. Köszönöm megfontolom a tanácsod.
-
bnoe
tag
Sziasztok, lumia 950ről váltanék, fontosak a fotós képességei a leendő telonak, találtatok olyan telot ami utolérte a lumia 950 fotos képességeit? Köszi a válaszokat.
-
bnoe
tag
Insyde5, Tudnál küldeni linket honnan rendelted az lcd displayt lumia 950re? Elégedett vagy a termékkel? Hátha akad náluk 1020ra is...köszönöm N.
-
bnoe
tag
Nincs valakinek egy eladó nokia 1020-a, sajnos a tegnap a gyerekek filmezése közben kiesett a férjem kezéből, képernyője eltörött...vagy egy képernyő donor készülék is jól fogna...
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6793 üzenetére
Nálam is☺ ...de ez a jobbik verzió mert ha víszintesen állítod a telót helyrejön a kép, a jobb amikor kiírja a webkamera nem található.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6613 üzenetére
Aztaaaa...és mire váltottál?
-
bnoe
tag
Nekem is hasonló gondom van, kilépek a fényképek, camera alkalmazásból és akkor sem mindig engedi csatolni, mail, fb messenger és viberen is fennáll ez a bajság, sajnos ezek mellett skypeon nem hallanak rendesen, és sajna telefon híváskor is az első egy percben mindenki panaszkodik, hogy nem hall jól, aztán kb egy perc után vmi mintha beállna és akkor ok....valakinél hasonló?
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6438 üzenetére
Insider vonalon vagy te is ?
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #6429 üzenetére
Na ezt 10bol egyszer-kétszer tapasztalom, az segít ha új lapon indítom a böngészőt, nem a megnyitott lapon keresek rá vmi másra...
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6425 üzenetére
Beállítások ---frissítés és biztonság---majd windows insider program...és ott az insider preview...én is ezen a vonalon vagyok az elég biztonságos. Miután insideres lettél kapsz utána emailt, majd pár nap és jön a frissítés...ha nem jön be akkor simán visszaléphetsz, akkor meg ugyanott leiratkozol és az első hivatalos nem insideres frissítéskor kapod a sima windowsos frissítést. Én már voltam egyszer insideres, visszamentem sima wp10re aztán most kb két hete megint visszaléptem. Van egy olyan érzésem, hogy egy egy kicsit jobb insideres vonalon. Mintha gördülékenyebb lenne ...nincs mit vesztened ha felteszed😉
-
bnoe
tag
http://www.windowslatest.com/2017/08/09/existing-windows-phones-may-soon-become-completely-irrelevant/
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6407 üzenetére
Az enyém újra is indult csak úgy telefon beszélgetés közben 😀 az enyém is original MS frissítés ezek szerint.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6362 üzenetére
Megpucoltam kívűlről gyanítom a microsoft felirat felett van a közelségérzékelő, bár nem esküszöm meg rá, soft resetet is kapott... most ok. 🤗
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6340 üzenetére
Na pont ez volt a bajom nekem is kb 2 hónapja, csak kézi beállítással ment 2g re állítva, kikapcs bekapcs és utána kapta meg a hálózatot...nekem most a gps nem megy...
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6321 üzenetére
Most nekem sem csinálja ok a hívás fogadás is, csak anno a symbianon is app leépítés mellett a hívásfogadás is random módon kivitelezhetetlen volt...engem a gps idegesit ma sem ment nem találta hol vagyok...a célra, útvonaltervezésre kiírta keress neten...na rz felidegesített ma rendesen bevallom....
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6317 üzenetére
Igen egyetértek skype, viber whats up ezeket mind használom és működnek még, pont ezért maradok is még amíg használható...a fotózás is ok, de azért követem az eseményeket, pont ezért nézegetem az infot mi legyen az utódja galaxy s7 iphone 6s...ezeket nézegetem, míg váltani fogok addig esik az áruk ezeknek is...amúgy indider preview állítólag elérhető és használható marad még egy jó ideig, ezt olvastam valahol nemrég...úgyhogy ketten még tuti maradunk a fórumba egy ideig...😎
-
bnoe
tag
válasz
Janó1999 #6314 üzenetére
Engem ismét meggyőztél én is húzom még a váltást de 6s lesz az utód, nekem segített az általad leírtak. Nem akarok keresgélnie a neten, hogy kell megoldani a buggot csak használni akarom a készüléket, mindettől függetlenül kb egy évet szeretném nyüstölni a készüléket kiderül sikerül vagy elmenekülök mint sokan mások. De szomorúan látom hogy ugyanaz a story mint az n8 és a symbiannal, miután kijelentették hivatalosan a leépítést nagyon gyorsan behalt az okos funkció és idegesítően sok lett a hiba pld nem tudtam felvenni a hívnak hiába nyomtam bármit is....nagyon hasonló a történet...☹
-
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6194 üzenetére
Azért priviben leírhatnád mi volt ami idegesített benne, én is várok még váltásba a nokia xiami házasságot kivárom, úgy tűnik zeiss optikás lesz az új ketyere 😁. Na meg megjelenés után még csak egy évet kell várnom, és akkor majd meg is vehetem.addig meg szorgos gyűjtögetésbe kezdek.🤣
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #6190 üzenetére
Edge plusz perfect reader jó ötlet működik köszi😁. Nekem hogy nem jutott eszembe....
Na de androidos huawei tableten t10, azon simán megy a gyári pdf, minden visz villámgyors...ez elszomorít kicsit...na azért tudhatná a.lumia, de hátha frissítik a xodot...és menni fog -
bnoe
tag
válasz
sum-blink #6186 üzenetére
Kikapcs bekapcs, vagy soft reset után nekem is felkínálta a hiba javítási lehetőséget és nálam is megoldotta a gondot.
Más nem tud vki olyan pdf reader appot ami oldal, fejezet és kifejezés szerint is keres, és két vagy annál több könyvet is bír. Xodo nem megy sajnos appre kattintva kilép, pedig azt kedveltem nagyon de kb egy hónapja nem megy, a perfect pdf reader csak egy könyvet bir el csak, ha másodikat kinyitnám akkor kilép az appból.köszi
-
bnoe
tag
Ha vkinek nem menne a camera app, sem a dedikált gomb ( kidob kezdőképernyőre ) akkor egy sima ki-bekapcs helyrehozza a gondot, utána jól működik.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #6028 üzenetére
Köszi a tippet.
-
bnoe
tag
Aztaaaa....nem semmi, 😀😁 szerintem direkt csesztetik az embereket, de komolyan, én ezt mesébe illően így képzelem: valahol van egy számláló hányan használnak még wp10et, aztán két manusz szórakozik, ki tud nagyobb galibát okozni, és hányan hagyják ott a rendszert, aztán írnak egy jókora cikket milyen új project lesz neon vagy creator vagy akármi, közbe jókat röhögnek ha ezt még vki beveszi. Esti mesének vége ahogy az MS is The end. 🤣
U.I. Én meg ezzel a gyönyörű piros mozos hátlapos lumiával leszek az utolsó mohikán (né)😝
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5985 üzenetére
Ok kipróbálom.
-
bnoe
tag
Na nem az sd a ludas sajnos, mai fényképezéskor a camera app ezt a hibakódot dobta ki :error 0xa00f4271 (0x8007139f) . Nem engedett fényképezni csináltam.egy screenshotot róla, aztán visszanyíl és utána tudtam használni. Nincs gari rá.
-
bnoe
tag
válasz
Sztyepadzso #5979 üzenetére
Igen, úgy semmi gond nincs. Bizti az sd kártya ment meg sajnos☹ . Úgy döntöttem inkább nem veszek új sd kártyát bele, nem tudom más hogy van vele de az utóbbi időben nagyon forrósodik a telefon töltés közben, még a képernyő is forró, szerintem ez se tehet jót az sd kártyának. A segítségetekkel most már látja a pc a telefont...majd letöltögetem.
-
bnoe
tag
Köszi a válaszokat, szóval egy új sd kártya vásár elé nézek, esetleg javaslat milyent vegyek? ... Ami esetleg másnak bevált?
Szerintetek formatálás segíthet esetleg vagy ennek a kártyának már annyi ? -
bnoe
tag
válasz
#09819904 #5972 üzenetére
Jaj pszihiáter dugulj már el a beszólásokkal, csak azt akartam mondani, hogy márkás sd kártya van benne, nem no name amire 64gb van írva és reálisan csak 8gb...de szerintem a többiek értették, neked meg a köszi a beszólást hidd el most jobb lett ettől, azóta egy kép se csesződött el...😋
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5969 üzenetére
De mitől sérült?, ez egy 100€kártya, márkás, nem volt leejtve stb, kétszer volt kivéve a telefonból?...telora mentem most a képeket, megnézem este laptopon, hogy viselkedik a sérült kép....Pont az sd kártya és fotóképességeiért lett ez a teló...pont helyrejött a camera, kisárgultunk, most meg az sd kártya....aaaah 😔 . Este ha sikerült leüríteni a pcre még írok mi lett.
-
bnoe
tag
Minden nap amikor visszanézem az aznapi vagy tegnapi fényképeim egy egy kép így jár.....eddig nem volt ilyen gondom, rögtön fényképezés után megnyitva nincs gond , egy párszor megnyitom utána ilyen.lesz, de mondjuk 10ből kb 1 kép. Samsung pro 128 gb kártyára vannak mentve, kb 2 hónapja volt formatálva a kártya a telóban, kb 110gb szabad.
Ötlet, mi ennek az oka, esetleg tipp megoldásra? Köszi
-
bnoe
tag
válasz
#09819904 #5955 üzenetére
Ja használom is a vibert, néha megszakad de amúgy egész jól használható az utóbbi időkben, a whats up stabilabb, csak a family idősebb generációja akinek Pcje van , azokkal csak skypeon tudok dumálni....meg hát a családban több mindenkinek van wp Nokiája, azért az 1020on kicsit fájt, hogy skype se lesz...de ja van egyelőre más app amin lehet beszélni...
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5950 üzenetére
Igen, a.wp 10.csak a messageing összemosás szűnik meg, azt sose használtam, de azért bánom, hogy a párom 1020án megszűnik a skype 🤔
-
bnoe
tag
Skype is beint 😁 https://m.windowscentral.com/skype-windows-phone-rt-and-tv-be-retired-july-1
-
bnoe
tag
válasz
ZavaBalazs #5935 üzenetére
😀 ezen a hozzászóláson jót nevettem, különben nálam is hasonló mailt csak élő csempe mutatja, szalagsáv nem, hiába van beállítva ...pár hete nem megy
-
bnoe
tag
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5911 üzenetére
☹ Én kb 10 óránál tartok két ki be kapcs, roaming ki be, és automatikus ill kézi hálózat keresés....semmi. Pedihg a hatarnál jört sms, hogy üdv...a másik országba. Na mindegy van net...csak idegesít egy kicsit.
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5907 üzenetére
Üdv. Be van mindkettő kapcsolva hely és térkép is, naprakészre frissítve a telón, nem is az sd kártyán. A tetejében külföldön vagyok roaming bekapcsolva és nincs jelem, de a páromnak.igen ....arra gondoltam még, hogy térképet letörlöm és újrateszem, az appot meg a térképeket is. Here mapset is megpróbálom, na de a roamingos gondra ötletem sincs.
-
bnoe
tag
Hát ritkán kell, de ma jól esett volna ha működött volna a gps, a gyári van rajta ....Mátészalka, Nyíregyháza egyiket se tudta, na de ez semmi otthon wifit be, és képzeld úgy sem ismeri fel...vmi ingyenes használható gps nem tudnátok ajánlani, ami persze nem net függő. Köszi.
Ha jól értettem a sygic az fizetős nem? -
bnoe
tag
Most olvastam, hogy 16212 buildet senki ne instalálja, nem csak insidereseknek elérhető hanem sajnos kifutott non insidereseknek is. Ha elkezdi letölteni akkor internet kapcsolatot kell megszakítani, ha meg letöltötte már akkor wdrt. https://mspoweruser.com/microsoft-accidentally-releases-windows-10-mobile-build-which-bricks-your-device/
-
bnoe
tag
Tudtam én, hogy xl kellett volna vennem😀
-
bnoe
tag
Szerintem is ez egy halott platform, amíg megvannak még az alap appok addig kihúzom....de itt lehet olvasgatni egy csomó projectről fele se valósul meg...vagy ha igen akkor jobb minőségben a másik két platformra kidolgozott app gördülékenyebb...most pld a backspace nem megy miközben irogatok...ettől tudok falnak menni ...mindig más jön elő
-
bnoe
tag
válasz
eladogeppc #5692 üzenetére
Szia én azért másztam rá a preview körre mert akadt sokszor a telefon, pld edge nem töltött be, skype ha hívást kezdeményeztem akadt stb. Elméletileg erre a körre azok a frissítések jönnek amelyeket amúgy is megkap az ember ha nem insideres, csak pár héttel hamarabb, vele együtt az előző rendszer hibajavításai is. Elégedett voltam vele. Azért hagytam abba az insiderezést mert a telefont nem ismerte fel a laptop, de mint kiderült ennek semmi köze nem volt az insider vonalhoz, nem insideresként is ugyanaz volt a gond, drive gond volt a laptopon azóta megoldódott. Most nem insideresként a legutolsó frissítéssel is teljesen jól megy. A camerának volt egy ideig, hogy sárgás képeket lő, ez most csak minimális az előzményekhez képest. A fb messenger 12mp alatt nyit csak ☺ , nincs videocall rajta. A whats up ok, viber is, edge is teszi a dolgát, néha belassul telefon ki be kapcs segít nálam. Az elmúlt 1 évben volt többször, hogy el akartam adni...mert pld nem tudtam felvenni a hívásokat, vagy skype kitörölte a skype contactokat most semmi ilyen nincs...a gps a gyárit használom pld...nincs gondom vele de én ezt ritkán használom sok tapasztalatom azért nincs vele...a kijelzője nagyon szép a telónak, nillkin üvegfólia van rajta és egy piros mozo tok, így elég szép minőségi érzetet ad a teló.
-
bnoe
tag
Nálam is frissített az éjjel, de nem vettem észre érdemi változást, és ezt most pozitívnak könyvelem el. 😉
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5668 üzenetére
Nálam is lefagyott pár csempe ki bekapcs megoldotta, más minden ok, még a skype se figurázott☺
-
bnoe
tag
Jaj de jó, hogy megint szapuljátok egymást...
-
bnoe
tag
válasz
turbulencia8 #5610 üzenetére
Nekem bejött a mozos hátlap, nem csúszik valóban, igazi prémium feeling. 😁 és cserélhető is.
-
bnoe
tag
Na srácok én mindent úgy csináltam ahogy mondtatok windows recovery letöltve, futtatva, pc újraindítva. Hiba üzenet ugyanaz maradt. Most megint idegesít ez a gond, más laptopnál is ugyanaz a problem ugyanaz a hibakód. Ha ezen túl akarok lépni akkor gyári visszaállítás és mindent újratelepítek ugye?
-
bnoe
tag
válasz
#09819904 #5579 üzenetére
Használtam a one driveot is csak hármas példányban jelent meg egy kép, biztos voltam benne egy a dng, egy a jpg, egy meg a one drive...be is állítottam szépen, hogy a one driveon ami van ne mutassa na de a következő ki be kapcsnál már öt kép volt....megbolondult így meg rohamosan foglalta a memóriám sajnos ... Egy hosszabb hétvégén máris memória nélkül maradtam, akkor még a laptop simán felismerte a telót, ez tavaly májusi júniusi gondom volt. Utána olvastam angol fórumokon sokan jártak így, szóval vettem egy 128gb sd kártyát. Akkor agyvérzést akartam.kapni, hogy kiadtam ennyi pénzt a telóra, skype nem ment, viber akadt, whats upon nem volt hívás lehetőség. Azóta hozzászoktam ez a rendszer ilyen...még nem váltok, a készüléket sajnálom, mert jó kis teló lehetne, de a rendszer csupa meglepi, de majd te is tapasztalod majd...néha szupin megy néha meg kinyitsz egy ablakot a böngészőben 75% elfut a kék csík aztán megáll és percekig semmi. Telefon ki be kapcs aztán megy...de sorolhatnám...mindig más jön elő engem ez idegesít a legjobban...skype ment aztán befrissítettek egyet, nem volt összeszinkronizálva a névjegyzékkel aztán mégis összes telos névjegyzékem a skypeon skypeosak meg sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest