- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
válasz
Francia91 #7204 üzenetére
Szia!
Én is ezt vettem az enyémbe és innen ez év áprilisban.Szerintem eredeti és tökéletes vele a telefon azóta is.Mondjuk az eredeti akkumnak sem volt semmi gondja.2 havonta rátöltök az eredetire is.Egyébként,de már volt róla korábban itt szó a fórumban,nem egy erőgép ez az akku a telefon hardveréhez.Esetleg az akku érintkezőinek csavarjain picit húzzál.Állítólag ez is oka az eredeti akkuk gyors merülésének.Ezt egy volt szervízes kolléga említette itt a fórumon kb. 1 éve.
Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
Black&White #7155 üzenetére
Szia!
Miért reseteleted?
WP10 narrator Off:
Press and hold Volume up button aprox. 3 sec and after press windows logo.
Most próbáltam ki.
Ennek működni kellene!Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
Francia91 #7128 üzenetére
Szia!
Én áprilisban vettem bele az eBay-ről az akkut.Ugyanolyan mint az eredeti volt,made in Vietnam felirat,egyéb azonosítók is.A régi,ami januárban volt 2 éves, tökéletesen működött,de tartaléknak gondoltam veszek egyet,pláne 3.000ft-ért.Nekem bejött.Az üzemidő ugyanolyan mindkettővel.1 napot bőven kibír az én használati módommal.Nincs wifi,bluetooth,gps csak ha kell,fértzkönyv,mesenger.Viszont net és telefonálás igen.Így kb 35-40 óra után lesz 15-20%-on.
Nekem a töltés is hasonló.15-20%-ról kb.1,5 óra alatt tölt fel 1A-es töltőfejjel.Vezetéknélküli töltőn ez lassabb.
A túlzott melegedés töltés közben az akku csatlakozói miatt lehet,amiről egy fórumtárs korábban már írt.Ő javította ezeket egy Nokia care-ben.Az akku csatlakozóinak pici csavarjain kell húzni fél, esetleg picivel nagyobb fordulatot és ez megoldódik.
Valószínűleg az újabb akkuknál ezt már megoldották gyártás során,mert nekem az újnál is szorosak voltak a csavarok,mint az eredetin.
Egyébként 2.900mAh szerintem nagyon kevés ehhez a telefonhoz.3.500mAh lenne az ideális.
Jelenleg amire én használom megfelel.A kamerája nagyon jó,mind fénykép,mind videó terén,a kijelző nagyon szép.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
gyurica úr #7051 üzenetére
Szia!
Az elmúlt egy-két évben a Microsoft950 rengeteg frissítést kapott és kap jelenleg is.Utóbbiak már nagyon lényeges változtatásokat nem tartalmaztak és tavasz óta fejlesztés már nem igazán van.
A Cortána is frissült természetesen a 1709-es Fall Creator Update-el idén márciusban.Ez volt WP10-en az idei
utolsó nagy frissítés.
Hasonlóan az iPhon Ios Siri-éhez ez is elsősorban csak angolul tud,de át kell a nyelvet hozzá állítani,ha jól emlékszem.Igaz van egy éve is,hogy nem használtam.
Ha tudsz angolul,akkor beszélj hozzá,ha nem akkor nem veszed hasznát!
Alap dolgokat,mint What's the time please?,What's weather my actual position? ect. megválaszol.Nyilván az USA-ban nagyobb haszna lenne.
Hirtelen ennyit tudok mondani.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
sum-blink #6809 üzenetére
Szia!
Elfogadom a Te álláspontod.
Viszont én másként látom,mivel van iPhon6S telefonom,ami ugye ugyanakkora,mint a te sima iPhon6-d és van L950 telefonom is.
Nekem sokkal nagyobb a kijelző ránézésre is.Nem csak azzal a számbeli 0,5"=12,5mm,hanem valósan.
Nem egy kategória számomra,függetlenül az L950 jelenlegi piaci helyzetétől és platformjától.Üdv.István
-
mistvan68
tag
válasz
ody7707 #4536 üzenetére
Szia!
WDRT-vel rakd újra a telót,de a terület és nyelv US legyen!(Pc kell hozzá,minimum Win7!)
Aztán tölts le egy rádió alkalmazást pl.Radio Fm phone nekem bevált!(Nyolc adót be lehet rá programozni.)
Aztán fülest rádugod és rádió próba.
Majd visszaállítod a nyelvet és területet magyarra és frissíted a teló szoftverét wifin a legújabb buildre,ha kell!
Én így csináltam és tökéletesen működik. A registry-s módszer nekem nem működött.
Ha hangerőt állítasz megjelenik a gyári app is és látod az adó adatait.Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új oprendszer, új funkciók, új lehetőségek, új csúcsmodell. De az új ablak mellett még bemásznak a bogarak, bőven kell dolgozni a szigetelésen. Az viszont már látszik, hogy ha összeáll, akkor nem lesz rossz.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest