Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz Tottalino #1027 üzenetére

Csak részben van igazad.
    Ha a 950-et kellene eladnom nagy gondban lennék én is... sokat kellene hazudnom. De van az a jutalék, amiért hülyeséget terjeszt az ember... de itt tényleg nem kellene. De WP fanatikusok... mint én is... megveszik... ha van pénzük rá... Én is meg fogom... bár most az Iphone 5SE egy kicsit elbizonytalanított... ;) De ez az én bajom....

A W10 is jó lesz... egyszer. Ez nem kérdés. Voltak kevésbé jól sikerült droid verziók és voltak még rosszabbul sikerült droidos gyártói implementálások is egy-egy verzióból. (pontosabban gyártói optimalizálás helyett, gyártói szopórollerezés lett)
    Tehát nem írnám a W10et sem. De belátható időn belül ez a platform linux szerűen megmaradt egy kisebbség játékának. Pedig nagyon jó alsó és közép telefonok vannak... Ebben igazad van.... Továbbá van az a kevésbé app függő réteg akinek ezek tökéletes választások... többeknek ajánlottam.... főleg idősebbeknek és egyszerűbb helyzetekre. Tuti jól jártak vele. De a drágábbak valóban nem érik meg a pénzüket. Egy blackberry fant sem lehet meggyőzni semmiről, ahogy egy Iphone fan-t sem. :D Engem sem... de nem terjesztem én sem a 950-es igét... mert sajnos nevetséges lennék... egyébként joggal.
    A 950-es árért több más -szerintem főleg az alkalmazások terén összehasonlíthatatlanul(!!!) jobb megoldás jöhet szóba.... és ezen rövid távon a W10 sem fog változtatni... akkor sem, ha jó lesz egyszer és akkor sem, ha a 950 egy hibátlan, tartós készülék lesz... és egy Mozó-val talán még szép is.

Hibázott az MS 2 téren is. Kritizálható új OS-el adta ki + ezért a pénzért a szakma szerint gagyi anyaghasználattal... De ez utóbbira van legalább megoldás. Nem kell elismert elemzőnek lenni ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy ez a telefon nem fog hozzájárulni a W10 terjedéséhez... (jajj de udvariasan fogalmaztam... :B ) még a WP-n belül is réteg telefon lesz... pedig más márkáknál a zászlóshajók zajos sikert hoznak és róluk ír a sajtó... Itt erről nem lesz szó... Ezek tényleg tények... sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák