Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #38 üzenetére
2010 augusztus utani kommentjeimet olvasd el, szerintem mindent leirtam, amit az egerrol tudni erdemes.
-
nyunyu
félisten
válasz
[O]-[C]-[B] #36 üzenetére
Mióta nem gyárt az MS minőséget a perifériák mezején?
Ebben a cikkben emlegetett Explorer Mouse egy kalap kaki, es akkor most nagyon finoman fogalmaztam.
Itt nagyjabol osszeszedtem, mi a bajom vele.
-
[O]-[C]-[B]
tag
Ezen jót nevettem.
Mióta nem gyárt az MS minőséget a perifériák mezején?
2001-ben amikor mindenki a golyós egereket gyártotta és a Genius optikai egere volt az egyik első az Ms intelliMouse 1.0 és 1.1a 4x akkora hatékonyságú optikát hozott, nem véletlen, hogy a Counter-Strike/UT játékosok 99%-a azt használta és akkori fizetések mellett (~50-70k) az emberek 12 ezerért is megölték egymást a boltok előtt.
Hozhatnám ezen egerek továbbfejlesztéseit: az Explorer sorozat tagjait, vagy billentyű vonalon a natural keyboardot vagy a Lifecamet, ami először mutatta be a HD és HD+ felbontást.Pont ellentétesen gondolom, a Logitech cuccok vannak túlárazva és túlhypeolva, miközben a felső kategóriás egereik (~30k körül) semmivel sem pontosabbak, mint egy ilyen egér, ami harmad annyiba kerül. Talán annyival tud többet, hogy ebből nincs WoW: Lich King edisön, meg 29376 mmo gomb és nem kell telepíteni a Logitech bloatware-t hozzá.... Ez egy minimál dizájnos egér, ultrapontos optikával, és könnyen kezelhető, egyszerű szoftverrel.
Az előző 12 évben mindig Ms egerem, kamerám és billentyűm volt, egyszer vettem egy MX500-at és 2 hét után vaterán landolt, mert: lejöttek a tappancsok az első héten (funC padom van) sebaj ragasztottam újat, de nem vagyok vasgyúró, hogy tonnákat mozgassak meg egy 3-4 órás gépezés alatt. Egy elhibázott, nem központi súlypontú egér volt aminek a tervezője, az egyszerű fizikával sincs tisztában. Tény, hogy optikailag a Logitech egerek pontosak, és felveszik a versenyt az Ms egerekkel, de ergonómiában és használhatóságban közel sem.
Egyébként, pont a korodnál fogva sem vártam volna el, hogy ilyen fitymaszöveget elnyomsz egy olyan termékre, amit valószínű komolyabban ki sem próbáltál.
-
9CS
senior tag
Igen, én
Esetleg ha valaki érdeklődik, amiket nem találtam meg róla mikor gondolkodtam a vásárláson:
- Az elem benne normál tölthető elem 1 darab AA, így tölthetjük a hozzá adott kis töltővel, vagy külön, nem lesz gond régi elöregedett akkuval.
- Az elsőre rémítő „extra” a fényjáték, csak bekapcsoláskor van. (Az egér lekapcsol egy idő után, hogy ne pazarolja az energiát.) Ami annyit tesz, hogy a lógó és az egér alja kéken világít kicsit, aztán abbahagyja ezt a vagizást.
- Fogásra nekem nagyon kényelmes, eddig is MS egerem volt.
- Az adóvevő tényleg nagyon kicsi, egy darab plusz kábel sincs, ha a töltőt nem tesszük ki mellé.
- A töltőt nem USB helyre kell dugni, rendes villásdugó van rajta. -
9CS
senior tag
Használ Valaki ilyen egeret? Megérett a cserére a régi eszközöm.
A normál méretűvel szemezek.
-
^Clown
addikt
Nagyon szemezgetek a Microsoft Explorer Mini Mouse-szal, de 12K-t nem tudom rááldozni. És ugye ott van ellenfélnek a VX Nano, ami szintén nem egy gyenge egér.
-
Aygor
tag
Szerintem jól néz ki.... de inkább maradok a jó öreg G7-nél
-
LonGleY
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Mit? Minőséget. Csak sajnos ez az, amiben visszafele haladunk, lásd a mellékelt ábrákat. A Logitech MX optikájánál nem kell jobb, ezért a szóban forgó hír megmarad a kizárólag marketing fogásokban.
-
craine12
tag
Nem, de vagy nem használok gyári szoftvert sem, hanem csak az OS-be beépítettet (MS Explorer 3.0), vagy nem vágom a másik szoftverét annyira (MS Habu). Amúgy biztos nem lenne nehéz. Ha tudnám, nem kérdezném, illetve ha lenne lehetőségem, megnéztem volna magamtól, de nem otthon vagyok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem (csak) marketing a dolog, mert valóban mennek az egerek piacán is a fejlesztések. De mond meg nekem őszintén. Mi a kénköves lószart lehet egy egeren fejleszteni az optikán kívül?? (hogy stílusoddal éljek)
A formavilág ízlések és pofonok. Azt konkrétan fejleszteni nem lehet. A variálható súly is ugyanez. A bevonatot már fejlesztették. Van antibakteriális, izzadásgátló, és még illatos is. A görgőt is fejlesztették. Ott van még a teflon, de azon (a pro-kon) már sokat nem lehet javítani. Marad az optika.
-
BemAnyó
senior tag
Remélem, adaptál -ják ezt a technikát más egerekbe is, pl az intelimouse -ba
-
LonGleY
veterán
Baromi rondák egyébként, igazi stílusmentes kivitelek, alászart kékfénnyel.
A tecsóhoz szokott szemeket vonza, nem vitás. A marketinges őrületet
mindig meg tudták lovagolni, most épp a blueray jött kapóra.Aki nem tudja heti egyszer lesöpörni az egérpadjáról a port, vagy akár ritkán
kimosni ha textil, az ne szarjon a gatyájába, mert az is úgy marad (viszont
mihamarabb védesse le e csodás "új" technológiát). -
Devid_81
félisten
A kék fény tényleg jobb a pocoknak!
Én csak a kék mániám miatt cseréltem ki az egérkémbe a ledet és érdekes módon jobb lett...pedig csak esztétikusabbat akartam!Kék lézer?
-
TESCO-Zsömle
titán
márvány vagy gránit felületen működésük bizonytalanná vált
Hát igen! Szarozik is a gyémántberakásos aranyegerem lázeroptikája itt a márványasztalon...
shteer: A felhasznált fény kevésbé érzékeny a porra és a koszra, szinte jelveszteség nélkül hatol át rajtuk.
Ezek szerint az asztallapon is...
-
törölt tag
válasz
Hedgehanter #5 üzenetére
Haat, remelem Oliverda es Vaniliasronk ezt nem olvasssa.
-
craine12
tag
Az MS egerek mindig is szépek voltak, ahogy ezek is.
Valaki meg tudná mondani, ez a többi 5-gombos egérre is igaz-e (mármint a Flip3D és társai), mert még sokáraérek haza, hogy ki tudjam próbálni, és érdekelne. Vagy amúgy is csak a saját illesztőprogramjukkal (Intellipoint vagy mi) megy?
-
^Clown
addikt
Nagyon szép egerek!
A GPS-es ötleten meg jót mosolyogtam
-
Bordoi
őstag
A felső egeret szívesen kipróbálnám, ismervén a Microsoft egereit.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Hedgehanter #5 üzenetére
A házvilágításban meg fordítva.
Egész pofás egerek bár eddig nem láttam kárát, hogy "csak" lézeres egerem van. Nyilván bennem van a hiba.
-
Psych0
őstag
Útálom a microsoftot, de ez tényleg nagyon szép
-
Chrys_
addikt
" A felhasznált fény kevésbé érzékeny a porra és a koszra, szinte jelveszteség nélkül hatol át rajtuk."
Akkor ez most fény vagy ultrahang "kék színezéssel"?Ez nem valamiféle veszteség nélküli visszaverődés lenne?
-
tomi_mod
aktív tag
Gps
Jó ötlet!
Valami hasonlót hallottam már, de ott egy rádiós mozgásérzékelős toll volt a kütyű.
Ahogy mozgattad íráskor azt érzékelte és rádiójelen továbbította, a központban pedig lehetett látni ahogy a gépen folyamtosan megjelenik valami bejelentási nyomtatványon... -asszem valami rendőrségi újítás volt. talán Discoveryn láttam -
Muton
addikt
tényleg valószínű, h az aktuális vezető lakberendező által megálmodott dolgozószobába elhelyezett felbecsülhetetlen értékű antik márványasztalra kirakja a valaki a piros teszkós egérpadját. ennyi erővel linkelhetnél ming vázához művirágot, meg pc-házra való csipketerítőt is
- -
simonzé
addikt
válasz
Hedgehanter #5 üzenetére
Bratyóm vagy háom éve használja az egyik gyógyszert reklámozó egeret. Kéken világít a led abban is, bár az csak sima 400DPI-s egérke lehet.
Ezek a patkányok csodaszépek.Akinek baja volt a márványon/grániton történő használattal annak adnék egy tanácsot:
Temetőben ne használják a gépüket. -
Hedgehanter
őstag
Blue eger, Blue ray... Ugy latszik a kek ero jon elo a pirossal szemben..
-
shteer
titán
válasz
Illusion1010 #1 üzenetére
ezek tényleg szépek
tetszik
de ugye nem lebegnek, hogy ilyen jól kiszűrődik a fény alóluk
vagy neonozva vannak?
-
Stiky
senior tag
Tetszenek.
BlueTrack... A következő lépés mi lesz?
GPS által pozícionált egér?!
Az már tényleg minden felületen műxik majd. -
Illusion1010
senior tag
Szép egérkék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A speciális kék fénnyel működő optika szinte minden felületen működik.
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest