Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [O]-[C]-[B]

tag

válasz LonGleY #30 üzenetére

Ezen jót nevettem. :) Mióta nem gyárt az MS minőséget a perifériák mezején?

2001-ben amikor mindenki a golyós egereket gyártotta és a Genius optikai egere volt az egyik első az Ms intelliMouse 1.0 és 1.1a 4x akkora hatékonyságú optikát hozott, nem véletlen, hogy a Counter-Strike/UT játékosok 99%-a azt használta és akkori fizetések mellett (~50-70k) az emberek 12 ezerért is megölték egymást a boltok előtt.
    Hozhatnám ezen egerek továbbfejlesztéseit: az Explorer sorozat tagjait, vagy billentyű vonalon a natural keyboardot vagy a Lifecamet, ami először mutatta be a HD és HD+ felbontást.

Pont ellentétesen gondolom, a Logitech cuccok vannak túlárazva és túlhypeolva, miközben a felső kategóriás egereik (~30k körül) semmivel sem pontosabbak, mint egy ilyen egér, ami harmad annyiba kerül. Talán annyival tud többet, hogy ebből nincs WoW: Lich King edisön, meg 29376 mmo gomb és nem kell telepíteni a Logitech bloatware-t hozzá.... Ez egy minimál dizájnos egér, ultrapontos optikával, és könnyen kezelhető, egyszerű szoftverrel.

Az előző 12 évben mindig Ms egerem, kamerám és billentyűm volt, egyszer vettem egy MX500-at és 2 hét után vaterán landolt, mert: lejöttek a tappancsok az első héten (funC padom van) sebaj ragasztottam újat, de nem vagyok vasgyúró, hogy tonnákat mozgassak meg egy 3-4 órás gépezés alatt. Egy elhibázott, nem központi súlypontú egér volt aminek a tervezője, az egyszerű fizikával sincs tisztában. Tény, hogy optikailag a Logitech egerek pontosak, és felveszik a versenyt az Ms egerekkel, de ergonómiában és használhatóságban közel sem.

Egyébként, pont a korodnál fogva sem vártam volna el, hogy ilyen fitymaszöveget elnyomsz egy olyan termékre, amit valószínű komolyabban ki sem próbáltál.

• M@trixfan

addikt

válasz LonGleY #26 üzenetére

Ez tényleg annyira ronda, hogy simán megveszem a Mac-em mellé. Már ne is haragudj, de a Microsoft perifériák mindig eléggé rendben voltak. Inkább gyártanának kizárólag hardvert! :P

• TESCO-Zsömle

titán

válasz LonGleY #26 üzenetére

Nem (csak) marketing a dolog, mert valóban mennek az egerek piacán is a fejlesztések. De mond meg nekem őszintén. Mi a kénköves lószart lehet egy egeren fejleszteni az optikán kívül?? (hogy stílusoddal éljek)

A formavilág ízlések és pofonok. Azt konkrétan fejleszteni nem lehet. A variálható súly is ugyanez. A bevonatot már fejlesztették. Van antibakteriális, izzadásgátló, és még illatos is. A görgőt is fejlesztették. Ott van még a teflon, de azon (a pro-kon) már sokat nem lehet javítani. Marad az optika. :U

Új hozzászólás Aktív témák