Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
Ezen jót nevettem.
Mióta nem gyárt az MS minőséget a perifériák mezején?
2001-ben amikor mindenki a golyós egereket gyártotta és a Genius optikai egere volt az egyik első az Ms intelliMouse 1.0 és 1.1a 4x akkora hatékonyságú optikát hozott, nem véletlen, hogy a Counter-Strike/UT játékosok 99%-a azt használta és akkori fizetések mellett (~50-70k) az emberek 12 ezerért is megölték egymást a boltok előtt.
Hozhatnám ezen egerek továbbfejlesztéseit: az Explorer sorozat tagjait, vagy billentyű vonalon a natural keyboardot vagy a Lifecamet, ami először mutatta be a HD és HD+ felbontást.Pont ellentétesen gondolom, a Logitech cuccok vannak túlárazva és túlhypeolva, miközben a felső kategóriás egereik (~30k körül) semmivel sem pontosabbak, mint egy ilyen egér, ami harmad annyiba kerül. Talán annyival tud többet, hogy ebből nincs WoW: Lich King edisön, meg 29376 mmo gomb és nem kell telepíteni a Logitech bloatware-t hozzá.... Ez egy minimál dizájnos egér, ultrapontos optikával, és könnyen kezelhető, egyszerű szoftverrel.
Az előző 12 évben mindig Ms egerem, kamerám és billentyűm volt, egyszer vettem egy MX500-at és 2 hét után vaterán landolt, mert: lejöttek a tappancsok az első héten (funC padom van) sebaj ragasztottam újat, de nem vagyok vasgyúró, hogy tonnákat mozgassak meg egy 3-4 órás gépezés alatt. Egy elhibázott, nem központi súlypontú egér volt aminek a tervezője, az egyszerű fizikával sincs tisztában. Tény, hogy optikailag a Logitech egerek pontosak, és felveszik a versenyt az Ms egerekkel, de ergonómiában és használhatóságban közel sem.
Egyébként, pont a korodnál fogva sem vártam volna el, hogy ilyen fitymaszöveget elnyomsz egy olyan termékre, amit valószínű komolyabban ki sem próbáltál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A speciális kék fénnyel működő optika szinte minden felületen működik.
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP szerverek áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest