- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Sziasztok! Van két Asus AC-66U_B1 routerem.
Az egyiken (R1) PPPOE csatlakoztam a telekom hálózatára, a másikat (R2) pedig vezetéknélkül AiMesh kapcsolattal bevontam a hálózatba (menüben 5GHz-en keresztüli csatlakozást ír). A belső wifi hálózat 2,4 GHz és 5 GHz szépen dolgozik mindkét routeren. Az R1 routeren bekapcsoltam a 2,4GHz-s vendég wifi hálózatot (erre szeretem felcsatlakoztatni a smart eszközöket) viszont úgy tapasztalom, hogy az R2 router nem sugározza a vendég hálózatot (azaz ha a ennek a hatósugarában vagyok akkor a belső hálózat mindkét SSID-jét megfelelő erősséggel látom viszont a vendég hálózaté nagyon gyenge vagy már nem is látszik)
A kérdésem az lenne, hogy a Mesh hálózat képes-e a vendég hálózatot is továbbítani a belső hálózat mellett? Ha igen akkor ezt külön be kell állítanom valahol vagy én rontottam el valamit a hálózat felkonfigurálás során?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvaniak elegáns, sok extra funkcióval felszerelt Wi-Fi 5-ös rendszerét próbálhattuk ki otthon.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest