Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
válasz
remike55 #865 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de miért is baj neked mint végfelhasználónak hogy csak 20% az áfa az eustockos áron?
Szvsz nekem mint végfelhasználónak az ár a fontos, hogyha olcsóbban hozzá tudok jutni és még a garancia is esetleg szempont (magyar és nem kínai gar.) akkor teljesen hidegen hagy hogy mennyi áfa van rajta. -
tonerz
aktív tag
Megválnék szürke makulátlan másfél hónapos eustockos Note2-től.
Akit érdekel keressen privátban. -
tonerz
aktív tag
Meglepődnék ha az edigitalos ázsiai lenne.
-
tonerz
aktív tag
Két nappal ezelőtt katapultált kb 50 centi magasról kőre ráadásul pofával landolt, semmi baja nem lett.
Egy ultra vékony szilikon tok és tempered glass van rajta, de az is megúszta karcok nélkül, bár gyanítom ebben nagy szerepe volt a toknak, mivel kb 1mm-el a kijelző fölött van a széle. -
tonerz
aktív tag
Kb 2 hete használok egy ezüst international verziót, és megvagyok vele elégedve.
Akik a hardver miatt morognak, ezekkel a játékokkal teszteltem: Epoch2, Modern combat5, Real Racing 3, Sine Mora, mindegyik játék élvezhetően futott.
A hangminőség elfogadható volt, mindaddig amíg nem állítottam helyre engineer menüben, így viszont egy jó füles és power amp társaságában, szépen megfelelő dinamikával és térrel szól, semmivel sem gyengébb/rosszabb mint anno a redmi note 4G-m.
A fizikális gombtól kicsit fáztam, de mára már megszoktam, sőt mondhatni megkedveltem
A Flyme elsőre kicsit szokatlan volt, de mostanra megszoktam, bár a korrektséghez hozzátartozik hogy egy kicsit "fapadosnak" érzem kinézetre egy miui, vagy emuihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest