Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz hackeeeee #68 üzenetére

and any claimed product keys will be placed on a blacklist with Microsoft Genuine Advantage and Product Activation to prevent against software piracy.

Ez ugyan áthúzott volt, de ez azt jelenti, hogy feketelistára tette őket nem?
    Mondjuk én még egyet sem használtam fel, de 2 office key-t kiadtam, abból az egyiket már biztosan tudom, hogy felhasználták.. :U

Amugy meg nemazért, de mire számított az MS?? Ez olyan mintha egy szálloda kijelentené, hogy most szeptemberig ingyen bemehetsz, és hozzáférhetsz mindenhez.. Hát ott is ki lenne használva szerintem. Ez ugyan ez volt..

Meg itt van ez:
    TechNet-előfizetés

A Microsoft technológiákkal foglalkozó informatikai szakemberek - TechNet előfizetés birtokában - időkorlát nélkül tesztelhetik a Microsoft teljes funkcionalitású szoftvereit (operációs rendszereket, szervereket, Office termékeket), és hozzájuthatnak azon információkhoz és eszközökhöz, amelyek fontosak lehetnek a Microsoft szoftverek bevezetése és/vagy üzemeltetése során. Az előfizetés évente megújítható.

Tehát ha az ingyen reg nem ezt jelentette, akkor ugy mégis mire volt jó? Arra, hogy örüljek, hogy van, de nem használhatom semmire?
    Most oké, hogy nem azért van, hogy látástól mikulásig szedjük le a kulcsokat, de szerintem legtöbb embernek elég volt egy, magának is.. Office-ból se direkt szedtem többet, hanem egyszerre beadott 10-et..

Új hozzászólás Aktív témák