- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
bátran olvashatod,hiszen te irtad.
#448 yetike : "Félre ne érts, nem cseszegetni akarlak, csak felettébb zavaró"
akkor ezt most vissza is irányitanám feléd.
kérdés: kell-e folytatnunk egymás zavarását...[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Bubu79
addikt
válasz akoska07 #451 üzenetére
Az egy felsorolás volt - de az beszédes, ha magadra vetted
---------------------------------------------------------------------------------------------------
A színhőfok állítása is segíthet az új dizájn elviselésében - a melegebb tónusnál az oldal inkább barnás, mint szürkés árnyalatú.
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nagyúr
majd én is irok neked egy felsorolást,kiváncsi leszek meg fogsz-e sértődni rajta
prmcsk már nem mai gyerek a PH-n,és mivel ismerem,nem hagytam szó nélkül...el tudod azt képzelni,hogy böngészel a neten,és minden egyes megnyitott honlap után állitgatod a monitort,mert azt éppen ugy alakitották ki,ahogy kialakitották.
ez abszurd.
eszembe se jutna ilyesmi.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Bubu79
addikt
válasz akoska07 #455 üzenetére
Ezt egyszer kell csak megtenni - és amúgy sem kényszerít rá senki, hogy olyan oldalt böngészgess, ami nem tetszik
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
I_Am
veterán
válasz akoska07 #443 üzenetére
Aha, mert a PH!-t soha nem érdekelte milyen. Nem véletlenül lett a legnagyobb szakmai oldal. Csak úgy, azért mert mindenbe bele lett .....
Na jó ezt szerintem fejezd be, mert akármennyire is magyarázod, hogy nem indulatkeltő a hozzáállásod, megsúgom, hogy az.
Bennem most olyan indulatok keltek, hogy ha nem hagyod abba, akkor pihizni is fogsz, meg arcképet is buksz.
Biztos olyan rossz ez az oldal és fórum, hogy Neked is kínszenvedés volt itt lenni az elmúlt több mint 1300 napban, nem beszélve arról, hogy a tudásod nagy részét is innen szerezted.
Ha már csak ezeket vesszük, akkor egy kis tisztelet kérnék, nem asztalcsapkodást.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
nagyúr
mielőtt bármi rosszat forgatnál a fejedben...és jött rá a válasz is
ugy érzem ott le is zárult.
"Na jó ezt szerintem fejezd be, mert akármennyire is magyarázod, hogy nem indulatkeltő a hozzáállásod, megsúgom, hogy az."
nem értem miért akarod tovább szitani azt a tüzet ami már bealudna..."Biztos olyan rossz ez az oldal és fórum, hogy Neked is kínszenvedés volt itt lenni az elmúlt több mint 1300 napban, nem beszélve arról, hogy a tudásod nagy részét is innen szerezted."
ha olyan rossz lenne a fórum,akkor nem töltöttem volna el itt annyi időt.
elég aktiv vagyok ezen az oldalon.
pont az a rossz,hogy itt töltöm a fél életemet és ezt teszik azzal amit szeretek.
nem támadni kellene,hanem megoldást keresni arra,hogy ne akarjanak elmenni a PH-ról azok az emberek,akik tényleg-valóban-aktivan "itt élnek".
és az elég nagy baj lesz,ha nem fog számitani akár 1 ember is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
vkik biztosan láthatják hogy hova,hányan lépnek be.
sokan nem a PH-ról lépnek már be,hanem logout-ról.idéznék:
"nem értem miért akarod tovább szitani azt a tüzet ami már bealudna..."Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kulerr
őstag
sokunkat zavar higgyétek el csak van aki szól van aki nem....kb 10 emberrel beszéltem erről és nyolcat zavar sajnos. Sokan hangot is adtak itt is ott is, persze vagy figyelembe van véve vagy nem, de egy tény a PH-n én is max 10-15 percet tudok lenni folyamatosan pedig nem vagyok szemüveges sem, öcsém egyszerűen 2 perc után adja fel azaz a logout-ot használja ahogy én is ha tehetem,és remélem az nem fog megváltozni...
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Mióta megváltozott a fórum azóta itt ülök előtte gyakorlatilag folyamatosan. Első este furcsa volt, azóta nem zavar kicsit sem, sőt logout-ból rossz feljönni...És nem vagyok sem vak, sem értelmi fogyatékos se semmi ilyen.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Lenry
félisten
engem se zavar már.
először világos volt, aztán rájöttem, hogy fullon van a monitor fényereje. most vissza vettem 70%-ra, és tökéletes.
ez a pár nap alatt teljesen megszoktam és mostmár zavar, hogy pl a Logout nincs középenGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
madgie
titán
A Logout-on nem zavar a fél képernyőnyi fehérség jobb oldalt, amihez bal oldalt némi vörös társul, hogy bekeretezze a régi PH! barnát, de az új PH! fórumban zavaró, hogy szürke két oldalt a fehér helyett, középre van rendezve, így kellemesebb a szemnek és a háttérszürkéhez is harmonikusabb, kevésbé erőteljes pasztellbarna társul? Én soha nem írtam a Logout alól, mert a vörös húzza elfelé a szemem.
Vagy a csipetnyi kék és sárga a gond?
-
Lenry
félisten
válasz akoska07 #467 üzenetére
a többség ugy sem mer hangot adni a véleményének.
abba belegondoltál már, hogy azért nem hallatja a többség a hangját, mert esetleg tetszik neki az új design? vagy mert nem érdekli
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kulerr
őstag
de igen persze....de sajnos a PH-s kép most sokkal zavaróbb nekem, és inkább a logout. Esetleg a Logout-t nem lehetne átruházni a régi PH-s ruhába? és mindenki azt használ amit akar, és meg van oldva minden probléma....mindenki saját szájíze szerintit használhatná.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Bocsi én sem szerettem volna személyeskedni . Csak bámulom már ideje az új fórumot és nem zavar kicsit sem semmi, pedig nekem se tetszett mikor megláttam, de megfogadtam adok egy kis időt és láss csodát most már alig emlékszem a régire.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
nagyúr
tanult kollégáktól okosságot meritve...
azt tudnám javasolni,használd bátran a logout.hu-t
csak előtte állits a monitorodon ezt-azt és majd jó lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nhos, ha már itt tartunk. Előre leírom, hogy félreértés ne essék, nincs semmi bajom az oldallal, számra már megfelelő, DE, amit írtak már többen, meg pl. amit ákos is, ez a kék szím ténylegesen nem jó, szerintem sem. Pirossan sokkal jobb lenne, észrevehetőbb, feltünőbb lenne, mert ez a kék, ha folyamatosan, úgymond egyfolytában olvasod a fórumot, szinte beleolvad a szürkébe, nem észrevehető. Én is sokszor átsiklok linkek fölött, mert első olvasásra nem veszem őket észre, hiába félkövérek, és egyéb. (ezt mellegsleg többször is kérdeztem, de nem kaptam rá választ, na de mindegy, lényegtelen.)
Szal, nekem a dizájnal semmi bajom nincs, de ez a kék, ez nem menő, szerintem sem....
Részemről ennyi a vélemény. Aki akar megkövezethez, v mondhat bármit, de ez a véleményem akkor sem fog változni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #473 üzenetére
A régi vörös linkek is képesek voltak nagyon szépen beleolvadni a középbarna háttérbe... Akkor igen sűrűn átsiklottam linkek felett. Ez a kék nekem jobban bejön.
kulerr: Egy dolog hangot adni, esetleg érdemi javaslatokat tenni. És egy másik dolog egy-az-egyben leszarozni mindent. Utóbbi bőven kívül esik a konstruktivitás fogalomkörén.
akoska07: "nem támadni kellene,hanem megoldást keresni" Ezt talán Te magad is fogadd meg, mert pont az ellenkezőjét teszed ebben a topicban az első hsz-od óta. Azaz támadsz.
Akik pedig Logout alól fórumoznak, azon nem mennek el, csak más úton jönnek. Maximum olyan jellegű az eltérés, mintha egy többféle, de egy kézben levő tömegközlekedéssel is rendelkező városban A-pontból B-pontba nem busszal mész el, hanem trolival.
-
Zsolt!!
aktív tag
Hi!
Szokatlan az új desind nekem kicsit összevissza van nehezebben találom meg a dolgaimat de azért maradok hű olvasója a prohardvernek.
-
Matthewsz
aktív tag
Csak átfutottam gyorsan az utolsó oldalt, de a kék szín az valóban nem jó...
Szerintem bizonyított tény, és tapasztalat, hogy a kék egyike azoknak a színeknek, amit az ember szeme legnehezebben vesz észre/olvas el.
Egyszerű példa egy kék műszerfalas VW összehasonlítása egy akármelyik másik, Audi (piros), Skoda (zöld) stb. színezéssel. Lényegesen lassabban tudsz fókuszálni a kékre. -
I_Am
veterán
válasz Kalandor #479 üzenetére
Én pedig a piros Audist.
De összeségében amugy nincs bajom a kék linkekkel sem, én észreveszem őket és nem kell többet keresgélnem mint a piros linkeket korábban. Pedig én ha azt vesszük, hogy aprózok, szinte csak linkeket bámulok.
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ohbaz. Akkor nem szólotam bocs, a magam -1,5 -1,5-ével. Bár sztem kicsit romlottak mostanában. :\
Nha de mint mondtam, én nem vitatkozni akarok ezzel kapcsolatban, csak úgymond, a piros sokkal "kivirít" a sorban, sokkal feltünőbb, észrevehetőbb szín, szerintem, mint a kék. Dehát azért vagyunk itt, hogy megmondjuk a véleményünket.
Véleményem szubjektív...
-
Szabesz
őstag
Nekem spec. tetszik az új design, egy problémám van csak: Opera mini meghal tőle, egész egyszerűen laggol scrollozás közben, míg a logoutos felülettel semmi baja. (Nokia E51, Opera Mini 4.2.13337)
¯\_(ツ)_/¯
-
-
vinistv
tag
Hali. Tök jók a fejlesztések, csak így tovább! Külön piros pont, hogy az apróbb dolgokra is odafigyeltek.
-
-
ercé
csendes tag
digicam rss csatorna van e tervben? esélyes e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs