- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz akoska07 #443 üzenetére
Azt értem, hogy nem tetszik neked semmiképpen sem az új külső, és teljesen képtelen vagy bármiféle alkalmazkodásra változás esetén, de ezt miért kell 20-szor is leírni? Pláne, hogy most már (a finomhangolásnak köszönhetően) egyre kevesebben morognak miatta, és így már egyre inkább úgy néz ki a dolog, hogy a változásokkor kötelezőképp felmerülő, minimális létszámú ellentábort képviseled.
Olyan sosincs, hogy mindenkinek tetsszen valami. Sajnos most te is belecsöppentél abba a csoportba, amelyiknek nemgyerebe, de próbáld lenyelni a békát, és nem azt sugallva véleményt nyilvánítani, hogy ez igazából senkinek nem tetszik.
Tudom, mert tapasztaltam: szar dolog kisebbségként ellenezni valamit, mert általában erősen a nullához konvergál a foganatja, és csak arra jó, hogy hergeld magad, puffogj és indulatokat szülj.
Röviden: ne szarozz, nagyon rosszul mutat, rossz képet festesz magadról, és még nem is konstruktív.
Ha van valami olyan ötleted, javaslatod, ami járható is volna (értsd: nem igényel extrém mértékű változtatásokat, avagy nem az süt belőle, hogy a saját ízlésedet akarod rászuszakolni mindenkire), akkor azokat ejtsd meg kulturált formában. És nem, ne vedd biztosra, hogy mások is jónak látják, amit te annak látsz. Ha olyan a meglátás, úgyis megfontolják.
-
I_Am
veterán
válasz akoska07 #443 üzenetére
Aha, mert a PH!-t soha nem érdekelte milyen. Nem véletlenül lett a legnagyobb szakmai oldal. Csak úgy, azért mert mindenbe bele lett .....
Na jó ezt szerintem fejezd be, mert akármennyire is magyarázod, hogy nem indulatkeltő a hozzáállásod, megsúgom, hogy az.
Bennem most olyan indulatok keltek, hogy ha nem hagyod abba, akkor pihizni is fogsz, meg arcképet is buksz.
Biztos olyan rossz ez az oldal és fórum, hogy Neked is kínszenvedés volt itt lenni az elmúlt több mint 1300 napban, nem beszélve arról, hogy a tudásod nagy részét is innen szerezted.
Ha már csak ezeket vesszük, akkor egy kis tisztelet kérnék, nem asztalcsapkodást.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bluetooth hangszórók
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs