Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prmcsk

addikt

válasz madgie #439 üzenetére

Mindezeket a szememnek mondd el...

A véleményemmel nem vagyok itt egyedül, de nem mindenki ír ugyanezért ide, hogy miért nem azt "nektek" kéne megfejtenetek... :DDD Szerintem nem mernek "valahol, valakinél és valamiért esetleg cinkessé" válni.
    Azt is leírtam, hogy a fiatal szem ezeket a változásokat jobban tolerálja, nem veszi úgy észre, de később viharosan fog eljönni a vámja...

"Megszokni": Mit ? Ez nem a szegénység érzete, ez egy érzékszerv, amit nem lehet becsapni. Ha a sót ezredszer nyalom, akkor is só ízű, hiába mormolgatom közben, hogy cukor...
    Eddig nem kellett szünetet tartanom a nézésben, olvasásban, írásban, most meg csak annyit vagyok fent a PH.-n, amennyi szükséges. Ha ez volt a cél, remekül sikerült...

Amiket eddig írtam az a véleményem és a szememről szólt, remélem leírhattam ?

• prmcsk

addikt

válasz Wolverine #430 üzenetére

Szerkesztés után:

Ezeken én már régen túl vagyok...Évek óta a lehető legsötétebb a monitorom, mint ahogy a tévém is...
    Belinea 10 80 80/21" 1024x768/120Hz

• prmcsk

addikt

válasz akoska07 #428 üzenetére

Tényleg nem off-nak szántam én sem a véleményem...

Mindig értékeltem az újítási törekvéseket és azt is tudom mekkora munka van benne, csak sok a de...

Az itt lévő sok tizen és huszon évesnek fel sem tűnik, hogy mennyire tudja rombolni a szemet egy lehet, hogy divatos, ám rosszul megválasztott színvilág. Ma még nem gondolnak arra, hogy ugyanezekkel a szempárokkal, még le kell rántaniuk átlag 50-60 évet és ennek közepe, vagy vége felé nem biztos, hogy "távcsővel" az orrukon kéne a még hátra lévőt leélniük.
    Tiszta "carpe diem feeling"... :DDD

A P.H. létrehozóinak és működtetőinek meg tisztában kellene lenniük azzal, hogy több százezer szempár egészségéért felelősek és ezt az esetleges szponzor(ok)nak is tudomásul kéne vennie...
    A P.H., a "Magyar internet" talán legnépszerübb oldala. Szerintem pont azzal lehetnének egyediek, hogy messzemenően figyelembe veszik a legfőbb érzékszervünk, a szem védelmét. Ebből kéne "divatot" csinálni, mint ahogy "zöld párti" is vagyok.

Öko PH, vagy zöld PH. címet kéne erőltetni, nem rossz reklám ez ma... :K

• prmcsk

addikt

Sok év óta szemüveggel pécézek. A "régi" színvilág sokkal barátságosabb a szememnek, mert a gyakorlat ezt mondatja velem. Szemüveg ide, vagy oda, ez az "új" színvilág tíz perc után már zavar. És nem kötekedésből mondom...
    Az már csak hab a tortán, hogy egy fórum hsz.-ban miért "bugyikéken" jelenik meg egy link ? Iszonyat zavaró, mert nem találom meg gyorsgörgetéssel, ha valamire emlékből keresek, hogy szó volt róla egy linkben.
    A régi fekete és piros, ordított a különbözőségtől...Én azt mondom: ha valami jó azt ne próbáljuk meg átalakítani...

A P.H.-t 99%-ban olvasni kell, felmérte e valaki a változtatás előtt, hogy egészségügyileg milyen háttér és színkombinációk a legmegfelelőbbek ehhez ?

Ez a fontos és nem a dizájn...

Új hozzászólás Aktív témák