- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Javaslat kérése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új AI gyorsítókat készít Kínának az NVIDIA és az AMD
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Mindezeket a szememnek mondd el...
A véleményemmel nem vagyok itt egyedül, de nem mindenki ír ugyanezért ide, hogy miért nem azt "nektek" kéne megfejtenetek...
Szerintem nem mernek "valahol, valakinél és valamiért esetleg cinkessé" válni.
Azt is leírtam, hogy a fiatal szem ezeket a változásokat jobban tolerálja, nem veszi úgy észre, de később viharosan fog eljönni a vámja..."Megszokni": Mit ? Ez nem a szegénység érzete, ez egy érzékszerv, amit nem lehet becsapni. Ha a sót ezredszer nyalom, akkor is só ízű, hiába mormolgatom közben, hogy cukor...
Eddig nem kellett szünetet tartanom a nézésben, olvasásban, írásban, most meg csak annyit vagyok fent a PH.-n, amennyi szükséges. Ha ez volt a cél, remekül sikerült...Amiket eddig írtam az a véleményem és a szememről szólt, remélem leírhattam ?
-
prmcsk
addikt
válasz
akoska07 #428 üzenetére
Tényleg nem off-nak szántam én sem a véleményem...
Mindig értékeltem az újítási törekvéseket és azt is tudom mekkora munka van benne, csak sok a de...
Az itt lévő sok tizen és huszon évesnek fel sem tűnik, hogy mennyire tudja rombolni a szemet egy lehet, hogy divatos, ám rosszul megválasztott színvilág. Ma még nem gondolnak arra, hogy ugyanezekkel a szempárokkal, még le kell rántaniuk átlag 50-60 évet és ennek közepe, vagy vége felé nem biztos, hogy "távcsővel" az orrukon kéne a még hátra lévőt leélniük.
Tiszta "carpe diem feeling"...A P.H. létrehozóinak és működtetőinek meg tisztában kellene lenniük azzal, hogy több százezer szempár egészségéért felelősek és ezt az esetleges szponzor(ok)nak is tudomásul kéne vennie...
A P.H., a "Magyar internet" talán legnépszerübb oldala. Szerintem pont azzal lehetnének egyediek, hogy messzemenően figyelembe veszik a legfőbb érzékszervünk, a szem védelmét. Ebből kéne "divatot" csinálni, mint ahogy "zöld párti" is vagyok.Öko PH, vagy zöld PH. címet kéne erőltetni, nem rossz reklám ez ma...
-
prmcsk
addikt
Sok év óta szemüveggel pécézek. A "régi" színvilág sokkal barátságosabb a szememnek, mert a gyakorlat ezt mondatja velem. Szemüveg ide, vagy oda, ez az "új" színvilág tíz perc után már zavar. És nem kötekedésből mondom...
Az már csak hab a tortán, hogy egy fórum hsz.-ban miért "bugyikéken" jelenik meg egy link ? Iszonyat zavaró, mert nem találom meg gyorsgörgetéssel, ha valamire emlékből keresek, hogy szó volt róla egy linkben.
A régi fekete és piros, ordított a különbözőségtől...Én azt mondom: ha valami jó azt ne próbáljuk meg átalakítani...A P.H.-t 99%-ban olvasni kell, felmérte e valaki a változtatás előtt, hogy egészségügyileg milyen háttér és színkombinációk a legmegfelelőbbek ehhez ?
Ez a fontos és nem a dizájn...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest