- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ari18
őstag
Szép lett, kicsit szokatlan a főoldal, de szokható.
-
audi100td
nagyúr
Szerintem szép lett az új dizájn
, egyedül az zavar, hogy eltűnt a lap aljáról a menü amivel könnyedén vissza lehetett lépni az adott fórumtémából a hozzátartozó fórumba.
-
Zanik
addikt
Nekem teccik
-
Panther
HÁZIGAZDA
Végre!
-
-
DarkByte
addikt
Boldog új évet
Eddig nekem egészen bejön (és az is hogy a H*S*-ra fordult az ágyú). Remélem hamarosan a Mobilaréna/Logout is követi.
Halkan megjegyzem hogy egyelőre mobil változat nincs, legalább is az Android beépített böngészőjével és Opera Mini-vel sincs különbség.
-
Oliverda
titán
hát...izé... nem gondoltam hogy ennyire megváltozik a színvilág is...
-
Konflikt
addikt
es kesz
-
Konflikt
addikt
naaa: )
-
tzsolesz
nagyúr
1000-ig itt sem állunk meg.
-
-
5... 4... 3...
-
nyomjuk, mint az őrült...
-
én már itt vagyok, panther sehol, pedig alapvetően ő kell az átálláshoz. popcorn bekészítve...
-
toth_janika
őstag
Huhu! Izgulok, de nagyon félek is!
Az az igazság, hogy nagyon nem örülök az LCD TV / Házimozi / stb vonalnak, mert úgy gondolom, hogy a PH! mindig is számítógépes oldal volt. Egy kicsit azt érzem, hogy minél több dolgot belezsúfolni az oldalba. Bár ez lehet jó is! És hát végtére is én csak egy user vagyok, mit számít, hogy örülök-e vagy sem!
És emellett merészek vagytok, hogy konkurenciát állítotok egy-két már "bejáratott" oldalnak!
Mindenesetre, én ezután is lelkes PH! olvasó leszek!
Gratulálok srácok!U.i.: Várom az új oldalt!
-
7
addikt
Szerintem te kevered Parcit bolondemberrel
-
SzalaiG
addikt
válasz
WonderCSabo #363 üzenetére
Konkrét óra-perc itt sincs.
-
WonderCSabo
félisten
-
Dany007
veterán
A design is újul?
Vagy csak olyasféle átalakítás lesz, mint amikor eltűnt a Fototrend gombocska? Vagy esetleg az egész oldal felépítésileg. Olvastam hogy a hasábok megmaradnak az jó, szal nem erre gondoltam.
Remélem továbbra is ilyen áttekinthető marad, már ha ahhoz a részez is nyúltatok...
Kíváncsian várom. Remélem kap egy letisztult de egyben futurisztikus design-t is az oldal... -
válasz
WonderCSabo #347 üzenetére
Ma este. It has begun...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nnnna... ...
-
caizzz
senior tag
válasz
negyedes #338 üzenetére
http://web.archive.org/web/*/http://prohardver.hu
Sajnos jó lassú az oldal, de türelem tornaterem.
-
negyedes
addikt
válasz
Winner_hun #337 üzenetére
Kosziiiiii
. Jo volt latni milyen is volt a regi PH!, az elsorol nincs veletlenul ilyen mentes?
-
Winner_hun
félisten
-
blueMerle
veterán
Ilyen apróságoknál szerintem _sokkal_ komolyabb változások lesznek.
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Winner_hun #332 üzenetére
Há' majdnem
A 'Legújabb tagunk'-on kívül a többi rémlett. -
válasz
WonderCSabo #331 üzenetére
azt írta Parci, hogy észre fogjuk venni, ha éles
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #328 üzenetére
Jah... Tutira vettem, hogy most lesz megújulás, aztán mégse. Vagy csak mi nem tudunk róla.
-
sp@rtan
senior tag
Ez: regisztrált tagok: 255 230 online tagok: 3 557 legújabb tagunk: apuci66 eddig is ott volt lent a 'Fórum'-nál?
Hajrá,nagyon várom már
-
-
-
no, utolsó simítások zajlanak. ha napos előkerül, akkor akár holnap el is indulhatunk. kop-kop-kop.
-
-
dezzert
csendes tag
-
blueMerle
veterán
Most lehet hogy valami újat mondok, de létezik olyan hogy Fórumkereső
A ki mondta ablakban beírod a PH-s nicket és hopsz, máris kidobja az összes hozzászólást. Esetleg a célzott kereséssel még pontosabban lehet keresni. -
BarRi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kedves Addikt mondta hogy itt vessem fel ötletemet az újjulással kapcsolatban.
Az jutott csak eszembe, hogy itt PHen nem lehet olyat, mint pl külföldi oldalakon, hogy rámegy vásárlás és vásárol? Vagy legalább annyit hogy mikor valaki vásárolni akar akkor a neve mellett ott lenne hány %os és hányan jeleztek róla vissza (pirospont alapján) meg annyit hogy könnyebben elérhető lehessen a pontozása az eladónak? Meg talán annyi, hogy nyomonkövethető legyen személyes menüben hogy ha valaki eladott valamit, vagy utalt valamire pénzt, akár paypal jellegűre gondolok, mert sokan nem mernek vásárolni utalással, az utánvét meg itt nálunk ökör összeg sokszor. :S
Mondjuk én Amerikából tudok kiindulni mikor kinn voltam tavaly hogy ott mennyire meg lehet bizni bármelyik emberben, és ott ez nagyon jól müködik.
Köszi!
Üdv: Ricsi
-
Snowy_owl
őstag
Engem annyira nem érint. Egy ideje elpártoltam kicsit a Prohardvertől és inkább csak Logouton és Mobilarénán lógok. Szerintem ettől függetlenül nem baj hogy beleolvadt jó ez így. Nem hiába PRO a hardver. Lesz itt minden. Szerintem be fog indulni most még jobban a gépezet mint eddig.
-
Pubszon
veterán
-
Snowy_owl
őstag
Bármi is lesz én nagyon várom és bízom a szakértelmetekben. Az arculatváltás érdekel a legjobban. Ha ennyi évig jól csináltátok akkor szerintem nem most fogjátok elrontani.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
D4rkAv3ng3r #307 üzenetére
Sztem netbookot akartál írni.
-
h-yle
addikt
Nekem most Opera (10.10 és 10.50) alatt totál elszáltak a betűtípusok. Verdena, sans-serif helyett Times.
Chrome lehagy pár dolgot az oldalról (főként a bal, és jobb oszlopból).
IE 8 alatt pedig totál használhatatlan az egész.
FF-al problémamentes...Egyébként Win7 x64 van a gépen.
-
válasz
Fooler89 #303 üzenetére
Ugye csak nálam lettek másfajták a betűk?
igen
bár nálam is volt már ilyen, géprestart segített -
WonderCSabo
félisten
Mivel a fototrend oldal megszűnt, és integrálódott a prohardverbe, ezért a fórumokkal is ez történt. A hírek az átállás után nem abban a formában lesznek, amilyenek most. Hogy miért lett a fototrend a prohardver alá rakva, azt megtudod, ha visszaolvasol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest