Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
ezt a kék szint tüntessétek el,mert ez igy teljesen rossz !!!
az egy dolog,hogy szivatni akarjátok azokat a PH függő embereket,akik egész nap az oldalt böngészik,de hogy saját magatokat is,hiszen ti is nézitek eleget az oldalt.
nekem elég jó szemem van,
de ha ez igy marad az enyém is rossz lesz,és azért a PH lesz a hibás
én azt hittem fontos egy honlapnál,pláne egy ilyen honlapnál,hogy szemkimélő legyen.
hát ezt itt most abszolut senki nem vette figyelembe és rengetegen panaszkodnak rá.értjük mi,hogy ez embereknek munkát-pénzt ad (mármint a dizájn készités)
tiszteljük is őket azért,hogy foglalkoznak vele.
csak azt szeretnénk,hogy 10 percnél tovább maradhasunk a PH-n.
a honlap ebben a formájában elüldözi a gép elöl az embereket,
mert nem birják sokáig a szemük.
vagy most az is lett volna a cél,hogy ne legyenek fent annyian és ne legyen akkora terheltsége az oldalnak ?
igy könnyü lesz gyorsabbá tenni az oldalt[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
nagyúr
a linkek (pirosan) is attól voltak jók,hogy kiemelkedtek a sorok közül.
könnyedén megtaláltál a topicban dolgokat.
na most aztán guvadhatna a szemünk kifelé.a sötétékék sem biztos,hogy jó megoldás...
akkor inkább neonzöld"A régi dizájn százszor jobb volt"
+1 szavazataktiv témák-aktiv tagok
nem tudom ezt miért kellett kiemelni ?
és berakni jobb oldalra. külön opcióként
eddig is ott voltak jobb oldalt ezek a dolgok csak nem volt igy megnevezve.
ráadásul elvették tőlünk a jobb oldali oszlopot,ami "a miénk" volt[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz DarkByte #412 üzenetére
az szép lesz ha azt is átalakitják.
#426 prmcsk : csatlakozom...fentebb én is ezeket irtam
egyébként az is hihetetlen lesz,
ha süket fülekre talál az emberek véleménye,akik valóban állandóan a PH-n lógtak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz canniball #423 üzenetére
rosszul fogalmaztam.
ami "csak a miénk" volt,most bebigyesztették oda az akitv témák-tagok stb...
a bal oldalon miért nem fért el?
most vannak a bal oldalon olyan topicok,aminek a felébe se fogok benézni soha.
ráadásul a jobb oldali aktiv témák ugyanugy megjelennek a bal oldalon is egyből amikor hsz érkezik abba a topicba. minek kell kétszer ??
de ha vki két hirdetést ad fel ugyanazon áruval ugyanabban a részlegben,
akkor azt egyből törlik,mondván elég 1 hirdetés is.!!!
kérdem én,akkor milyen alapon teszik azt ??[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Wolverine #430 üzenetére
hát az a nagy helyzet,hogy ezen nem segit a monitor állitgatás.
rossz irányba indultál el.egyszerüen el kell fogadni,hogy ez igy NEM JÓ !!!
-
nagyúr
hát az a nagy büdös igazság,hogy ezen nincs mit magyarázni.
ami sz@r az sz@r,akkor is ha szmokingot adsz rá.ahogy fentebb is irtam,
el kell fogadnotok hogy ezt most rendesen elb@szták a "dizájnerek".
nyugodtan abba hagyhatják ebbéli tevékenységüket,mert egy kalap sz@rt nem ér.
abszolut semmi érzékük hozzá.
az a legnagyobb baj,hogy nem érdekli őket mit adnak ki a kezükből !az a festő aki ugy festene ki,hogy nekem nem tetszik elsőre.
ugy szaladjon,és olyan gyors autója legyen,hogy soha ne tudjam utól érni,
különben laza 60 nap kórházAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
nem vagyok képtelenen az alkalmazkodásra,sőt.
simán elfogadtam eddig minden változtatást.
az,hogy pancserek kezébe adták a PH átalakitását,az nem a fórumozók hibája,és ne akard ugy beállitani,hogy az tökéletes csak mi alkalmatlanok vagyunk a befogdására.egyébként ez egyszerü vélemény nyilvánitás,nem indulat keltés.
ne akard mássá tenni az általam leirtak jelentést ill. tartalmát.az,hogy sz@r-nak minősitem a "dizájnerek" munkáját...
tetszik nem tetszik,ez van.
sajna az a szó jutott elsőre eszembe és megosztottam veletek.
majd keresek egy másik hasonló szót,ami illik a kezük munkájára.
az én viselkedési formám eléggé képlékeny.
viszont...
szted nálunk milyen képet festenek magukról a "dizájnerek" ?
még sem foglalkozik vele egyik sem,egyiket sem zavarja.ha postokat és a nick neveket semmiképp nem változtatják más szinre,legalább a linkeket rakják vissza pirosra.annyi mindent kersünk a fórumon és tudjuk hogy könnyedén megtalálnánk,mert kiemelkedik.
#445 madgie :
nem is fontos,hogy neked tettszen, "minimális létszámú ellentábort képviseled"
arra még senki nem mondta,hogy bántja a szemét
ja... és azért senki nem dobott ki pénzt feleslegesen az ablakon[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
és az senkit nem zavar hogy FF23 lazán le-hülye-z itt bárkit ?
az én sz@r-om meg egyből szemet szur,
viszont az annak van alapjaAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
bátran olvashatod,hiszen te irtad.
#448 yetike : "Félre ne érts, nem cseszegetni akarlak, csak felettébb zavaró"
akkor ezt most vissza is irányitanám feléd.
kérdés: kell-e folytatnunk egymás zavarását...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
majd én is irok neked egy felsorolást,kiváncsi leszek meg fogsz-e sértődni rajta
prmcsk már nem mai gyerek a PH-n,és mivel ismerem,nem hagytam szó nélkül...el tudod azt képzelni,hogy böngészel a neten,és minden egyes megnyitott honlap után állitgatod a monitort,mert azt éppen ugy alakitották ki,ahogy kialakitották.
ez abszurd.
eszembe se jutna ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mielőtt bármi rosszat forgatnál a fejedben...és jött rá a válasz is
ugy érzem ott le is zárult.
"Na jó ezt szerintem fejezd be, mert akármennyire is magyarázod, hogy nem indulatkeltő a hozzáállásod, megsúgom, hogy az."
nem értem miért akarod tovább szitani azt a tüzet ami már bealudna..."Biztos olyan rossz ez az oldal és fórum, hogy Neked is kínszenvedés volt itt lenni az elmúlt több mint 1300 napban, nem beszélve arról, hogy a tudásod nagy részét is innen szerezted."
ha olyan rossz lenne a fórum,akkor nem töltöttem volna el itt annyi időt.
elég aktiv vagyok ezen az oldalon.
pont az a rossz,hogy itt töltöm a fél életemet és ezt teszik azzal amit szeretek.
nem támadni kellene,hanem megoldást keresni arra,hogy ne akarjanak elmenni a PH-ról azok az emberek,akik tényleg-valóban-aktivan "itt élnek".
és az elég nagy baj lesz,ha nem fog számitani akár 1 ember is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
vkik biztosan láthatják hogy hova,hányan lépnek be.
sokan nem a PH-ról lépnek már be,hanem logout-ról.idéznék:
"nem értem miért akarod tovább szitani azt a tüzet ami már bealudna..."Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
tanult kollégáktól okosságot meritve...
azt tudnám javasolni,használd bátran a logout.hu-t
csak előtte állits a monitorodon ezt-azt és majd jó lesz.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest